Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν είναι όντως με G3000, πρέπει να μοιάζει στο duckshoot που έβγαζε παλιότερα, το οποίο αν και υπήρχε μια φημολογία ότι είναι δυνατουτσικα και ότι θέλουν χειμώνα, εμένα δεν μου είχαν φανεί δυνατά. Δεν ξέρω αν λόγω ατσαλινων έχει σταματήσει να το γεμίζει αυτό το φυσιγγι με την συγκεκριμένη ονομασία αλλά και εκείνο με g3000 ήταν στα 33. Γενικά δεν νομίζω να μείνει παραπονεμενος κάποιος από τα φυσίγγια του συγκεκριμένου κατασκευαστή.
 
8ρια 9ρια πήρα

αυτό που άνοιξα ήταν 8ρι

με έναν πίνακα που έχω από παλιά τα βγάζω σωστά στο μέτρημα

NJAoiJ-Jq9rHt3f21eS0y4d_ckarS_9iAe70nE3VcfU
 
Ειναι αναλογα στο μετρικο που χρησ/ται,Παυλο.Στο Ιταλικο που "δουλευεται"κατα κανονα εδω ειναι #8 1/2.Αν ηταν γαλλικο η ισπανικο αλλαζε το πραγμα.Τα δυο χοντρικα συστηματα μετρησης εχουν σαν βαση το #7 που ειναι στα 2,50mm.Tο ιταλικο ανεβαινει η κατεβαινει ανα 0,2 mm στα ακεραια νουμερα.5,6,7,8,9 κλπ.Το αλλο ανα 0,25.Για να μιλαμε με ακριβεια,σημαινει συν η πλην στον αριθμο σκαγιων/γρμ και κατ επεκταση στο συνολικο αριθμο στο φορτιο της γομωσης.
 
Ενταξει τωρα ρε Νικολα!Τι 8,5 τι 9!
Εδω αγοραζεις 10αρι και σου προκυπτει....7αρι!
Στο 0,5 θα τα χαλασουμε?
Ειναι για γελια το θεμα σκαγια.Προσωπικες εμπειριες που ειχα απο διαφορες περιπτωσεις στο παρελθον και οχι μονο με σκαγια με οδηγησαν να ασχοληθω με την ιδιογομωση.Δεν εχει τελος η αφερεγγιοτητα των εμπορων
 
Επειδή αυτο το φυσιγγι το προτείνει και καλα σαν τσιχλοφυσιγγο για όλους τους καιρούς μαλλον για αυτόν το λόγο το έχει "φορτωσει" λιγο παραπάνω..
Κάτι μου λέει οτι θα τα καψεις τα τσιχλοπουλια Παύλο..
Δεν το λες και λιγο.Για G3000 ειναι πολυ φορτωμενο:)
 
Αυτό που άνοιξε ο Πάυλος ήταν 8αρι με διάμετρο 2,18-2,19.
Σύμφωνα με τα περισσότερα εργοστάσια το 2,2 είναι 8 ή 8,5.
lambro_shot_sizes_gr.png
η ιταλικη κλιμακα εχει πιο χοντρο σκαγι παντα , η αγγλικη - ισπανικη ελαχιστα πιο ψιλα , η ελληνικη βαζει ότι γουσταρει
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top