Εάν περάσει στα 20 μέτρα θα την αφήσεις ατουφέκιστη επειδή μπορεί να την διαλύσεις;;
Με τη δική σου λογική, τότε ο κυνηγός πρέπει να τις τουφεκάει στα 60-70-80 μέτρα επειδή το όπλο και το φυσίγγι του φτάνει;;
Άλλο πράγμα το κυνήγι και άλλο οι βλητικές δοκιμές και οι κόντρες.
Στο κυνήγι δε χωράνε κόντρες και διαγωνισμοί, το κυνήγι είναι μια φυσική διαδικασία, όπως το να τρως ή το να ... αφοδεύεις
Δε μπορείς να πεις ούτε ότι τρώω καλύτερα από σένα, ούτε να κάνουμε διαγωνισμό ή κόντρα ποιος τρώει καλύτερα κ.ο.κ.
Οπότε η απάντησή μου είναι πως ανάλογα το θήραμα, το καρτέρι, τις αποστάσεις βολής που οφείλει να ξέρει ο σωστός κι έμπειρος κυνηγός, θα στήσει ανάλογα τον εξοπλισμό του, το φυσίγγι του, το τσοκ του, κλπ
Εν προκειμένω, να το κάνω ακόμα πιο ξεκάθαρο, αν έπαιρνες τη Μπενέλι και ήθελες να τουφεκάς στα 40+ μέτρα γιατί να αφήσεις πάνω το 3*;;; Γιατί είναι μαγκιά να σκοτώνεις στα 40+ μέτρα με ανοιχτό τσοκ;;; Θα μου πεις έτσι γουστάρω... μάλιστα.... εγώ απλά θα πω τα γούστα μας να γίνονται πάντα στα πλαίσια του σεβασμού στο θήραμα, στη φύση και στο συνάδελφο κυνηγό που μπορεί να είναι μερικά καρτέρια παραδίπλα και να του χαλάμε τα πουλιά.
Για κόντρες στα σκοπευτήρια και στα cart