Πες μου ότι κάνει και κλικΠολλές εμπλοκές
Πες μου ότι κάνει και κλικΠολλές εμπλοκές
Εσυ κ ο φουστας με εχετε τρελή αδυναμίαΠες μου ότι κάνει και κλικ
Κρακ κάνει μετά αυτή, όχι κλικ.Πες μου ότι κάνει και κλικ
Γιατι ρε φιλε; Να μην πω τη γνώμη μου; Ποιος είναι ο φούστας;Εσυ κ ο φουστας με εχετε τρελή αδυναμία
Καλημερα Νικολα. Πολυ ωραια τουφεκια κ πολυ γρηγορη.Μια τουφεκια για τους φιλους της φασσας....ισως και του λαγου .....με Ν5 σκαγια στα 35 μετρα
με 3* μαμα τσοκ.
Για τους ''καθαροαιμους'' λαγαδες.....εχω απο τα 40 μετρα μεχρι και στα 50 με Ν4 - Ν3 -Ν2 .
Παντα με Τεκνα ...για μην ρισκαρουμε.
View attachment 27431
Νομίζω σε 3 έως 5 μέτρα ακόμη, θα έχει την καλύτερη κατανομή των σκαγιών.
Καλημερα Νικολα. Πολυ ωραια τουφεκια κ πολυ γρηγορη.
Θα ηθελα να τη δω κ στο 1.85 με φουλ τσοκ...
Νομίζω σε 3 έως 5 μέτρα ακόμη, θα έχει την καλύτερη κατανομή των σκαγιών.
Βασιλη η τουφεκια με φουλ τσοκ.....εχει τα 45 μετρα με αξιοπρεπεια....( ετσι το βλεπω εγω )...
Τωρα οσον αφορα την κατανομη εχεις δικιο φιλε!!!
[/QUOTE
Όπως είναι, με το 3*, νομίζω στα 38 μ θα πιάσει όλη την περίμετρο του κύκλου.
Μια χχαατα κανεις τις δοκιμες φιλε το φουλ για να δεις αν ειναι καλη η ντουφεκια το δοκιμαζεις 40 και πανω.Πολυ ωραια ντουφεκια .Οσο για τις κατανομες δεν γινεται να εχεις ντουφεκια των 40/45 μετρων και να ψαχνεις ανοιχτη κατανομη στα 25 με ανοιχτο τσοκ χαλας τη σουπα οταν εχεις τετοιες ντουφεκιες πρεπει να προσπαθειςνα τις υποστηριξες σκοπευτικα.
Με το συγκεκριμενο σεταπ 1.90×36+1.5 απο τα 40 κ μετα σκορπιζω με 3 διαφορετικα οπλα 76 full.Μια χχαατα κανεις τις δοκιμες φιλε το φουλ για να δεις αν ειναι καλη η ντουφεκια το δοκιμαζεις 40 και πανω.Πολυ ωραια ντουφεκια .Οσο για τις κατανομες δεν γινεται να εχεις ντουφεκια των 40/45 μετρων και να ψαχνεις ανοιχτη κατανομη στα 25 με ανοιχτο τσοκ χαλας τη σουπα οταν εχεις τετοιες ντουφεκιες πρεπει να προσπαθειςνα τις υποστηριξες σκοπευτικα.
Με το συγκεκριμενο σεταπ 1.90×36+1.5 απο τα 40 κ μετα σκορπιζω με 3 διαφορετικα οπλα 76 full.
Ισως φταιει το πατημα με το 3ο που μαγκωνει ( παταω στα 56.8-9 κ μετα χαιδευω με το ρελι omv 2) ισως παιρνω παραπανω ταχυτητες λογω 76, ισως το φουλ στραγγαλιζει τα σκαγια κ διαλυει προωρα τη στηλη μπαφερ σκαγια....
Θα στησω μερικα σεταπ κ θα δοκιμαστουν το σκ για να βγαλουμε συμπερασμα. Εχω την εντυπωση οτι γομωσεις με μπαφερ σε 18.3-4 αυλους πανε πολυ καλα με 2 κ 3 αστρα τσοκ.
Ιδωμεν..
Φίλε Γιάννη δεν έγραψα ότι δεν γίνονται σωστά οι δοκιμές όπως τις κάνει ο Νίκος. Η παρατήρησή μου ήταν ότι θεωρώ, η συγκεκριμένη τουφεκιά θα αποκτήσει την μέγιστη φονικότητά της στα 38 με 40 μέτρα περίπου. Για την κουβέντα και μόνο.Μια χχαατα κανεις τις δοκιμες φιλε το φουλ για να δεις αν ειναι καλη η ντουφεκια το δοκιμαζεις 40 και πανω.Πολυ ωραια ντουφεκια .Οσο για τις κατανομες δεν γινεται να εχεις ντουφεκια των 40/45 μετρων και να ψαχνεις ανοιχτη κατανομη στα 25 με ανοιχτο τσοκ χαλας τη σουπα οταν εχεις τετοιες ντουφεκιες πρεπει να προσπαθειςνα τις υποστηριξες σκοπευτικα.
Σωστα τα λες. Απο τα 40 μεχρι τα 50++ μετρα θελουμε 38-42 γρ με χοντρα σκαγια για να εχουμε καλο ποσοστο σε καταβολες. Το θεμα ειναι να μπορεσουμε να εχουμε αυτα τα ποσοστα σε 35-36 γρ που εχουν κ μειωμενη ανακρουση σε σχεση με τα βαρυτερα.Τι εννοεις ''σκορπιζει'' Στελιο ??? Ποσο επι τις % συγκεντρωση εχεις ?? Μια πολυ καλη τουφεκια
στα 40 μετρα με φουλ τσοκ εχει 70% συγκεντρωση....και οταν εχεις 36 γραμμαρια Ν5 τα σκαγια
ειναι ''λιγα''.....Απο 255 μονο τα 178 θα εχεις στον κυκλο....και στα 45 μετρα ακομα λιγοτερα...
Αλλο να ριχνεις 48-50 γραμμαρια και αλλο 36 φιλε!!!
Τα πολλα μετρα θελουν και πολλα γραμμαρια στα χοντρα σκαγια....οσο μεγαλωνει η διαμετρος του
σκαγιου.....τοσο λιγοστευουν τα σκαγια....γι'αυτο ανεβαινουμε σε γραμμαρια φιλε!!!