Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απο περιεργεια κ μονο Νικολα θα παρουμε κ απο αυτα, πριν μερες εψαχνα απο Κινα... πανακριβα...

Τωρα θα βαλουμε κ αλλο "μπελά"...
Αλλα ωραιο μπελά...
Περιμενω να μου ερθει 16αρι πλαγιο.
Εχουμε κανα σεταπ;

Το ξερω οτι ειναι πανακριβα.....το εχω ψαξει....

Σεταπ για 16αρι δεν εχω φιλε!!! Δεν εχω ασχοληθει ποτέ . :)

Πολύ ωραίες αποτυπώσεις από όλα τα φυσίγγια για 3αρι τσοκ. Βέβαια βοήθησαν και τα κανόνια σου Τάσο. Εμπειρικά στο κυνήγι ποιο από τα δύο τουφεκια κάνει ποιο γεμάτα σκότωματα?
Καλησπέρα, δεν κυνηγάω υδρόβια που είναι απαιτητικό κυνήγι μόνο καμια φορά φάσσες, αλλα εκεί δεν έχω δοκιμάσει αρκετά το 690 καθώς παίρνω την fabarm λόγω ανάκρουσης και 3 ης βολής. Στα υπόλοιπα κυνήγια που κάνω πιο εντυπωσιακές βολές έχω κάνει με το 690 αλλά με μικρή διαφορά. Η μεγάλη διαφορά υπάρχει στην αμεσότητα της βολής, ολη η διαδικασία γίνεται πιο γρήγορα με το δίκαννο αυτό είναι σίγουρο! Οσοι έχουν και τους 2 τύπους όπλων θα με καταλάβουν τι εννοώ.

Καλησπέρα, δεν κυνηγάω υδρόβια που είναι απαιτητικό κυνήγι μόνο καμια φορά φάσσες, αλλα εκεί δεν έχω δοκιμάσει αρκετά το 690 καθώς παίρνω την fabarm λόγω ανάκρουσης και 3 ης βολής. Στα υπόλοιπα κυνήγια που κάνω πιο εντυπωσιακές βολές έχω κάνει με το 690 αλλά με μικρή διαφορά. Η μεγάλη διαφορά υπάρχει στην αμεσότητα της βολής, ολη η διαδικασία γίνεται πιο γρήγορα με το δίκαννο αυτό είναι σίγουρο! Οσοι έχουν και τους 2 τύπους όπλων θα με καταλάβουν τι εννοώ.
Αν δεν γεμιζεις δοκιμασε με το 690 σε φασα rc2 34γρ μπλε.
Πολυ ωραιο εμπορικο.

Πες το ψεμματα... εχω 3 οπλα cal 20 το καθενα θελει κ το φυσιγγι του, κ γεμιζω κ για τα 12αρια τα οποια εχουν αυλους απο 18.2-18.7

Στελιο.....μην παραπονιεσαι φιλε.......Ο λαος μας λεει ...Οποιος εχει πολυ πιπερι , βαζει και στα λάχανα!!!! ;) .big smile.

Αν δεν γεμιζεις δοκιμασε με το 690 σε φασα rc2 34γρ μπλε.
Πολυ ωραιο εμπορικο.
Έχω δει και εγώ ωραίες τουφεκιές με αυτά σε συνθήκες ομίχλης.Οπως και τα RC1 τα 33αρια.
Ελάχιστοι πάντως τα ρίχνουν αυτά τα δύο.

Έχω δει και εγώ ωραίες τουφεκιές με αυτά σε συνθήκες ομίχλης.Οπως και τα RC1 τα 33αρια.
Ειναι λιγο καλυτερα απο αλλα 34αρια κ 33αρια
αλλα η τιμη τους εχει ξεφυγει πολυ.

Η RC γενικά είναι παρεξηγημένη από πολλους κ ο λόγος ειναι οτι αλλάζει τα υλικά που γεμίζει κ αυτό ισχυει γιατί από καιρό σε καιρό έχω βρει διαφορετικούς συγκεντρωτηρες κ πυριτιδες της οποίες υπάρχει φήμη ότι τις βάφει για τον ανταγωνισμό.....
Παρόλα αυτα οπότε κ αν τα χρησιμοποίησα δεν μου είπαν όχι....

