Ωραιος ο Αλεξ. Πως και τον έβγαλες από πάνω τον τρίφτη?Τρεις δοκιμες σημερα αλλα σε κολλες Α4 κιτρινες παρακαλω...
Ολες 51 μετρα, η 1η με το ic του οπλου και οι αλλες δυο με το im, δυο mb extra 35 no5 και ενα mythos mg2 fiber no6 εριξα
View attachment 31575View attachment 31576View attachment 31577
Ετσι για αλλαγη, και για τσεκαρισμαΩραιος ο Αλεξ. Πως και τον έβγαλες από πάνω τον τρίφτη?
Εσύ θέλεις να μας κάνεις να ξαναγοράσουμε Remington ... αλλά εγώ δεν θα σου κάνω την χάρη .... αχαχαχχααΕτσι για αλλαγη, και για τσεκαρισμα
Δεν εχεις αδικο αλλα κι ετσι βγαινει ενα συμπερεσμαΑλεξ....Μπραβο φιλε....Αλλα νομιζω οτι επρεπε να ριξεις σε κανονικο στοχο ( σε διαστασεις )...
και να εχουμε σωστη εικονα και ποσοστα συγκεντρωσης στον κυκλο των 76 εκατοστων!!!
Προσεξε....δεν σε ''κρινω''....με ποιο δικαιωμα αλλωστε.....απλα την γνωμη μου ειπα!!!
Εχεις Rem εσυ δεν θες κι αλλη...θα παρω εγω Μ2 να σου κανω παρεα...Εσύ θέλεις να μας κάνεις να ξαναγοράσουμε Remington ... αλλά εγώ δεν θα σου κάνω την χάρη .... αχαχαχχαα
Είναι πολύ καλές τουφεκιές για Α4 και 51μ με ic και im.
Μπράβο Άλεξ ...
.θα παρω εγω Μ2 να σου κανω παρεα...
Αέρα θα του κάνεις με τη Μ2... αλλά τέλος πάντων.σου κανω παρεα...
ΠοτεεεεεέΚαλημερα σε ολους, δεν ειχε τρυγονι και εκανα μια δοκιμη με percorso no6 στα 36 μετρα με το LM της Ρεμι.
Φιλε @gvp9000 στην αφιερωνω την τουφεκια μπας και παρεις παλι την γρια 11-87 για κυνηγι
View attachment 31880
Οχι φιλε, αφου το γραφω, το LM του οπλουΠοτεεεεεέ
Αυτή είναι τουφεκιά πάντως.
Με το τρυπητό έριξες;
Αστον,μην τον παρεξηγεις...Οχι φιλε, αφου το γραφω, το LM του οπλου
Τώρα κοιτούσα στον καλκατζακο και το πήγε 14.20 ευρώ..με της ντουφεκες που βάζεις θα το πάει 30ευρω για πλάκα..Καλημερα σε ολους, δεν ειχε τρυγονι και εκανα μια δοκιμη με percorso no6 στα 36 μετρα με το LM της Ρεμι.
Φιλε @gvp9000 στην αφιερωνω την τουφεκια μπας και παρεις παλι την γρια 11-87 για κυνηγι
View attachment 31880
Αστα μας δουλευουν αβερτα, οι πιο πολλοι 14.20 το πηγαν, καθε χρονο σχεδον παει 1 ευρω πανω...βασικα ολα προς τα πανω πανε εκτος απ τους μισθους!Τώρα κοιτούσα στον καλκατζακο και το πήγε 14.20 ευρώ..με της ντουφεκες που βάζεις θα το πάει 30ευρω για πλάκα..
Αλέξανδρε καλημέρα, θα με κάνεις να ξαναβγάλω και γω την 11-87 για κυνήγι........έχω και το goose της RemingtonΚαλημερα σε ολους, δεν ειχε τρυγονι και εκανα μια δοκιμη με percorso no6 στα 36 μετρα με το LM της Ρεμι.
View attachment 31880
Σημερα ειχε 2ο γυρο μ@λακιων με το comp n choke xxxfull αν θυμαμαι καλα, συσφιξη δεν θυμαμαι, νομιζω 1.6 βγαινει, τα πηγε πολυ καλα παντως στα 56 μετρα, τωρα κοντα αν παρεις κατι και πως θα το παρεις ειναι ενα θεμα...Αλέξανδρε καλημέρα, θα με κάνεις να ξαναβγάλω και γω την 11-87 για κυνήγι........έχω και το goose της Remington
Εσυ ομως στα πεπέλια σου.......ειναι βεβαια πολυ κλειστο για δραμια και ο κατασκευαστης γραφει να μην ριξεις δραμια
Τα 9 βολα ποση ταχυτητα εχουν Αλεξ; γραφει επανω το κουτι;Σημερα ειχε 2ο γυρο μ@λακιων με το comp n choke xxxfull αν θυμαμαι καλα, συσφιξη δεν θυμαμαι, νομιζω 1.6 βγαινει, τα πηγε πολυ καλα παντως στα 56 μετρα, τωρα κοντα αν παρεις κατι και πως θα το παρεις ειναι ενα θεμα...
Τι ειναι πεπελια?...Εσυ ομως στα πεπέλια σου