Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
δεν εβγαλε συμπερασματα? δηλαδη τα 80 και 90% με ανοιχτο τι ειναι? πρεπει να σου γραψει και κανα συμοερασμα απο κατω εσυ γκαβος εισαι? και μην μου πεις φυσιγγια ιδιογομωσης γιατι θα ξεφτιλιστεις αν συγκρινεις τετοιες καννες μ αυτες που ειναι στους ψυλλακιδες για μαστορεματα 3 και λιγο
Δημητρη 80 κ 90% δεν δινει καμια ανοιχτη καννη.
Μονο με πατενταρισμενα φυσιγγια.

Απο μαγουλο πως με βλεπετε γτ με μπενελλι βαραω κατω δεξια μηπως μια αμερικανικη θα μου καθοτανε καλυτερα με ψιλο χτενι και χωρις καστ και μετα λεω οτι εχει φαρμακερη κανη επηδη θα ειμαι επιτελους κεντρο

Εχει αυτος βιντεακια φοτο ιστοριες εσυ τ εχεις και ορμας τους παντες δε ξερω βγαλε την κανη της benelli απο κει που σε ενωχλει και ολα καλα αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
ουτε καν ειχα αναφερθει σε σενα.. τα πολλα λογια κουραζουν

Μια απογευματινη,,,,στα 33 μετρα με 4* μαμα συσφιξη τσοκ 18,2 . Δεν ειχα αλλα περιθωρια μετρων.
Οπλο BERETTA - A390- SILVER MALLARD -18,3 Αυλο 66 εκατοστα καννη.
Πυριτιδα MG2 -38,5 γραμμαρια σκαγια Ν6 μολυβδινα + 1,5 αλευρι .

Μην υποτιματε κανενα οπλο.....Θεμα φυσιγγιου ειναι η καλη αποδοση στο καθε οπλο!!!
Αυτη ειναι η γνωμη μου.

εικόνα_Viber_2021-06-02_19-39-44.jpgεικόνα_Viber_2021-06-02_19-40-06.jpgεικόνα_Viber_2021-06-02_19-40-29.jpg

Μια απογευματινη,,,,στα 33 μετρα με 4* μαμα συσφιξη τσοκ 18,2 . Δεν ειχα αλλα περιθωρια μετρων.
Οπλο BERETTA - A390- SILVER MALLARD -18,3 Αυλο 66 εκατοστα καννη.
Πυριτιδα MG2 -38,5 γραμμαρια σκαγια Ν6 μολυβδινα + 1,5 αλευρι .

Μην υποτιματε κανενα οπλο.....Θεμα φυσιγγιου ειναι η καλη αποδοση στο καθε οπλο!!!
Αυτη ειναι η γνωμη μου.

View attachment 27622View attachment 27623View attachment 27624
Τα σκάγια τα μετράς ένα -ένα κ.Νίκο ή έχεις κάποιο πρόγραμμα ;

Τα σκάγια τα μετράς ένα -ένα κ.Νίκο ή έχεις κάποιο πρόγραμμα ;

Ενα ενα με το χερι Λαμπη μου . Την καθε τρυπα στο χαρτι βαζω μαρκαδορο....Και καλα στα χοντρα σκαγια.....
Το ζορι ειναι στα Ν8,5 -9...και αν εχεις μετρησεις 3-4 δοκιμες... αστο να παει...φιλε!!!

Ενα ενα με το χερι Λαμπη μου . Την καθε τρυπα στο χαρτι βαζω μαρκαδορο....Και καλα στα χοντρα σκαγια.....
Το ζορι ειναι στα Ν8,5 -9...και αν εχεις μετρησεις 3-4 δοκιμες... αστο να παει...φιλε!!!
Επ'ουδενί δεν θάκανα τέτοιο πράγμα κ.Νίκο .
Μπράβο υπομονή .

Χαρας την υπομονη σου φιλε .Η ντουφεκια παντως εξαίρετη .Αυτην την εχεις δοκιμασει με 2αρι στα 45 μετρα υπαρχει περιπτωση να ειναι καπου κοντα με αυτηνκαι δε λεω 1άστρο γιατι ειναι πνιχτης και πολλες φορες ανοιγειαντι να μαζευει

Επ'ουδενί δεν θάκανα τέτοιο πράγμα κ.Νίκο .
Μπράβο υπομονή .

