Γιάννη σε ποια πυρίτιδα αναφέρεσαι ;Εγω την εψαξα στα 35,36 αλα δεν
Γιάννη σε ποια πυρίτιδα αναφέρεσαι ;Εγω την εψαξα στα 35,36 αλα δεν
H-skor800Γιάννη σε ποια πυρίτιδα αναφέρεσαι ;
Και 25 εριξα τα ίδια αποτέλεσμά.. πήγα για αρχή 30μ επιδει ήταν νίκελ και χάλκινα τα σκαγια..Στα 30 μέτρα μπορεί να μην τρυπάει το 7αρι... Αλλά τις προηγούμενες φορές δοκίμαζες στα 25, γιατί άλλαξες τώρα απόσταση κ δεν έχεις μέτρο σύγκρισης?
Λες;;; τον βούλιαζε μέσα αλλά δεν τρυπάει.Μπορεί να άλλαξαν πάχος λαμαρίνας ... δέκατα να είναι παχύτερο κάνει διαφορά ...
Τριπόλεως είναι και ακριβές χαχαχαχαχα...Δεν νομίζω να τρυπάει ρε Νίκο το 7αρη... Δεν είμαι κ σίγουρος βέβαια,μια ψιλό αναδρομή που έκανα,,,,δεν νομίζω....άσε που τον τενεκέ σου τον κόβω να είναι φέτας
Προχθές από σπόντα την είδα αυτήν την 800αρα σε ιταλικό σαιτ να πουλιέται....μαγαζί δηλαδή....Ααα ξεχασα και κατει σημαντικο.σε ρελιαστο δεν της βρηκα ποτε,και της εψαξα παρααα πολη,λεο κατει δεν θα κανω σοστα.διαβασα ομως στο ιταληκο πολβερη για την 800ρα οτη δεν μπορουσαν να την βρουν σε ρελι με τηποτα
Ερε κεραταδες εδω τηποταΠροχθές από σπόντα την είδα αυτήν την 800αρα σε ιταλικό σαιτ να πουλιέται....μαγαζί δηλαδή....
Το μπαπόρο από την Περσία, πιάστηκε στην Ιταλία αχααχααχΕρε κεραταδες εδω τηποτα
Κορινθία ρε πατρίδαμας το πηδήξες το άσμαΤο μπαπόρο από την Περσία, πιάστηκε στην Ιταλία αχααχααχ
Εγώ σου έλεγα για την c7 που δοκιμασε ο Νικόλας .,,..H-skor800
Λευτέρη Καλημέρα!Γιάννη σε ποια πυρίτιδα αναφέρεσαι ;
βρε Νικόλα τι 7αρια μας λες;
Αυτα ειναι που βρήκα Μετά την τουφεκιά στο ντενεκι ειναι με παραμόρφωση.. διχνω τι έπαθε το κάθε ένα... πάλεψα ξανα πάλεψα δεν τρυπάει με 7αρια.βρε Νικόλα τι 7αρια μας λες;
αυτά που δείχνεις 9αρια και 9μισαρια (ιταλικο 10αρι) είναι!
Νίκο Καλημέρα!Και η διατρηση...
View attachment 44503View attachment 44504View attachment 44505View attachment 44506
Και σας ρωταω....Εαν δεν ειχε διατρηση το Ν7 στα 30 μετρα.....πως με Ν7,5 σκαγια θα επεφταν οι φασσες
στα ιδια μετρα ?????
Ανεβασα και την παραμορφωση σκαγιων...