Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
View attachment 28624Δοκιμη σημερινή τσοκ 3* απόσταση 36,50 μετρα με αλεύρι το σεταπ
Σκάγια Νο 6 από τα 299 στον κύκλο τα 249 ! Συγκέντρωση 83%! Το σεταπ πεντασταδιακο 68,50-56,50 με bn2 special.....??
Θυμησε μου σε παρακαλώ με τι οπλο γίνονται οι δοκιμες!

Με 686 πιστευω το ποσοστο θα ήταν άλλο!
Θερμοκρασία που έγιναν οι δοκιμές;
Φίλε Άριστο σίγουρα θα ήταν άλλο όπως επίσης πιστεύω θα είχε πολύ καλύτερη εικόνα σε νορμάλ θερμοκρασία και όχι 36 βαθμούς κελσίου υπό σκιάν που εσκεμμένα έκανα τη δοκιμή!!!!! Θα μου πεις γιατί την έκανες????? Διαπιστώθηκε ότι αυτό το φυσιγγι θα λειτουργήσει αξιοπρεπώς από 0 έως 35 βαθμούς!

Στις παραπάνω δοκιμές χρησιμοποίησα καψουλι 688 και cx2000 και βύσματα gt21, z2m 21,sg22 και είδα ότι οι διαφορές είναι μικρές δεδομένου ότι το στροφείο ,ο κάλυκας και το ύψος ρελιασματος είναι ακριβώς ίδια!!!! Προσωπικά περίμενα μεγαλύτερες διαφορές!

Φίλε Άριστο σίγουρα θα ήταν άλλο όπως επίσης πιστεύω θα είχε πολύ καλύτερη εικόνα σε νορμάλ θερμοκρασία και όχι 36 βαθμούς κελσίου υπό σκιάν που εσκεμμένα έκανα τη δοκιμή!!!!! Θα μου πεις γιατί την έκανες????? Διαπιστώθηκε ότι αυτό το φυσιγγι θα λειτουργήσει αξιοπρεπώς από 0 έως 35 βαθμούς!
Ωστόσο έχεις και ντουφεκο....... .big smile.

Στις παραπάνω δοκιμές χρησιμοποίησα καψουλι 688 και cx2000 και βύσματα gt21, z2m 21,sg22 και είδα ότι οι διαφορές είναι μικρές δεδομένου ότι το στροφείο ,ο κάλυκας και το ύψος ρελιασματος είναι ακριβώς ίδια!!!! Προσωπικά περίμενα μεγαλύτερες διαφορές!

Βαγγελα μου εισαι αξιεπαινος......και μπραβο και παλι μπραβο για τις δοκιμες σου!!!.shake hands.
Τα συμπερασματα μας τα βγαλαμε.....αυτη ειναι η ουσια....ασχετα εαν τα κριτηρια του καθε ενος ειναι διαφορετικα. :)

Πάρε τα υλικά (καψύλι -πυρίτιδα -βύσμα )και κλείσε στα 57.60 ένα με σκάγια ν.4 νίκελ ή 4% αντιμόνιο αν έχεις .

Για τον φιλο τον Λαμπη , και για ολους τους φιλους και συναδελφους !!!
Το ειχα κανει Λαμπη μου.....Εσφαξα 3 φυσιγγια πηρα την πυριτιδα ( ς4 ) και εκλεισα με αλλο βυσμα
με σωστο νουμερο σκαγιων.....απλα μολυβδινα 2% αντιμονιο με αλευρι ομως...

Εκανα δικο μου στησιμο....για να δω διαφορές.....

Τα δοκιμασα στα 45 μετρα και ΟΧΙ στα 50.....οχι γιατι ''κιοτεψα''.....αλλα ειμαι της γνωμης οτι οσο
ανεβαινουμε σε μετρα ....ανεβαινουμε και σε γραμμαρια σκαγιων.
Ωστοσο τα συμπερασματα σας θα τα βγαλετε φιλε!!!
Το σεταπ ειναι καθαρογραμμενο επανω στον στοχο παιδες!!!

Στελιο οι δοκιμες εγιναν με 13 βαθμους φιλε!!!

εικόνα_Viber_2021-03-18_03-39-31.jpgεικόνα_Viber_2021-03-18_03-40-31.jpg

Τωρα τροποποιημενο το σεταπ.

