Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
4) S.4 : cheddite t2, 686, 1.43×32no9+ gt24. 69-57.5, 6star omv2 / V1.4 - 377m/sec. (Δοκιμασμενο- πολυ καλο)
σε αυτο εχω μια αμφιβολια ,ενα φυσιγγι εριξες ? ειναι καινουριο λοτ ? πρεπει να εδειξε λαθος ο ταχογραφος σου , 1,45χ32 390μ/δ τα εχει σηγουρα και με τον gt ,1000 τα 100
Κ 377 πολλα έβγαλε φίλε, ειδικά σε στενό αυλο

Η τουφέκια σου είναι σούπερ.... Το έγραψα άλλωστε και ο πίνακας τα λέει όλα... Γνωρίζω ότι η mb32 θέλει το πάτημα της, απλά δεν έτυχε να κλείσω ποτέ τόσο χαμηλά και Γι"αυτο ρώτησα το θέμα λάκτισματος.... Το 1.65Χ32 είναι το κλασικό στην τσίχλα το χειμώνα.... Αν και την έχω γεμίσει για διάφορα κυνήγια όπως ορτυκι σε χαμηλότερα επίπεδα, πέρδικα, φασσα, τσίχλες γενικότερα, ακόμα και για παπί στο Έβρο.... Είναι πολύ ελαστική και σου δίνει πολλές εναλλακτικές!! Σε κάτι που δεν ξέρω αν θα συμφωνισουν και τα παιδιά, είναι πως η προσωπική μου άποψη είναι πως δεν συμπαθεί τις ζεστές μέρες ανεβάζοντας πιεσουλες, δημιουργώντας διαμπερές τραύματα κυρίως στα τσιχλοκοτσυφα στο 1.65 μιλάω πάντα με cx2000 η 616, Πιστεύω πως ο ξερός βοριάς της αρέσει καλύτερα....
Η αλήθεια είναι πως ο καθένας γεμίζει με διαφορετικό τρόπο, κλείνει αλλιώς, ρελιαζεις αλλιώς....
Όπως και να έχει... Να είμαστε καλά να μπορούμε να κάνουμε την τρέλα μας, και να κυνηγούμε ελεύθερα για πολλά χρόνια ακόμα!!

Νικολα ολα τα συμπερασματα σου σωστα ειναι για μενα.
Ξεκιναω απο το τελος ο καθε ενας μας...πολυ σωστα τα λες ....γεμιζει - κλεινει - ρελιαζει αλλιως.
Η ΜΒ32 εναι γρηγορη μπαρουτι....βγαζει 400ρια για πλακα....Κανονιζεις λοιπον τον κενο χωρο
και αναλογα διαλεγεις και το υψος ρελιασματος για τον ζεστο καιρο.
Στο ζεστο καιρο σε ''σωνει'' και το ρηχο ρελι.....χωρις να χρειαστει να αλλαξεις βυσμα.

Στη ζέστη αυτά τα "παράπονα" τα έχω ακούσει κ από άλλους...αν τη στήσεις με ένα μαλακό βύσμα τύπου Ζ2Μ κ ρελιάσεις ψηλά πιστεύω τα διαμπερή τα ρυθμίζεις,βγάζοντας ένα "αργό" setup για έναρξη κ τις "ζεστές" ημέρες του χειμώνα....
Αποψή μου.
Έχεις δίκιο.... Πολύ λογική η άποψη σου, Εγώ δεν ρελιαζω ποτέ χαμηλά, άποψη μου βέβαια ενοειτε.... Είμαι του 57.5 άνω... Γενικότερα!! στα ορτυκια 1.50Χ30γρ με 2000 η 616την γεμίζω... Και στις πρώιμες τσίχλες...μια χαρά δουλεύει, Άλλωστε εδώ στην Αίγινα σιγά τα κρύα που κάνει.... Χαχαχαχα.
Βέβαια θέλω να πω πως αρχές Οκτώβρη στην έναρξη της πέρδικας γεμισμενη στο 1.75Χ33-cx2000 δουλεύει άψογα... Τώρα θα μου πεις άλλο η τσίχλα, αλλο ο Κοτσος.... Χαχαχαχαχα!!

