Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτο Βασιλη μου διασπορας δεν ειναι....που να κτυπαει τον κωλο του κατω...!!!
Έτσι έγραφαν απ'έξω :)
Όντως απελπιστικά σφιχτό για διασποράς.
Να ρωτησω και κατι ακομα..Το LM για ποιον λογο σε διασπορας??
Γιατί Νίκο δεν αλλάζω τσοκ.

Στην 1187 τα έριχνα με 3* ... ποτέ δεν είχα δει πως πήγαιναν.

SOS
Ποιο είναι το πιο σκορποσκαγιά φουλ ανοιχτό εμπορικό ρε παιδιά και με τι τσοκ το ρίχνετε ?
Έχω ένα καρτέρι τσίχλας που περνάνε στα 10μ και πρέπει να είσαι Στηβ Μαγκάρετ για να τις χτυπήσεις.
10 περνάνε από εκεί και 1 στο καρτέρι που πιάνω 50m παραπάνω.
Αν βρω φυσίγγι θα την κάνω την απόπειρα.
Θα τις λιμουτουριάσω ...

SOS
Ποιο είναι το πιο σκορποσκαγιά φουλ ανοιχτό εμπορικό ρε παιδιά και με τι τσοκ το ρίχνετε ?
Έχω ένα καρτέρι τσίχλας που περνάνε στα 10μ και πρέπει να είσαι Στηβ Μαγκάρετ για να τις χτυπήσεις.
Θα τις λιμουτουριάσω ...
Ν.10 μόλις την δουν την παίρνουν στο κυνηγητό ‼️(ανοίγουν γρήγορα)

Φυσιγκαρα....από τότε που άλλαξε χέρια η εταιρεία...δεν ξαναβγήκε ποτέ ίδιο...παρόλο που συνέχιζαν να το βγάζουν ...
Έχω μισό κουτί ακόμα εδώ και πολλά χρόνια και κάτι άλλα χύμα ακόμα παλιότερης κατασκευής.
Πάντα αυτό χρησιμοποιούσα.

Ν.10 μόλις την δουν την παίρνουν στο κυνηγητό ‼️(ανοίγουν γρήγορα)
Θα το πω στον ξάδερφο που τις έριχνε με #4 πέρσι.

Είχε πάει για μπεκάτσα και είχε ξεχάσει να πάρει τα σωστά φυσίγγια ... πήρε την αρμάθα για λαγό αχαχα

SOS
Θα τις λιμουτουριάσω ...
ρίξε 2 πουλες skeet και την άλλη μέρα πήγαινε στο καρτερι με το πιο ανοιχτό σου τσοκ και τα ίδια φυσιγγια

SOS
Θα τις λιμουτουριάσω ...

Στα 10 μετρα....στα πραγματικα 10 μετρα... Θελεις ειδικο φυσιγγιο....για να πεις οτι θα εχεις επιτυχια..
και με κυλινδρο βεβαια....Και ειδικοτερα εαν η αποσταση που διανυει το θηραμα ειναι μικρη...

Αλλιως τα μπινελικια θα ακουγονται στην Σαμο φιλε !!!

SOS
Θα τις λιμουτουριάσω ...
Δύο λύσεις έχεις η ανάστροφο τσοκ γύρω στα 8/10 ανοιχτοτερο από το κύλινδρο σου και δε θα φύγει καμία και με κανονικό φυσίγγι η χειροποίητο φυσίγγι .Στα 10μετρα φίλε δεν υπάρχει εμπορίου να ανοίγει καλά μόνο κατά λάθος.Υπαρχει τρίτη λύση αν είχες 302 Μπερέτα που είχαν εσωτερικό ποτηράκι αλλά οι βόλτες ήταν από έξω στη κανη και βιδωνε η μουφα που συγκρατούσε το τσοκ θα τα έβγαζες όλα από μπροστά και θα έριχνες έτσι χωνί με προσοχή στους δίπλα μόνο πάλι δεν θα σου φεύγει τίποτα .

Έτσι έγραφαν απ'έξω :)
Όντως απελπιστικά σφιχτό για διασποράς.

Γιατί Νίκο δεν αλλάζω τσοκ.

Στην 1187 τα έριχνα με 3* ... ποτέ δεν είχα δει πως πήγαιναν.
Το συγκεκριμένο φυσίγγι έχει τον καλύτερο διασποράς τον gualandi με πτερύγια και δεν αφήνει μολυβδωσεις........ Το μυστικό του είναι ότι δουλεύει σε κλειστό τσοκ 3*,2*,1* . Άλλωστε αυτό το αναφέρει και η εταιρεία....

Το συγκεκριμένο φυσίγγι έχει τον καλύτερο διασποράς τον gualandi με πτερύγια και δεν αφήνει μολυβδωσεις........ Το μυστικό του είναι ότι δουλεύει σε κλειστό τσοκ 3*,2*,1* . Άλλωστε αυτό το αναφέρει και η εταιρεία....
Διασπορεα ήθελα να γράψω....

Φυσιγκαρα....από τότε που άλλαξε χέρια η εταιρεία...δεν ξαναβγήκε ποτέ ίδιο...παρόλο που συνέχιζαν να το βγάζουν ...
Κατηγορούμε τον επόμενο όλοι ότι τα χάλασε. αλλά πιστεύω η πυρίτιδα δεν ήταν ίδια ποιότητα... είχα σφάξει 2 φυσίγγια και ήταν περίπου στο 1.30χ34

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο....ΟΥΤΕ οταν το δακρυ φτανει μεχρι τα γονατα στον κυνηγοτοπο....ουτε οταν
αντιλαλουν τα βουνα...απο τα γαμοσταυριδια !!!
Και αυτο γινεται....γιατι το 95% των κυνηγων εμπιστευεται αυτο που αναγραφει η συκευασια των
φυσιγγιων...

Επαθα... εσφαξα.....και εμαθα!!!

Ο τρομος και ο φοβος των εμπορικων....ειναι το ''σφαξιμο''... ο στοχος και ο ταχογραφος...

Τι ποιο απλο παραδειγμα απο την δοκιμη σου Βασιλη...του περιφημου διασπορας με 3* αστρα!!!!!

Εαν εσεις το θεωρειται διασπορας....ε' τοτε εγω ειμαι αυστροναυτης με τα δικα μου κριτηρια!!

Και για να ειμαι δικαιος....περι ορεξεως κολοκυθοπιτα !!!

Last edited:
Κεντρηκη σηντηξη εχει??? Το πηθμενιο ειναι κονηκο πολη??? Δεν φενοντε στην φοτο
Ξεχνάς μου φαίνεται και είναι δεύτερη φορά που σε έπιασα .big smile. το έχουμε ξανά ανάλυση...
Κόψε τις ΡΑΚΕς.yelling.
Με κεντρική και γράφει Lambro Italy το πυθμενειο είναι ίσιο όπως το νέο.

Status
Not open for further replies.
Back