εικόνα_Viber_2021-03-18_03-42-48.jpgεικόνα_Viber_2021-03-18_03-43-25.jpg

Attachments

• εικόνα_Viber_2021-03-18_03-41-40.jpg
    εικόνα_Viber_2021-03-18_03-41-40.jpg
    177,3 KB · Προβολές: 7
Last edited:
Και τωρα σε Ν5 μολυβδινα σκαγια με 2% αντιμωνιο + αλευρι.

εικόνα_Viber_2021-03-18_03-44-20.jpgεικόνα_Viber_2021-03-18_03-44-39.jpgεικόνα_Viber_2021-03-18_03-45-00.jpg

Εφοσον μπορω εγω να βγαζω καλυτερες ( κατα την γνωμη μου ) τουφεκιες.....Πολυ ποιο ευκολα μπορουν
να κανουν το ιδιο και οι κατασκευαστες φυσιγγιων!!!!
Αυτο πιστευω.

Και τωρα σε Ν5 μολυβδινα σκαγια με 2% αντιμωνιο + αλευρι.

View attachment 28636View attachment 28637View attachment 28638

Εφοσον μπορω εγω να βγαζω καλυτερες ( κατα την γνωμη μου ) τουφεκιες.....Πολυ ποιο ευκολα μπορουν
να κανουν το ιδιο και οι κατασκευαστες φυσιγγιων!!!!
Αυτο πιστευω.
τα εχουμε ξαναπει Νικο. η προσπαθεια σου και το αποτελεσμα . αξιεπαινα, αλλα τα φυσιγγια σου θελουν χερια και ματια στο βουνο. Και επειδη αυτα ειναι σπανια , οι εταρειες θα φτιαχνουν παντα φυσιγγια για τον πολυ κοσμο.

Βαγγελη σε ευχαριστουμε για τις ωραιες δοκιμες. Οι τουφεκιες ειναι ακριβως αυτο που αναμενεται (και θελεις ) απο αυτο το συνδυασμο ολπου-τσοκ-πυρ-ν σκ -βαρους σκ
Η αποψη μου ειναι οτι ειναι τουφεκιες για δικανα. Με το οπλο που εχεις και με tecna πχ φτιαχνεις 36 γρ με λακτισμα για 30 γρ. και κερδιζεις σε πυκνοτητα παντου. Απο χρονια αποφασισα οτι αφου κουβαλαω την 303 , βαρος αζυγιστη , μεγαλο ολικο μηκος, ατσουμπαλη, ειναι κριμα να μην εκμεταλευομαι το βασικο της πλεονεκτημα.
Ετσι εχω στανταρει
32-9 (&9,5)
33-8
34-7
36-6 (& 4)
με αυτα κανω ολα τα κυνηγια μου

τα εχουμε ξαναπει Νικο. η προσπαθεια σου και το αποτελεσμα . αξιεπαινα, αλλα τα φυσιγγια σου θελουν χερια και ματια στο βουνο. Και επειδη αυτα ειναι σπανια , οι εταρειες θα φτιαχνουν παντα φυσιγγια για τον πολυ κοσμο.

Να σου πω την γνωμη μου......Περισσοτερα λεφτα πεταει στον αερα ο αστοχος....απ'οτι να πηγαινε σε
ενα σκοπευτηριο και μαθαινε που ριχνει....
Το καλο φυσιγγιο παντα ηταν και θα ειναι παντα ενα καλο φυσιγγιο .....για ολες τις ''κατηγοριες'' των
κυνηγων.....ασχετα εαν ορισμενοι σημαδευουν τον γαιδαρο....και πεφτει ο μπακαλης.

Βαγγέλη κάτι που παρατήρησα με το cx σε όλες της τουφεκιες έχεις φύγει αριστερά ενώ με το 688 είσαι κέντρο.

Βαγγέλη κάτι που παρατήρησα με το cx σε όλες της τουφεκιες έχεις φύγει αριστερά ενώ με το 688 είσαι κέντρο.
Δεν το πρόσεξα ,αλλά γενικά αν μου φεύγει λίγο η ντουφέκια τις περισσότερες φορές είναι αριστερά.......... Ίσως θέλω λίγο cast off παραπάνω......... Έχω κάνει άπειρα τεστ Τσώρτσιλ στον πίνακα αλλά δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα! Κάποιες φεύγουν λίγο αριστερά..........

Status
Not open for further replies.
Back