Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ξεχνάς μου φαίνεται το έχουμε ξανά ανάλυση...
Κόψε τις ΡΑΚΕς.yelling.
Με κεντρική και γράφει Lambro Italy το πυθμενειο είναι ίσιο όπως το νέο.
Λες .yel. .big smile.αν εβαζε 1,50χ34 με κεντρηκη θαταν μασουρη δυναμιτη.την sipe αν την στρημοξης πολη γηνετε εκρηκτηκη.και δευτερον το σεταπ με το στησημο που εχει εχει καμποσα μπαρ.και ο λογος ανανκαζης πολα σκαγια να σπροξη με χαμηλη δοση οποτε την ζωρηζης και κεντρηκη παλη ζωρηζετε.οποτε αποτελεσμα με χαμηλη δοση οπος το βλεπετε

SOS
Ποιο είναι το πιο σκορποσκαγιά φουλ ανοιχτό εμπορικό ρε παιδιά και με τι τσοκ το ρίχνετε ?
Έχω ένα καρτέρι τσίχλας που περνάνε στα 10μ και πρέπει να είσαι Στηβ Μαγκάρετ για να τις χτυπήσεις.
10 περνάνε από εκεί και 1 στο καρτέρι που πιάνω 50m παραπάνω.
Αν βρω φυσίγγι θα την κάνω την απόπειρα.
Θα τις λιμουτουριάσω ...
Βάλε φυσιγγι με διασπορας ελικοειδή, τουφεκιά και πουλί.

Λες .yel. .big smile.αν εβαζε 1,50χ34 με κεντρηκη θαταν μασουρη δυναμιτη.την sipe αν την στρημοξης πολη γηνετε εκρηκτηκη.και δευτερον το σεταπ με το στησημο που εχει εχει καμποσα μπαρ.και ο λογος ανανκαζης πολα σκαγια να σπροξη με χαμηλη δοση οποτε την ζωρηζης και κεντρηκη παλη ζωρηζετε.οποτε αποτελεσμα με χαμηλη δοση οπος το βλεπετε
Γιαυτό το έλεγε διασποράς σκορπάει από την πίεση .sarcastic.
Γερολυκε του ΨΗΛΟΡΕΊΤΗ λεβεντιά της ΚΡΉΤΗΣ έχω super ballistite ένα σφραγισμένο κουτάκι εχεις καμια συνταγή η θα βγει κανα φουρνελο και θα φτάσουν τα χαλίκια από την Πελοποννήσο στην Κρήτη .very funny..think..sarcastic..big smile..yelling.

SOS
Ποιο είναι το πιο σκορποσκαγιά φουλ ανοιχτό εμπορικό ρε παιδιά και με τι τσοκ το ρίχνετε ?
Έχω ένα καρτέρι τσίχλας που περνάνε στα 10μ και πρέπει να είσαι Στηβ Μαγκάρετ για να τις χτυπήσεις.
Θα τις λιμουτουριάσω ...
Αυτή είναι δουλειά για το bell brain

Αυτή είναι δουλειά για το bell brain

Στα πραγματικα 10 μετρα...κανενα τσοκ και κανενα φυσιγγιο εμπορικο δεν σε ''καλυπτει''...
Ισως το bell brain...να εχει λιγο καλυτερη αποδοση απο τον κυλινδρο....σε εμπορικο φυσιγγιο.
Επειδη εχω κανει δοκιμες με το συγκεκριμενο τσοκ...στα 15 μετρα και μετα αρχιζουν οι αισθητες
διαφορες στο bell brain - και στον κυλινδρο...
Παλικαρια τα 10 πραγματικα μετρα...ειναι πολυ μικρη αποσταση....για το οποιο τσοκ και φυσιγγιο!!
Για να βγαλεις πραγματικο διασπορας για 10 μετρα...και εννοω 100 εκατοστα ( 1 μετρο ) ανοιγμα τουφεκιας πρεπει να ιδρωσει ο κωλος σου...και να κανεις αρκετες δοκιμες...!!!
Μακαρι και υπαρχει στο εμποριο τετοιο φυσιγγιο....και πολυ θα ηθελα εαν το εχει ριξει καποιος συναδελφος
η φιλος...να μου πει ποιο ειναι!!!

ΟΙ Δοκιμες στα 15 μετρα με κυλινδρο....και bell brain ..

εικόνα_Viber_2021-12-22_12-51-42-599.jpg

εικόνα_Viber_2021-12-22_12-52-35-674.jpg
Οι δοκιμες....με το ιδιο σεταπ....

SOS
Θα τις λιμουτουριάσω ...
Direct Lambro θα σε βοηθήσει υπέρ διασποράς τιπου ΣΤΌΚΑΣ

Κοιτα καλα το μερος που κυνηγας και βρες αλλο καρτερι... Που θα ειναι 15 - 20 τα μετρα... Βαλε 5 αστρα και ολα οκ..
Στην ακραία περίπτωση που δεν αποδώσει το παραπανω παρε αποχη... Ακομα καλύτερα δίχτυα

Στα πραγματικα 10 μετρα...κανενα τσοκ και κανενα φυσιγγιο εμπορικο δεν σε ''καλυπτει''...
Ισως το bell brain...να εχει λιγο καλυτερη αποδοση απο τον κυλινδρο....σε εμπορικο φυσιγγιο.
Επειδη εχω κανει δοκιμες με το συγκεκριμενο τσοκ...στα 15 μετρα και μετα αρχιζουν οι αισθητες
διαφορες στο bell brain - και στον κυλινδρο...
Παλικαρια τα 10 πραγματικα μετρα...ειναι πολυ μικρη αποσταση....για το οποιο τσοκ και φυσιγγιο!!
Για να βγαλεις πραγματικο διασπορας για 10 μετρα...και εννοω 100 εκατοστα ( 1 μετρο ) ανοιγμα τουφεκιας πρεπει να ιδρωσει ο κωλος σου...και να κανεις αρκετες δοκιμες...!!!
Μακαρι και υπαρχει στο εμποριο τετοιο φυσιγγιο....και πολυ θα ηθελα εαν το εχει ριξει καποιος συναδελφος
η φιλος...να μου πει ποιο ειναι!!!

ΟΙ Δοκιμες στα 15 μετρα με κυλινδρο....και bell brain ..

View attachment 52408

View attachment 52409
Οι δοκιμες....με το ιδιο σεταπ....
Νίκο το λέω γιατί αυτές οι κοντινές τουφεκιές μου αρέσουν πολύ ιδίως οι μαύρες ,η όταν κάθομαι μπροστά από δέντρο και τις βλέπεις (και σε βλέπουν ) τελευταία στιγμή.Δεν χαλάνε κιόλας , φυσικά δεν είμαι και ο καλύτερος κεντροτουφεκας.

Status
Not open for further replies.
Back