Υποψιάζομαι τον τρόπο που ρελιαζεις......... Έχεις βάθος τελικού 3mm ??????
Υποψιάζομαι τον τρόπο που ρελιαζεις......... Έχεις βάθος τελικού 3mm ??????
Βάθος ρελιου ήθελα να γράψω.......Υποψιάζομαι τον τρόπο που ρελιαζεις......... Έχεις βάθος τελικού 3mm ??????
Γιάννη φαντάσου ότι v1=402m/s με #4 (usa) ή #3 (italy) δίνει θεωρητικά v10 = 335m/s σε τέλεια σφαιρικά σκάγια στους 21c πίεση 1atm και υγρασία 60% (cip συνθήκες).Άτιμες μενουσες
Προτον μεσεο καψηλη νομος.δευτερον σκλιρο κιαθιο τηπο gt τρητον καθολου στριμογμα,τεταρτο κενος χορος τουλαχιστον 12 χηλ και ρελιασμα στα 11.αυτα ειναι μερικα.Πες το βρε Γιάννη ... μισά τα αφήνεις ... έστω γενικά ... που θέλουν πείραγμα οι αμερικάνες ?
Ποσότητα και καψούλι ?
Μένει τίποτα άλλο πέρα από το πάτημα ?
Ευχαριστούμε Γιάννη ... !!!εκει αν αλλαξει λοτ θα κληση η εταιρια αλλοι νομοι
Τι αστέρι τι ρέλι τα ίδια... θα ρίξω και εργοστασιακά την επόμενη να δω.. δεν μπορεί με 7αρι στα 30μ 3τσοκ να μην τρυπανε.Βάθος ρελιου ήθελα να γράψω.......
Εγώ την έβαζα 1,60*32 με καρδάρα 24 σε κάλυκα cheddite 12/70/12 ρέλιασμα 57,8 πολύ καλό σεταπ αλλά μόνο με ξερό καιρό
Δοκίμασε Νίκο με μείον 1 νούμερο.Τι αστέρι τι ρέλι τα ίδια... θα ρίξω και εργοστασιακά την επόμενη να δω.. δεν μπορεί με 7αρι στα 30μ 3τσοκ να μην τρυπανε.
Σε ρέλι θέλει 1,60*30 το ρίχνουν πολλά παιδιά… εγώ δεν τα βρηκα μάζη τηςΑαα ξεχασα και κατει σημαντικο.σε ρελιαστο δεν της βρηκα ποτε,και της εψαξα παρααα πολη,λεο κατει δεν θα κανω σοστα.διαβασα ομως στο ιταληκο πολβερη για την 800ρα οτη δεν μπορουσαν να την βρουν σε ρελι με τηποτα
Εγω την εψαξα στα 35,36 αλα δενΣε ρέλι θέλει 1,60*30 το ρίχνουν πολλά παιδιά… εγώ δεν τα βρηκα μάζη της
Δεν νομίζω να τρυπάει ρε Νίκο το 7αρη... Δεν είμαι κ σίγουρος βέβαια,μια ψιλό αναδρομή που έκανα,,,,δεν νομίζω....άσε που τον τενεκέ σου τον κόβω να είναι φέταςΤι αστέρι τι ρέλι τα ίδια... θα ρίξω και εργοστασιακά την επόμενη να δω.. δεν μπορεί με 7αρι στα 30μ 3τσοκ να μην τρυπανε.
Αφού έχεις το τανκς για εκεί και εσυ πας με παπάκι ορέ ΓιάννηΕγω την εψαξα στα 35,36 αλα δεν
Και γω αυτο πιστευω το 7αρι δεν νομιζω να τρυπαει....6αρι εριχνα και δεν τρυπαγε....ο τενεκες πρεπει να ειναι λαδιου...εχει μικρη τρυπαΔεν νομίζω να τρυπάει ρε Νίκο το 7αρη... Δεν είμαι κ σίγουρος βέβαια,μια ψιλό αναδρομή που έκανα,,,,δεν νομίζω....άσε που τον τενεκέ σου τον κόβω να είναι φέτας
Σε φέτας που είχα ρίξει ένα 5 νίτρο φεσαντ 39γραμ καμιά δεκαριά μόνο τρύπησανΚαι γω αυτο πιστευω το 7αρι δεν νομιζω να τρυπαει....6αρι εριχνα και δεν τρυπαγε....ο τενεκες πρεπει να ειναι λαδιου...εχει μικρη τρυπα
Το 6αρι το ξερ τρυπαει.. τους παλιούς τους περνάει και το 7αρι.. αυτούς ήθελα να δω..Δοκίμασε Νίκο με μείον 1 νούμερο.
Αν έριξες 7άρι ρίξε ένα 6άρι.
Υπάρχουν τενεκέδες και τενεκέδες ... εκτός αν τρυπούσαν ίδιους τενεκέδες παλιότερα ... τι άλλο να πω ;;;
Της φετας ειναι πιο σκληρος....Σε φέτας που είχα ρίξει ένα 5 νίτρο φεσαντ 39γραμ καμιά δεκαριά μόνο τρύπησαν
Μπορεί να άλλαξαν πάχος λαμαρίνας ... δέκατα να είναι παχύτερο κάνει διαφορά ...Το 6αρι το ξερ τρυπαει.. τους παλιούς τους περνάει και το 7αρι.. αυτούς ήθελα να δω..
Στα 30 μέτρα μπορεί να μην τρυπάει το 7αρι... Αλλά τις προηγούμενες φορές δοκίμαζες στα 25, γιατί άλλαξες τώρα απόσταση κ δεν έχεις μέτρο σύγκρισης?Τι αστέρι τι ρέλι τα ίδια... θα ρίξω και εργοστασιακά την επόμενη να δω.. δεν μπορεί με 7αρι στα 30μ 3τσοκ να μην τρυπανε.