Καλημερα Βασιλη μου!!!! Δεν ξερω εαν θα πηγαινα στην μπεκατσα με 24 γραμμαρια. Δεν ειχα ξανα
δοκιμασει 24 γραμμαρια....ειναι η πρωτη φορα. Ωστοσο βλεποντας τις αποτυπωσεις....θα πηγαινα στην
τσιχλα σε κοντινες αποστασεις δλδ μεχρι τα 30 μετρα....και με τα τσοκ που δοκιμασα.
Τωρα αυτο που ειδα απο τις δοκιμες μου....Ο SG25 εδωσε ''ρεστα''.....κοντραρισε τον SPARK στα ισια...
ξεφτιλησε τον PISTON23 ....που εμενε με απογοητευσε....οι μισοταπες πηγαν πολυ καλα... και ο Spark
αναμενομενο ηταν να εχει ποιο εντονα κεντρα.
Τον piston τον ειχα σε εκτιμηση απο τα λεγομενα των συναδελφων.....Δεν ξερω τι κανει στο κυνηγι
ή στο σκοπευτηριο....αυτο που ειδα ομως στις αποτυπωσεις δεν μου αρεσε....Τον περιμενα πολυ
καλυτερο!!!
Μην ''ξεγελανε'' οι αποτυπωσεις....μην ξεχνας οτι τα σκαγια ειναι με 5% αντιμονιο....με ''απλα'' σκαγια
μπορει τα ποσοστα συγκεντρωσης να ηταν πολυ ποιο χαμηλα....
Αυτο θα το τσεκαρουμε στις επομενες δοκιμες που εχω και απλα σκαγια.
Μην νομιζεις οτι το σκληρο σκαγι ειναι οτι καλυτερο.....Πιστευω οτι στα δισκακια που δεν εχουν αιμα
ειναι πολυ καλο.....αλλα στο κυνηγι δεν ξερω κατα ποσον καλα θα αποδωσει.
Εννοω οτι εαν παρει την τουφεκια η τσιχλα στα 20 μετρα και με 410μ/δ το πιθανοτερο ειναι να εχεις
διαμπερη τραυματα....Η τσιχλα θα πεφτει....αλλα εκει που θα πεφτει....δεν θα την βρισκεις....Λαθος μου
που δεν μετρησα διατρηση. Θα το κανω την επομενη φορα φιλε!!!
Αυτα ειναι τα δικα μου συμπερασματα....Τωρα εαν καποιοι φιλοι ή συναδελφοι ''ειδαν'' και κατι αλλο
ας το γραψουν!!!!