Να τονίσω ότι επουδενί δεν θέλω να αφήσω το περιθώριο να σκεφτεί κάποιος ότι οι δοκιμές σου ήταν μεθοδευμένες.Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο περιθώριο.Ppp
Μη το λες αυτό και δημιουργείς εντυπώσεις ,έγινε σε ένα φυσίγγια μια ντουφέκια και η beneli η δικιά σου που έχει και κώνο έβγαλε το ίδιο με την προηγούμενη 60% .....Απλά η δικιά μου πήγε κι αυτή 60% με 187 σκάγια και οι δύο άλλα δέκα λεπτά πριν είχε 223 και πιστεύω ότι έκανα λάθος φυσίγγια η τσοκ γιατί έριχνα στους δίσκους 4*.......Εσύ ήσουνα αυτός που έλεγε ότι δεν γίνονται έτσι οι δοκιμές και με ένα φυσίγγι έβγαλες συμπέρασμα????? Ο πίνακας είναι εκεί δεν φεύγει άλλωστε είπαμε θα μετρήσουμε και ταχύτητες στις δύο κανείς οπότε βρες τι φυσίγγια θες να ρίξουμε από πέντε και βλέπουμε ........
Κατά δεύτερον εγώ ήμουν αυτός και το τονίζω ακόμη ότι με ένα φυσιγγι δεν βγαζεις σε καμία περίπτωση συμπέρασμα παρά παιρνεις μόνο μια ένδειξη...επομένως δεν έπεσα και από τα σύννεφα.
Και κλείνοντας βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος ...Με φτάνει το ταπεινό 67,8 % που βγάζει κατά Μ.Ο. με διαφορα φυσίγγια εμπορικά και μη...
Δεν μπαίνω σε περαιτέρω διαδικασίες με φτάνει αυτό που έχω ...μακάρι να φτάσετε στο 101% εγώ αρκουμαι σε αυτό το ταπεινό ποσοστό που αποδίδει το όπλο μου και Τέλος...