+100!!Οσο παράξενο κιαν σου φανει περισσότερες επιτυχίες θα εχεις με αυτο παρα με αλλα φορτομενα σε γρ που εχουν μεν μεγαλες ροζετες αλλα θέλουν να εισαι τοπογραφος για να βρεις τις προσκόπευσεις τους.
+100!!Οσο παράξενο κιαν σου φανει περισσότερες επιτυχίες θα εχεις με αυτο παρα με αλλα φορτομενα σε γρ που εχουν μεν μεγαλες ροζετες αλλα θέλουν να εισαι τοπογραφος για να βρεις τις προσκόπευσεις τους.
61,70
3,20
Δεν αντιγράφεται αυτό το φυσίγγι.
Κοίτα πως είναι τα σκάγια του.
Φωτό από internet
View attachment 63907
View attachment 63918
Όλα γίνονται......
Ποτέ δεν γέμιζα Γιάννη.Τα κυνηγούσα Βασίλη και τους έριχνα με 32 και 34 γρ ιδιογομωση και σκότωναν καλύτερα από τα ακριβά αλλά ήθελαν χέρι.Αλλα ιδιογομωση όμως .Ότι και να γίνει 4€ δε δίνω το πολύ πολύ θα ξαναγεμιζα 200 φυσίγγια .Μεγάλα πουλιά ρε φίλε φτιάχνεις ένα πύραυλο ολίγων γρ και είσαι οκ .
Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.......απλά έτσι για την ιστορίαΠες τα βρε Γιωργαρε....Μην μας περασουν για ''κασταναδες''...
Καλά στην πατέντα είμαστε πρώτοι.View attachment 63918
Όλα γίνονται......
Στείλε να τα δοκιμάσω εγώ ...Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.......απλά έτσι για την ιστορία
Σταφιδόψωμο?View attachment 63918
Όλα γίνονται......
Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.......απλά έτσι για την ιστορία
Ποιο είναι αυτό με το λιωμένο σιμιγδάλιΤο εχω δοκιμασει εγω στα 50 και 65 μετρα...
Δεν ανεβασα ΠΟΤΕ αυτες τις δοκιμες ουτε εγραψα σεταπ.
Στημενο με ΤΕΚΝΑ και MG2...Το μονο ''προβλημα''...το εστησες
πρεπει να το ριξεις σε ευλογο χρονικο διαστημα...και με κρυο καιρο.
Το ''αφησες'' και ξεχαστηκες ριχνοντας το καλοκαιρι...την ακουσες
και την ''ακουσες'' για τα καλα ...
Οσο το αφηνεις...γινεται ''μονοβολο''...
ΥΓ.Παντα εχω ''εναν ασσο'' στο μανικι Γιωργο...εσυ με ξερεις φιλε .
Στείλε να τα δοκιμάσω εγώ ...
Με την 1187 και πυροδότηση με σχοινί
Ποιο είναι αυτό με το λιωμένο σιμιγδάλι
Αν είναι κερί, να είσαι σίγουρος, θα το βάλω το σχοινί.Τα σεταπ του Γιωργου ( varhalitis } ναι μεν ειναι ''Αντρικα''...ωστοσο
δεν χρειαζονται σχοινι για πυροδοτηση...Βασιλη .!!
Σου γράφω ότι έχω διαβάσει.Νίκο, Γιώργο, τον ίδιο εγωισμό έχουμε αλλά όταν κάποιος έχει την τεχνολογική υπεροχή απέναντί μας δεν τον κοντράρουμε στα ίσα, είναι αυτοκτονία. Αυτό το τζελ που βάλανε μάλλον έχει τέτοια συμπεριφορά που αυξομειώνει την διάμετρο της στήλης δίχως τριβες και έτσι δεν παραμορφώνει τα σκάγια, κυρίως όμως, όπως φαίνεται στο αποτέλεσμα, αφήνει τα σκάγια χωρίς να παρεμβαίνει στην πορεία τους και αυτά συνεχίζουν σε ευθεία τροχιά, γιαυτό και η μικρή αλλαγή στην συγκέντρωση από 36 στα 45 μ. αν οι χημικοί του φόρουμ μπορούν να αντιγράψουν το τζελ, τότε ναι.
Σιμιγδάλι με δύο, τρεις σταγόνες νερόΠοιο είναι αυτό με το λιωμένο σιμιγδάλι
Ζεστό θες να πεις γιατί το κρύο δεν δουλεύειΣιμιγδάλι με δύο, τρεις σταγόνες νερό
Τιμής ένεκεν για τον ΜπαρμπαΝικο από το ίδιογόμωση .Σιμιγδάλι με δύο, τρεις σταγόνες νερό
ΔουλεύειΖεστό θες να πεις γιατί το κρύο δεν δουλεύει