gvp9000
Banned
Αν χρησιμοποιείς τα ίδια τσοκ, στον μεγαλύτερο αυλό δημιουργούν μεγαλύτερη σύσφιξη.Το 725 εχει 18.7
Αν χρησιμοποιείς τα ίδια τσοκ, στον μεγαλύτερο αυλό δημιουργούν μεγαλύτερη σύσφιξη.Το 725 εχει 18.7
Το γράφω βρε μάστορα ... σκοπευτικό 28γρ με LM που να το ρίξω ? Στα 50 ?Καλα ρε τι έχουμε πει στα 32μετρα
δεν παίζεις σωστά
αυτη η λαμαρίνα δεν τρυπάει με τα ψέματα τι εβαλες μεσα ρε γιαννη τντ?Μονοβολο μοτηφαρισμενο φλομπερ.αποσταση 40 μετρα περασε την πορτα βελονι και πολη εφθηβολο
το νου σου σε τρώνε μηνύματα αυτοί η μπερετοπληκτοιΤο γράφω βρε μάστορα ... σκοπευτικό 28γρ με LM που να το ρίξω ? Στα 50 ?
Το 525 εχει τσοκ με σπειρωμα baikal το 725 εχει invector dsΑν χρησιμοποιείς τα ίδια τσοκ, στον μεγαλύτερο αυλό δημιουργούν μεγαλύτερη σύσφιξη.
Το σπείρωμα είναι δυστυχώς διαφορετικο. Το ιδανικό θα ήταν να είχαν όλα τα όπλα το ίδιο σπείρωμα τσοκ, όπως τα κινητά με τους φορτιστές. Γενικά η απόδοση έχει να κάνει με την διάμετρο του αυλού. Πχ ένα τσοκ με διάμετρο 18.15(πχ anaconda mid) σε αυλό 18.7 έχει σύσφιξη 0,55mm(demi) ενώ σε αυλό 18.85 έχει σύσφιξη 0,70mm(im ή LF). Δηλαδή το ίδιο τσοκ δίνει άλλη απόδοση πχ σε ένα Browning (gold, 525 κτλ) με αυλό 18.7 και άλλη απόδοση σε μια Winchester με αυλό 18.85. Τυχαία παραδείγματα αναφέρω.Το 525 εχει τσοκ με σπειρωμα baikal το 725 εχει invector ds
Εννοειται αυτο ειναι απολυτα κατανοητο... Το θεμα μου ειναι οτι αυτο που ειδα στον πινακα δεν μου κανει ... Θα τα καθαρισω μεσα και θα ξανακανω δοκιμη.... Αν δω τα ιδια baikalakides δωστε τα τσοκ σας να κανω δοκιμεςΤο σπείρωμα είναι δυστυχώς διαφορετικο. Γενικά η απόδοση έχει να κάνει με την διάμετρο του αυλού. Πχ ένα τσοκ με διάμετρο 18.15(πχ anaconda mid) σε αυλό 18.7 έχει σύσφιξη 0,55mm(demi) ενώ σε αυλό 18.85 έχει σύσφιξη 0,70mm(im ή LF). Δηλαδή το ίδιο τσοκ δίνει άλλη απόδοση πχ σε ένα Browning (gold, 525 κτλ) με αυλό 18.7 και άλλη απόδοση σε μια Winchester με αυλό 18.85. Τυχαία παραδείγματα αναφέρω.
Επειδή και εγώ δουλεύω "τσοκ φρένου", με τον ίδιο αυλό για την ιστορία (Browning fusion evolve) έχω anaconda mid, long και code black duck. Ειδικά στα 2 πρώτα, καθαρίζω τα "φρένα" μετά από κάθε κυνήγι. Αλλά, το καλύτερο είναι μια δοκιμή με τα φυσίγγια που δουλεύουμε, στις συνθήκες που τα δουλεύουμε (απόσταση, θερμοκρασία, υγρασία κτλ)Εννοειται αυτο ειναι απολυτα κατανοητο... Το θεμα μου ειναι οτι αυτο που ειδα στον πινακα δεν μου κανει ... Θα τα καθαρισω μεσα και θα ξανακανω δοκιμη.... Αν δω τα ιδια baikalakides δωστε τα τσοκ σας να κανω δοκιμες
Με αυτα τα φυσιγγια κυνηγαωΕπειδή και εγώ δουλεύω "τσοκ φρένου", με τον ίδιο αυλό για την ιστορία (Browning fusion evolve) έχω anaconda mid, long και code black duck. Ειδικά στα 2 πρώτα, καθαρίζω τα "φρένα" μετά από κάθε κυνήγι. Αλλά, το καλύτερο είναι μια δοκιμή με τα φυσίγγια που δουλεύουμε, στις συνθήκες που τα δουλεύουμε (απόσταση, θερμοκρασία, υγρασία κτλ)
Οκ τότε! Όλα από το ίδιο κουτί ήταν αυτά των δοκιμών?Με αυτα τα φυσιγγια κυνηγαω
Παναθεμασε με τα κόλλησες και εμένα και εινα καλάΜε αυτα τα φυσιγγια κυνηγαω
Ναι ναι ολα απο ιδιο..Οκ τότε! Όλα από το ίδιο κουτί ήταν αυτά των δοκιμών?
Μακαρι να εχει τσιχλιτσες να δειςΠαν
Παναθεμασε με τα κόλλησες και εμένα και εινα καλά
Για να δούμε στη νέα σεζόν πως θα τα πάμε με δαύτα
Tecna,92% συγκέντρωση με demi και 444m/s αρχική... Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα φυσίγγι?!!!!Παμε στα λιγο καλυτερα....Και παλι ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο μου τον Georgios Varthalitis..
για το δωρο του !!!
View attachment 69185
View attachment 69186
View attachment 69187
View attachment 69188
Hercules large pistol πυριτιδα και επηχαλκομενο δραμιαυτη η λαμαρίνα δεν τρυπάει με τα ψέματα τι εβαλες μεσα ρε γιαννη τντ?
Tecna,92% συγκέντρωση με demi και 444m/s αρχική... Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα φυσίγγι?!!!!
Έχει και καλύτερα?!!!Κανε λιγη υπομονη...εχει και καλυτερα...
Μπορειτε να ψαχνεται για κωνους και καννες....το λεω χωρις ιχνος αντιπαραθεσης
με κανεναν....
Εγω πιστευω μονο στο φυσιγγιο !!!