Δε το γνώριζα αυτό Λάμπη! Ευχαριστώ!20% του βάρους πυρίτιδας με βύσμα περισσότερο .
Αντί 1.75 2.10
Δε το γνώριζα αυτό Λάμπη! Ευχαριστώ!20% του βάρους πυρίτιδας με βύσμα περισσότερο .
Αντί 1.75 2.10
To 20% για τοποθέτηση diana κατευθείαν πάνω στην πυρίτιδα .Δε το γνώριζα αυτό Λάμπη! Ευχαριστώ!
και εδω καποιος που ειχε φτιαξει ,τα ιδια !αφου για να παρω πουλια ηθελα το δυαρι τσοκ και ενα καραβι προσκοπευση![και μετα μου ελεγε ,να μωρε !δεν τα ειχα δοκιμασει!]Έβαζε εδώ κάποιος (εργοστάσιο) την diana κατευθείαν στην πυρίτιδα καί η ντουφεκιά
ακουγόταν κλανιά .Μεγάλες διαφυγές αερίων .
Καλημέρα ΛάμπηTo 20% για τοποθέτηση diana κατευθείαν πάνω στην πυρίτιδα .
Τώρα αν το χαρτάκι μειώνει κατά τί την ανάγκη της ποσότητας δέν το δοκίμασα .
Έχω πολλές δοκιμές με diana πάνω στην πυρίτιδα .
Mε obturator + diana χρειάζεται 0.05 μόνο περισσότερο απο κανονικό βύσμα με λίγο
πιό ισχυρό καψύλι.
Mάλλινη δέν έχω δέν δουλεύω .Καλημέρα Λάμπη
Το 20% για σκέτη diana μου φαίνεται πολύ. Το λέω χωρίς να έχω δοκιμάσει...
Σε overpowder - μαλλινη πόσο αυξάνεις;
Λάμπη,το obturator ,είναι το πλαστικό δισκίο 6.5μμ.Το overpowder που ρωτάει ο Βασίλης είναι το χοντρό χαρτονακι.Εκει ανεβαίνουμε ακόμα λίγο...Mάλλινη δέν έχω δέν δουλεύω .
Αλλά obt+diana με ένα + 0.05 είναι οκ με βασική προυπόθεση πιό ισχυρό καψύλι .
ΑΟ 688 1.95 Χ36 obt +diana πήγε εξαιρετικά .
Obturator και couvette είναι το ίδιο πράγμα;Λάμπη,το obturator ,είναι το πλαστικό δισκίο 6.5μμ.Το overpowder που ρωτάει ο Βασίλης είναι το χοντρό χαρτονακι.Εκει ανεβαίνουμε ακόμα λίγο...
Ναι Βασίλη.Και τα δύο είναι πλαστικοί εμφρακτηρες...Obturator και couvette είναι το ίδιο πράγμα;
Απ'όσο ξέρω, με ώχραΓια πείτε όποιος ξέρει,τον πίνακα δοκιμής με τι τον βάφουμε;
Απλή ωχρά;Σε τι αναλογία;Απ'όσο ξέρω, με ώχρα
Αυτό δεν το ξέρω! Απλά το είχα δει σε ένα βίντεο που έλεγε ότι τον βάφουν με ώχρα! Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρωΑπλή ωχρά;Σε τι αναλογία;
Έχω ρίξει σε πίνακα και το έχω δει,απλά δεν ξέρω αν είναι η απλή και αν η αναλογία σε νερό έχει σημασία στο στέγνωμα...Αυτό δεν το ξέρω! Απλά το είχα δει σε ένα βίντεο που έλεγε ότι τον βάφουν με ώχρα! Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω
Ψιλό καλά είσαι.Τη γλύτωσε ο μπακάλης σήμερα...Εγώ σταθερό,η θα είμαι κέντρο ή άλλου για αλλού..Πως πετυχαίνω αυτά που τρέχουν,ακόμα δεν το έχω καταλάβει...Ωραία τουφεκιά!To setap του φιλου του Λαμπη με διαφορετικο ποτηρι !!!
View attachment 66146View attachment 66147
Και αυτη η τουφεκια λιγο φευγατη απο το κεντρο.....Αλλα μπορει να συμβει και στις καλυτερες
οικογενειες !!
Μια δοκιμη για φιλο μου τον Στελιο απο Χιο....
View attachment 66142
View attachment 66143
Στελιο η τουφεκια μου εφυγε απο το κεντρο...Ωτοσο μπορεις να βγαλεις συμπερασμα φιλε .
Επισεις για να βγει η ογκομετρια στα 11χιλιοστα ( σε καλυκα fiocchi ) πρεπει να ''ξυρισεις''' να κοψεις
την επανω μικρη ''φουστα'' του bior 14.
Πολυ Καλές τουφεκιές!!!To setap του φιλου του Λαμπη με διαφορετικο ποτηρι !!!
Και αυτη η τουφεκια λιγο φευγατη απο το κεντρο.....Αλλα μπορει να συμβει και στις καλυτερες
οικογενειες !!
Μπάρμπα Νίκο το κοντάκι στην μπερετα το πλαστικό που έχεις από ποιο όπλο είναι πιυ το πήρες; ;To setap του φιλου του Λαμπη με διαφορετικο ποτηρι !!!
οικογενειες !!
Ωχρά σκόνη θα πάρεις, κίτρινη γιατί κυκλοφορεί κ μια πιο κοκκινωπή κ θα σου βγάλει τα μάτια....Απλή ωχρά;Σε τι αναλογία;