Σε ευχαριστω Νικολα μου!!!!!!Να ξερεις οτι απο εσενα παιρνω δυναμη, εγω κ πολλοι αλλοι στο φορουμ !!!
Το σεταπ του Λαμπη εδωσε 90% στο χαρτονι 1×1 με 36gr no4 με full choke k 431m/sec.
Ξεπερασε σε συγκεντρωση κ ταχυτητα γνωστα 36-38gr φυσιγγια με lb6.
Για μενα ειναι πολυ καλο σε συγκεντρωση/ ταχυτητα. Ενα χειμωνιατικο σεταπ για θερμοκρασιες 10 βαθμοι κ κατω. Εκει πιστευω θα δωσει το 100% των σκαγιων στο χαρτι.
Ευγε φιλε Λαμπη !!!
Οταν καταφερω να βγαλω μια καλη φωτο θα το ποσταρω, αυτο κ μερικα αλλα.
Δυστυχως πριν 2 μηνες πεταξα γυρω στα 150 χαρτονια με δοκιμες...
Γεροι να ειμαστε να κανουμε καινουριες κ καλυτερες...
Nαί ,είναι super power φυσιγγάκι Στέλιο .

Ξεκιναω απο το τελος ο καθε ενας μας...πολυ σωστα τα λες ....γεμιζει - κλεινει - ρελιαζει αλλιως.
Η ΜΒ32 εναι γρηγορη μπαρουτι....βγαζει 400ρια για πλακα....Κανονιζεις λοιπον τον κενο χωρο
Στο ζεστο καιρο σε ''σωνει'' και το ρηχο ρελι.....χωρις να χρειαστει να αλλαξεις

Στο ζεστο καιρο σε ''σωνει'' και το ρηχο ρελι.....χωρις να χρειαστει να αλλαξεις βυσμα.
Την αγαπω.... Ειληκρινα, παλιά την γέμιζα σε κομμένο κάλυκα στο 1.45Χ28-νο10 65mm με 2000&616 και διασπορεα του θωδη με 6* κλείσιμο, σε μέρος που η τουφέκια του ορτυκιου δεν είχε περιθώρια πέρα των 10-12 μετρών με εξαιρετικά αποτέλεσματα...παραθέτω και μια φωτογραφία έτσι για την ιστορια...16223946635086199724135483860960.jpg Και μιλάω πάντα με σκυλί φερμας! Πάντως η κάθε γνώμη είναι καλό να λέγεται, βοηθάει ακόμα και εμάς τους ίδιους να μπούμε στο τρύπακι η για μια νέα δοκιμή....
Όταν ρωτάς, όταν Ακούς, όλο και κάτι θετικό θα υπάρχει να πάρεις!!

Σε ευχαριστω Νικολα μου!!!!!!Να ξερεις οτι απο εσενα παιρνω δυναμη, εγω κ πολλοι αλλοι στο φορουμ !!!
Το σεταπ του Λαμπη εδωσε 90% στο χαρτονι 1×1 με 36gr no4 με full choke k 431m/sec.
Ξεπερασε σε συγκεντρωση κ ταχυτητα γνωστα 36-38gr φυσιγγια με lb6.
Για μενα ειναι πολυ καλο σε συγκεντρωση/ ταχυτητα. Ενα χειμωνιατικο σεταπ για θερμοκρασιες 10 βαθμοι κ κατω. Εκει πιστευω θα δωσει το 100% των σκαγιων στο χαρτι.
Ευγε φιλε Λαμπη !!!
Οταν καταφερω να βγαλω μια καλη φωτο θα το ποσταρω, αυτο κ μερικα αλλα.
Δυστυχως πριν 2 μηνες πεταξα γυρω στα 150 χαρτονια με δοκιμες...
Γεροι να ειμαστε να κανουμε καινουριες κ καλυτερες...
Στέλιο στα πόσα μέτρα έγιναν οι δοκιμές με την tecna και τον lb6; Ισχύει το 41 μέτρα που γράφεις στην σελίδα 690; Αν ναι όντως έχει φοβερή συγκέντρωση.

Στέλιο στα πόσα μέτρα έγιναν οι δοκιμές με την tecna και τον lb6; Ισχύει το 41 μέτρα που γράφεις στην σελίδα 690; Αν ναι όντως έχει φοβερή συγκέντρωση.

Οντως....εαν ειναι 41 μετρα ειναι παρα πολυ καλη!!! Δεν το ειχα δει....νομιζα οτι εριξε στα 35 μετρα
Βασιλη!!!!

Την αγαπω.... Ειληκρινα, παλιά την γέμιζα σε κομμένο κάλυκα στο 1.45Χ28-νο10 65mm με 2000&616 και διασπορεα του θωδη με 6* κλείσιμο, σε μέρος που η τουφέκια του ορτυκιου δεν είχε περιθώρια πέρα των 10-12 μετρών με εξαιρετικά αποτέλεσματα...παραθέτω και μια φωτογραφία έτσι για την ιστορια...View attachment 27491 Και μιλάω πάντα με σκυλί φερμας! Πάντως η κάθε γνώμη είναι καλό να λέγεται, βοηθάει ακόμα και εμάς τους ίδιους να μπούμε στο τρύπακι η για μια νέα δοκιμή....
Όταν ρωτάς, όταν Ακούς, όλο και κάτι θετικό θα υπάρχει να πάρεις!!

