Benelli κράταγα και δεν σταματούσα να λέω ότι με δυσκολεύει στο να πάρω αξιοπρεπείς συγκεντρώσεις στα φυσίγγια που φτιάχνω ,άλλωστε ξέρεις πολυ καλά ότι χρησιμοποιούσα Μ αυτήν μόνο φυσίγγια με αποσπώμενο πάτο το γνωστό antigelo ,η διαφορές πατέντες αλευρια , συγκεντρώτηρες Lb6 κλπ! Από εκεί ξεκίνησε και η αναζήτηση μου και για αυτό δεν πήρα την καινούργια montefeltro όπως πολύ σωστά γράφεις μου άρεσε και μου αρέσει κατά τ αλλά.......Βαγγέλη μέχρι χθες φίλε benelli κραταγες και αυτά τα ποσοστά τα αστεία τα είχες με την ιδιογομωση εύκολα όπως ελεγες.Κανε τις δοκιμές σου εύχομαι να ευχαριστηθείς το όπλο που πήρες γιατί πήγαινες για montefeltro από ότι μου είχες πει και σου είχα πει όχι και όσον αφορά τα υπόλοιπα για αστειοτητες άστα στην άκρη...όταν έλεγες ότι ο διευρυμένος χάνει ταχύτητα τι ήταν???τι είδες στον ταχογραφο...να έχετε ανοιχτές κεραίες φίλε...εμένα ούτε το εργοστάσιο μου θίγεις ούτε τίποτα αλλά να είμαστε αντικειμενικοι γιατί υπήρξαν άλλοι πριν απ' όλους μας που τα ήξεραν καλύτερα και από αυτά μάθαμε και μιλάμε σήμερα....Όμορφο διάλογο κάνουμε δημόσια αντιπαραβολή απόψεων και ως εκεί ...ξέρεις ότι στο θέμα όπλα και βλητική δεν έχω σκαλωματα ούτε με εταιρείες ούτε με τίποτα εχω ρίξει χρήμα,χρόνο και διάβασμα πριν κάνω το οτιδήποτε ...το καλό αντικειμενικά το αναγνωρίζω και δεν πέφτω από τα σύννεφα γιατι συγκριτικό παρόμοιο είχα κάνει 18 χρόνων αν θυμάμαι καλά ...Τσάμπα χρόνος ρε φίλε να συγκρίνεις το 18.6-κωννο με το 18.4...Δωστε σε εμένα τα φυσίγγια που θέλω καταναλωτικό για να βγάλω σεζόν...
Υ.Γ.και κλείνω ...αν παρεξηγείσαι η τα μυνήματα μου θίγουν το θυμικο κάποιου μέλους στο φορουμ ζητώ συγγνώμη .
Δεν είπα ποτέ ότι ο διευρυμένος αυλός χάνει σε ταχύτητα ,αυτό που είπα είναι ,το λέω και πάλι ,ότι φοβάμαι ότι σε μια κανη εργοστασιακη με αυλό 18,3-18,4 φτιάχνοντας στον οπλουργο κώνο ίσως χάσει σε ταχύτητα........Αναφερόμουνα σε ΜΕΤΑΤΡΟΠΈΣ!!!!!! Άλλωστε να ναι καλά ο φίλος dimys που τον έχω ζαλίσει με τον χρονογράφο και βοηθάει την κατάσταση σε σύγκριση benelli με browning golt βρήκαμε διαφορά στην ταχύτητα 25m/sec υπέρ της browning φυσικά που έχει διευρυμένο αυλο! Κατά τ αλλά δεν νομίζω να διαφωνούμε πλέον και πιστεύω ότι η beretta υπερέχει σε ντουφέκια το γιατί δεν με απασχολεί πολύ ,αρκεί που υπερέχει.......... Εάν θέλεις έλα μια μέρα στο σκοπευτήριο θα είχε ενδιαφέρον να φέρεις αυτήν που έχεις φτιάξει κώνο μαζί με την normal super sport να δούμε τις μεταξύ τους διαφορές σε συγκέντρωση και ταχύτητα.........θα είχε ενδιαφέρον!
Last edited: