1450 fps γραφουν, το τσοκ ειναι μαρκας comp n choke γαλοπουλαςΤα 9 βολα ποση ταχυτητα εχουν Αλεξ; γραφει επανω το κουτι;
Καποιος μου ειχε πει παλιοτερα πολυ καλα λογια.
Επισης το τσοκακι τι μαρκα ειναι;
1450 fps γραφουν, το τσοκ ειναι μαρκας comp n choke γαλοπουλαςΤα 9 βολα ποση ταχυτητα εχουν Αλεξ; γραφει επανω το κουτι;
Καποιος μου ειχε πει παλιοτερα πολυ καλα λογια.
Επισης το τσοκακι τι μαρκα ειναι;
Τη πεπέλια τη π@π@ρι@ το ίδιο είναι ρε....Τι ειναι πεπελια?...
Πολυ καλες συγκεντρωσεις κ στα σκαγια κ στα δραμια.1450 fps γραφουν, το τσοκ ειναι μαρκας comp n choke γαλοπουλας
Στο κυνηγι δεν ξερω φιλε, το εχω δυο χρονια και δεν το εβαζα πανω, φετος θα σου πω ομως οτι δω, παντως ανεβαζει ταχυτητες οπως καταλαβα σημερα, θα το δοκιμασω και σε τενεκε μεσα στη βδομαδα να δω τι λεει απο δυναμη.Πολυ καλες συγκεντρωσεις κ στα σκαγια κ στα δραμια.
Στο κυνηγι τι λεει;
Ειναι φρενου οκΑφηνω κι αυτο εδω για τη λειτουργια το τσοκ
View attachment 31977
Πολύ σφιχτες τουφεκιες έβγαλε ρει. Και το Όσκαρ 33 για 5αρι το πηγε πολύ καλά. Αν ήταν 6αρι λογικά θα είχε τα ίδια σκάγια με το περκορσο. Αν χτυπήσεις τπτ στα 20-25 θα πέσει κατευθείαν κιμάς κάτωView attachment 31966
Εκει που ειχα την Α4 εγινε χαμος απ τα σκαγια, ειναι πολυ συγκεντρωτικο το τσοκ
View attachment 31967View attachment 31968
Τα δραμια επανω τουφεκια ειναι win doublex 9βολο και κατω superkill mag nickel 10βολο στα 36 μετρα με το ιδιο τσοκ, ειναι βεβαια πολυ κλειστο για δραμια και ο κατασκευαστης γραφει να μην ριξεις δραμια
Πάρε το rottweil !Καλημερα, τωρα που φτανει η εναρξη του αγαπημενου μου θηραματος, του λαγου, κοιταζω για νεα φυσιγγια καθως δεν εχω καταληξει ακομα σε καποιο συγκεκριμενο. Εχω βαλει στο ματι τα winchester super speed 36gr και rottweil waidmannsheil 36gr σε no5.
Εχει καποιος φωτογραφιες απο δοκιμες απο 20-25 μετρα και πανω με μαμα τσοκ; Η και απο αλλο αν εχετε να προτεινετε καποιο καλο.
Κ rotweill semi magnum 40gr καλο αν κ βαρυ για την εποχηΚαλημερα, τωρα που φτανει η εναρξη του αγαπημενου μου θηραματος, του λαγου, κοιταζω για νεα φυσιγγια καθως δεν εχω καταληξει ακομα σε καποιο συγκεκριμενο. Εχω βαλει στο ματι τα winchester super speed 36gr και rottweil waidmannsheil 36gr σε no5.
Εχει καποιος φωτογραφιες απο δοκιμες απο 20-25 μετρα και πανω με μαμα τσοκ; Η και απο αλλο αν εχετε να προτεινετε καποιο καλο.
Αδερφέ το 1.80χ34.5 είναι περίπου στα 650 μπαρΤο σεταπ που παρουσιασε συναδελφος με τη δοσολογια του lambro disp με tekna στα 1.80 sg disp κ 34.5 γρ με 688 μην επιχειρησετε να το στησετε εχει πολλα μπαρ. Το εστησα σε cheddite απο 68.8-57.2. Μαλλον η υψηλη στηλη σκαγιων σε συνδυασμο με το 688 ανεβασαν πολυ.
Το super speed είναι καλυτερο σε όλα από το rottweil.Καλημερα, τωρα που φτανει η εναρξη του αγαπημενου μου θηραματος, του λαγου, κοιταζω για νεα φυσιγγια καθως δεν εχω καταληξει ακομα σε καποιο συγκεκριμενο. Εχω βαλει στο ματι τα winchester super speed 36gr και rottweil waidmannsheil 36gr σε no5.
Νικηφορε καλά κανεις κ σμπαραρεις πινακες...Απογευματινή δοκιμή με φυσίγγι Rottweil Game edition Krown για κοράκια! Νο 5.5, 2.9χιλ, 34γρ, ταχύτητα 1412π/δ στο V1.5.μ. ζωηρό στην ανάκρουση για αυτό και έφυγε λίγο ψηλά η τουφεκιά, αλλά πολύ ωραία κατανομή, συγκέντρωση και δύναμη πάνω στην λαμαρίνα αλλά και στο περνάρι που καρφώθηκαν αρκετά σκάγια πάνω του, έβγαλα ένα από τον κορμό και παρέμενε σφαιρικό! Το συγκεκριμένο φυσίγγιο το δουλεύουν φίλοι στο εξωτερικό σε φάσσα και κοράκια με πολύ καλά αποτελέσματα σε μεγάλες αποστάσεις.
50μέτρα φουλ τσοκ 10/10
View attachment 32042
View attachment 32043
Το δευτερο για εμενα ειναι κορυφη και το κυριο μου φουσεκιΚαλημερα, τωρα που φτανει η εναρξη του αγαπημενου μου θηραματος, του λαγου, κοιταζω για νεα φυσιγγια καθως δεν εχω καταληξει ακομα σε καποιο συγκεκριμενο. Εχω βαλει στο ματι τα winchester super speed 36gr και rottweil waidmannsheil 36gr σε no5.
Θα σου πω εγώ τη γνώμη μου...Θα γραψει κανενας καμια γνωμη ρε παιχτουρες?