Κουκλια ειναι Νικολα , και μπραβο σου!!!!
Με ''μπερδεψες'' λιγο με το σεταπ....65mm και 6* πτυχο εννοεις ?? Δεν βγαινει φιλε μου!!!
Τι υψος εχει το φυσιγγιο κλεισμενο ???

Κουκλια ειναι Νικολα , και μπραβο σου!!!!
Με ''μπερδεψες'' λιγο με το σεταπ....65mm και 6* πτυχο εννοεις ?? Δεν βγαινει φιλε μου!!!
Τι υψος εχει το φυσιγγιο κλεισμενο ???
16223962970578817497032792975279-jpg.27492
16223964014229028226756938716527.jpg
Μία χαρά βγαίνει.... Χαχαχαχαχ!! Μου αρέσει να κλείνω σε χαμηλά ύψη τον κάλυκα... Δεν πιάνει χώρο...
Χαχαχαχ α!

Attachments

• 16223962970578817497032792975279.jpg
    16223962970578817497032792975279.jpg
    320,6 KB · Προβολές: 235
16223962970578817497032792975279-jpg.27492
View attachment 27493
Μία χαρά βγαίνει.... Χαχαχαχαχ!! Μου αρέσει να κλείνω σε χαμηλά ύψη τον κάλυκα... Δεν πιάνει χώρο...
Χαχαχαχ α!

Νικολα για δικανο....ειναι μανουλα!!! Και παλι μπραβο φιλε!!!!
Δοκιμασε και σε ρελιαστο ....βγαζει αλλη τουφεκια επισεις ωραια!!!

κανεις λαθος συνονοματε δεν ειναι καθολου πολλα για την s4 δεν εχω μετρισει στα 32 αλλα στα 34 το 1,55χ 34 με gt ειναι στα 400++ και με 18,4 αυλο
Για το 1.45 μίλησα κ σπάνια κάνω λάθος σε όσα γράφω, 1.45 x32 σε συμβατικό αυλό κ χειμώνα δυσκολα βγάζει 370 η S4

Στη ζέστη αυτά τα "παράπονα" τα έχω ακούσει κ από άλλους...αν τη στήσεις με ένα μαλακό βύσμα τύπου Ζ2Μ κ ρελιάσεις ψηλά πιστεύω τα διαμπερή τα ρυθμίζεις,βγάζοντας ένα "αργό" setup για έναρξη κ τις "ζεστές" ημέρες του χειμώνα....
Αποψή μου.
Κατεβαίνεις λίγο σε πυρίτιδα, μαλακό βύσμα ζ2μ κ diamante κ ρελιαζεις ψηλότερα... Αντισταθμίζεις το ψηλότερο ρελιασμα με την λιγότερη πυρίτιδα...
Στην ουσία την αναγκάζεις να καει σωστά αφού αναγκάζεις λιγότερη πυρίτιδα να παράξει περισσότερο έργο σπροχνωντας λίγο μεγαλύτερη γόμωση...
Μόνο με μβ32 κυνηγάω τρυγόνια από Αύγουστο με 40 βαθμούς μέχρι Σεπτεμβρη με μούχλα...
Όλα ο μάγειρας τα φτιάχνει...

Κανένα τσοκ για μακρινές αποστάσεις ξέρει κάποιος να μου προτείνει ? Το θελω για Remington v3 ευχαριστώ
Πόσο μακρυά, τι Νο σκαγιών και για τι θήραμα ;
Με τι φυσίγγι ;
Οι ερωτήσεις αυτές θα βοηθήσουν άλλους να σου απαντήσουν.

Last edited:
Συνονοματε....μας εβαλες ''τρικλοποδια''.....με τα ''νανακια'' σου ;) :)

Εψαχνα και γω να βγαλω ακρη με τα σεταπ σου!!!!:D.big smile.

Μπραβο......ωραιος Νικολα!!!!.shake hands.
Καλημέρα Νικόλα.....
Ευχαριστώ πολύ.... Όποιος θέλει πληροφορίες για τους δύναμητες... Χαχαχαχαχα με ρωτάει!!
Όλα αυτά τα νανακια αφορούν το κυνήγι του ορτυκιου, αποκλειστικά με δίκαννο τους ζεστούς μήνες!!

Status
Not open for further replies.
Back