Θυμησε μου σε παρακαλώ με τι οπλο γίνονται οι δοκιμες!View attachment 28624Δοκιμη σημερινή τσοκ 3* απόσταση 36,50 μετρα με αλεύρι το σεταπ
Σκάγια Νο 6 από τα 299 στον κύκλο τα 249 ! Συγκέντρωση 83%! Το σεταπ πεντασταδιακο 68,50-56,50 με bn2 special.....??
Beretta teknys Al 391 με 71 cm κανηΘυμησε μου σε παρακαλώ με τι οπλο γίνονται οι δοκιμες!
Με 686 πιστευω το ποσοστο θα ήταν άλλο!View attachment 28625S4 σε κάλυκα 67,40 κλείσιμο 56,00 Νο 7 τσοκ3* μέτρα 36,50!
Από τα 320 σκάγια στον κύκλο 200 ποσοστό 62,50%
Φίλε Άριστο σίγουρα θα ήταν άλλο όπως επίσης πιστεύω θα είχε πολύ καλύτερη εικόνα σε νορμάλ θερμοκρασία και όχι 36 βαθμούς κελσίου υπό σκιάν που εσκεμμένα έκανα τη δοκιμή!!!!! Θα μου πεις γιατί την έκανες????? Διαπιστώθηκε ότι αυτό το φυσιγγι θα λειτουργήσει αξιοπρεπώς από 0 έως 35 βαθμούς!Με 686 πιστευω το ποσοστο θα ήταν άλλο!
Θερμοκρασία που έγιναν οι δοκιμές;
Ωστόσο έχεις και ντουφεκο.......Φίλε Άριστο σίγουρα θα ήταν άλλο όπως επίσης πιστεύω θα είχε πολύ καλύτερη εικόνα σε νορμάλ θερμοκρασία και όχι 36 βαθμούς κελσίου υπό σκιάν που εσκεμμένα έκανα τη δοκιμή!!!!! Θα μου πεις γιατί την έκανες????? Διαπιστώθηκε ότι αυτό το φυσιγγι θα λειτουργήσει αξιοπρεπώς από 0 έως 35 βαθμούς!
Στις παραπάνω δοκιμές χρησιμοποίησα καψουλι 688 και cx2000 και βύσματα gt21, z2m 21,sg22 και είδα ότι οι διαφορές είναι μικρές δεδομένου ότι το στροφείο ,ο κάλυκας και το ύψος ρελιασματος είναι ακριβώς ίδια!!!! Προσωπικά περίμενα μεγαλύτερες διαφορές!
τα εχουμε ξαναπει Νικο. η προσπαθεια σου και το αποτελεσμα . αξιεπαινα, αλλα τα φυσιγγια σου θελουν χερια και ματια στο βουνο. Και επειδη αυτα ειναι σπανια , οι εταρειες θα φτιαχνουν παντα φυσιγγια για τον πολυ κοσμο.Και τωρα σε Ν5 μολυβδινα σκαγια με 2% αντιμωνιο + αλευρι.
View attachment 28636View attachment 28637View attachment 28638
Εφοσον μπορω εγω να βγαζω καλυτερες ( κατα την γνωμη μου ) τουφεκιες.....Πολυ ποιο ευκολα μπορουν
να κανουν το ιδιο και οι κατασκευαστες φυσιγγιων!!!!
Αυτο πιστευω.
Βαγγελη σε ευχαριστουμε για τις ωραιες δοκιμες. Οι τουφεκιες ειναι ακριβως αυτο που αναμενεται (και θελεις ) απο αυτο το συνδυασμο ολπου-τσοκ-πυρ-ν σκ -βαρους σκΦίλε Άριστο σίγουρα θα ήταν άλλο όπως επίσης πιστεύω θα είχε πολύ καλύτερη εικόνα σε νορμάλ θερμοκρασία και όχι 36 βαθμούς κελσίου υπό σκιάν που εσκεμμένα έκανα τη δοκιμή!!!!! Θα μου πεις γιατί την έκανες????? Διαπιστώθηκε ότι αυτό το φυσιγγι θα λειτουργήσει αξιοπρεπώς από 0 έως 35 βαθμούς!
τα εχουμε ξαναπει Νικο. η προσπαθεια σου και το αποτελεσμα . αξιεπαινα, αλλα τα φυσιγγια σου θελουν χερια και ματια στο βουνο. Και επειδη αυτα ειναι σπανια , οι εταρειες θα φτιαχνουν παντα φυσιγγια για τον πολυ κοσμο.
Βαγγέλη κάτι που παρατήρησα με το cx σε όλες της τουφεκιες έχεις φύγει αριστερά ενώ με το 688 είσαι κέντρο.Στις παραπάνω δοκιμές χρησιμοποίησα καψουλι 688 και cx2000 και βύσματα gt21, z2m 21,sg22 και είδα ότι οι διαφορές είναι μικρές δεδομένου ότι το στροφείο ,ο κάλυκας και το ύψος ρελιασματος είναι ακριβώς ίδια!!!! Προσωπικά περίμενα μεγαλύτερες διαφορές!
Δεν το πρόσεξα ,αλλά γενικά αν μου φεύγει λίγο η ντουφέκια τις περισσότερες φορές είναι αριστερά.......... Ίσως θέλω λίγο cast off παραπάνω......... Έχω κάνει άπειρα τεστ Τσώρτσιλ στον πίνακα αλλά δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα! Κάποιες φεύγουν λίγο αριστερά..........Βαγγέλη κάτι που παρατήρησα με το cx σε όλες της τουφεκιες έχεις φύγει αριστερά ενώ με το 688 είσαι κέντρο.