Δεν τα παω καλα με την τεχνολογια...και τους υπολογιστες,,,,,,,Εδω δεν ηξερα να ανεβαζω φωτοι...τωρα
εμαθα...
Δεν με κουραζει....μια φραπεδια....ενα τσιγαρο ....και τα ζωα μου αργα.....Αργοσχολος ειμαι Λαμπη μου!!! :)

Χαρας την υπομονη σου φιλε .Η ντουφεκια παντως εξαίρετη .Αυτην την εχεις δοκιμασει με 2αρι στα 45 μετρα υπαρχει περιπτωση να ειναι καπου κοντα με αυτηνκαι δε λεω 1άστρο γιατι ειναι πνιχτης και πολλες φορες ανοιγειαντι να μαζευει

Α' βρε Γιαννη μου......εξαιρετική δεν ξερω εαν ειναι.....Αυτο που ξερω....ειναι αυτο που λεει ο λαος μας...
δουλεια δεν ειχε ο διαολος....... Εαν δεις το ιδιο σεταπ με Θωδη 16 σουπερ θα κρεμασει το σαγονι σου.
Σε αυτην την τουφεκια το βυσμα ειναι STEEL 28....και το εβαλα για να δω τι διαφορές θα εχει με τον
θωδη. ;)

Α' βρε Γιαννη μου......εξαιρετική δεν ξερω εαν ειναι.....Αυτο που ξερω....ειναι αυτο που λεει ο λαος μας...
δουλεια δεν ειχε ο διαολος....... Εαν δεις το ιδιο σεταπ με Θωδη 16 σουπερ θα κρεμασει το σαγονι σου.
Σε αυτην την τουφεκια το βυσμα ειναι STEEL 28....και το εβαλα για να δω τι διαφορές θα εχει με τον
θωδη. ;)
Με steel πόσο κενό αφήνεις και στα πόσα χιλ - κλείνεις κ.Νίκο ;
Δεν τον δούλεψα ποτέ ,ούτε SG magnum κλπ κλπ .

Με steel πόσο κενό αφήνεις και στα πόσα χιλ - κλείνεις κ.Νίκο ;
Δεν τον δούλεψα ποτέ ,ούτε SG magnum κλπ κλπ .

Το συγκεκριμενο ειναι με 12 χιλιοστα κενο , και κλεισμενο με 3το που μαγκωνει στα 57 χιλιοστα.
Δεν νομιζω οτι κερδιζεις κατι περισσοτερο με τους steel στα μολυβδινα σκαγια.
Εχω το ιδιο σεταπ με Θωδη 16 σουπερ που εδωσε στα 30 μετρα με 3* αστρα 96% συγκεντρωση.

Τους SG magnum τους δουλευω σε 12/76 καλυκα....Τα καλυτερα αποτελεσματα τα εχω παρει παλι με
12 χιλιοστα κενο στα 64 ρελιασμενο το φυσιγγιο φιλε.

ΥΓ. Οι steel θελουν ''δουλεια'' για να τους βαλεις...και να εχουν καποια αποδοση....Δεν ειναι σαν τα αλλα
βυσματα, Παραλληλα θελουν ''προσοχη''......πρεπει να ξερεις τι κανεις....γι'αυτο και δεν εγραψα σεταπ φιλε!!!
Εμενα δεν με ενθουσιαζουν....στα ατσαλια παιζουν καλη ''μπαλα''.....μονο εκει. Και αυτο ειναι προσωπικη
μου εκτιμηση.

Όποιος θέλει ας πάρει το μαμά μπενελλι του με μαμά 4 άστρα και ας ρίξει το ίδιο φυσίγγι να δούμε πως πάει.
Να μας φύγει και η περιέργεια.
Το θεμα ειναι να το δεις με τα ματια σου επιτοπου φιλε μου γτ ο καθενας δε ξερεις τι μαλαγανιες σκεφτετε

Παλικαρια καλες οι μακρυνες βολες σε κανα χωραφι ισιο καλα ειναι στον κυνηγοτοπο ειναι παντελως αχριστεςβγτ 99% δε βρισκουμε το θυραμα για παντε κανα γκιαουρ αντα με τα γιλγκινια η για φασσες σε κανα πουρναρι

Όποιος θέλει ας πάρει το μαμά μπενελλι του με μαμά 4 άστρα και ας ρίξει το ίδιο φυσίγγι να δούμε πως πάει.
Να μας φύγει και η περιέργεια.
Τι πιστευεις οτι θα γινει; θα παει καλυτερα η χειροτερα;

Status
Not open for further replies.
Back