Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σωστα τα λες. Απο τα 40 μεχρι τα 50++ μετρα θελουμε 38-42 γρ με χοντρα σκαγια για να εχουμε καλο ποσοστο σε καταβολες. Το θεμα ειναι να μπορεσουμε να εχουμε αυτα τα ποσοστα σε 35-36 γρ που εχουν κ μειωμενη ανακρουση σε σχεση με τα βαρυτερα.
Εκει στο 70%+ παιζω με χοντρα σκαγια + μπαφερ στα 41 μετρα που κανω τις δοκιμες μου.
Στοχος τα 50 μετρα κ 68 με 72 τοις εκατο στον κυκλο με 36γρ νο4,5, κ ταχυτητες 400-410.

Μια χαρα εισαι....τι σκορποσκιαγιαζεις....και πρασινα αλογα μου λες ???:rolleyes:

Με τετοια ποσοστα ( για μενα ) εισαι παρα πολυ καλα....!!! :)

Σωστα τα λες. Απο τα 40 μεχρι τα 50++ μετρα θελουμε 38-42 γρ με χοντρα σκαγια για να εχουμε καλο ποσοστο σε καταβολες. Το θεμα ειναι να μπορεσουμε να εχουμε αυτα τα ποσοστα σε 35-36 γρ που εχουν κ μειωμενη ανακρουση σε σχεση με τα βαρυτερα.
Εκει στο 70%+ παιζω με χοντρα σκαγια + μπαφερ στα 41 μετρα που κανω τις δοκιμες μου.
Στοχος τα 50 μετρα κ 68 με 72 τοις εκατο στον κυκλο με 36γρ νο4,5, κ ταχυτητες 400-410.
Tecna 688 1.95 X 36 GR N.5 (5% antim;onio) +1.5 buffer LB6 34mm + φελλός cal 20 10.mm 6 * 57 .60

Αυτή η τουφεκιά τι ταχύτητα έχει; Είναι μετρημένη;

Με 7,5 χιλιοστα διατρηση στα 35 μετρα = 5 -4,5χιλιοστα για τα 45 - 50 μετρα που ειναι φτιαγμενη η
τουφεκια ....και V1,5-403m/s Bασιλη!!!

ΥΓ. Κοιταξα τις σημιωσεις μου....αυτα ειναι τα νουμερα φιλε!!!

Last edited:
Εκανα μια δοκιμη....με 4* αστρα μαμα της Μπερετα.
Η δοκιμη εγινε στα 27 μετρα....και αυτο ( τα 27 μετρα ) προεκυψε απο συζητησεις με φιλους...που υποστηριζουν
οτι τα 4* αστρα σε αυτα τα μετρα δοκιμαζονται.

Το εκανα περισσοτερο απο περιεργεια....πρωτη φορα δοκιμαζω στα 27 μετρα...

Θα προσπαθησω να βαλω φωτο.....Ευχομαι να τα καταφερω!!!

Νο7 στην εναρξη σε φασα με 3* θανε φονιας

Κουζουλε δεν παω με Ν7 στην φασσα. Απο Ν6 και κατω....Εχω και εγω τις ιδιοτροπιες μου....

Σου χρωσταω μια μετρηση σε ενα μπουρλοτο σου με ΜΒ36....Δεν το ξεχναω...Αλλα εχει πολυ ζεστη...
Αν ''γυρισει'' λιγο ο καιρος....θα το μετρησω φιλε!!! ;) :)

Κουζουλε δεν παω με Ν7 στην φασσα. Απο Ν6 και κατω....Εχω και εγω τις ιδιοτροπιες μου....

Σου χρωσταω μια μετρηση σε ενα μπουρλοτο σου με ΜΒ36....Δεν το ξεχναω...Αλλα εχει πολυ ζεστη...
Αν ''γυρισει'' λιγο ο καιρος....θα το μετρησω φιλε!!! ;) :)
Αναμενο .shake hands. .hunter.χορεις ταχογραφο τωρα μουχουν κοπη τα ποδια,γιαυτο δεν εχω ωρεξη ουτε για δοκιμες

Εχουν πεση στα χεριαμου καμποσες παλιες μπαρουτες και δεν μπορο να της μετρισο.τα νευρα μου κροσιαααα.βελοξ,νομπελ60 σοκολ πολονιας
Γιάννη τι ταχογράφο έχεις ; Τι έχει πάθει ;

Ελπίζω να μην τον τουφέκισες.
Έχεις ψάξει για ανταλλακτικά ;

Τον τοφεκισα πρην καιρο.τον εστισα στα 20 μετρα ναδο μενουσες και πηρα τα ματια και ορισμενα η οθονη .big smile. .hair..sex hard.
Νομίζω ότι και να ζούσε, και να πέρναγαν σκάγια από μέσα του δεν θα έδειχνε ένδειξη ή θα ήταν λανθασμένη.
Το έχεις ξανακάνει ; Σου έδειξε μένουσες ;

Status
Not open for further replies.
Back