Όσο για τα 34γρ έχω ξαναπεί πως είναι ένα από τα καλυτερα σε αυτα τα γραμμάρια...
Ένα ζωντανό θήραμα δεν θυμάμαι να είχα παρει...

Κάποτε περπατητο τσίχλας με άλλα τρία ατομα όπου ενδιάμεσα στηναμε καρτερια μου τελείωσαν τα φυσίγγια κ εριξα κ τεσσερα τετοια 6αρια που είχα για κάθε ενδεχόμενο..
Πηρα μια τσίχλα σε απόσταση που είμαι σίγουρος πως δεν θα ξαναπαρω........
Μα ήταν 6αρι, ναι αλλά.............

Επίσης έχω πειστει (κυνηγώντας..)ότι το φυσίγγι αυτό είναι συγκεντρωτικο....

Αυτη βέβαια δεν ξέρω τι λένε η νέες παρτιδες του συγκεκριμένου....

Με μια απλή βυσμάτωση μπορούμε να βγάλουμε ένα αξιοπρεπές ποσοστό συγκέντρωσης για τα 55-60m με σταθερό τσοκ ή χρειαζόμαστε ιδικό συντρωτήρα τύπου lb6,s.g magnum κτλ;;;
Η καλυτερη περιπτωση σ αυτα τα μετρα ειναι οι σχετικα βαριες γομωσεις με χοντρα σκαγια.
Επισης με χοντρα+buffer εκει στα 900++ bar κ για τις δυο περιπτωσεις.
Μιλαω για πυριτιδες tekna/ΑΟ κ αλλες τετοιου τυπου, δεν ξερω τι μπορει να γινει με τις πιο αργές.
Φυσικα κ με λιγοτερα σκαγια πχ 34γρ εχουν βγει πολυ συγκεντρωμενες τουφεκιες αλλα τα παραπανω σκαγια που εχει ενα 40αρι δινουν επιτυχιες πιο ευκολα σ αυτα τα μετρα.

Με μια απλή βυσμάτωση μπορούμε να βγάλουμε ένα αξιοπρεπές ποσοστό συγκέντρωσης για τα 55-60m με σταθερό τσοκ ή χρειαζόμαστε ιδικό συντρωτήρα τύπου lb6,s.g magnum κτλ;;;

Εξαρταται ποιο θεωρεις αξιοπρεπες ποσοστο συγκεντρωσης σε αυτα τα μετρα .
Οπως εργαψε και ο Στελιος ....τα πολλα μετρα θελουν χοντρο σκαγι....και ''πολλα'' γραμμαρια σκαγια ( 50 )
σε 12/76 καλυκα.
Τωρα εφοσον εχεις σταθερο τσοκ ( υποθετω φουλ ) με αυτο το τσοκαρισμα ενα 55% στα 55μετρα
ισως το πιασεις με απλη βυσματωση.....
Για περισσοτερα μετρα πας σε ''ειδικες'' βυσματωσεις.....απαραιτητη προυποθεση....σκαγια με 5%
αντιμονιο ή επινικελωνα.
Αυτη ειναι η γνωμη μου Κωστή !!!

ΥΓ. Στα 55+μετρα....απο δοκιμες μου....πανε καλα οι LB6 - STEEL - SG - MAGNUM- Ο τελευταιος
πατενταρισμενος.....

Συγνώμη έκανα λάθος όλες οι παραπάνω είναι στις 25 γιάρδες = 22.86m και όχι στα 18.3m

Τι 18,3.....τι 22,86 μετρα.....Και στις δυο περιπτωσεις το θηραμα ειναι στα ''μουτρα'' σου!!!
Δεν καταλαβαινω τι νοημα εχουν οι δοκιμες σε αυτα τα μετρα....o_O

Στα 36 μετρα οκ....

Τι 18,3.....τι 22,86 μετρα.....Και στις δυο περιπτωσεις το θηραμα ειναι στα ''μουτρα'' σου!!!
Δεν καταλαβαινω τι νοημα εχουν οι δοκιμες σε αυτα τα μετρα....o_O

Στα 36 μετρα οκ....
Λέει νομίζω στο βίντεο ότι αυτή είναι η μέση απόσταση που τουφεκάνε πάνω από τα ομοιώματα.

Status
Not open for further replies.
Back