Ερε δεν χόρτασες τσάι είπαμε η 391Πείτε μου εσείς ποιά είναι η καλύτερη κάνη ...
Δεν σου λέμε που να σκάσεις, γιατί θα σταματήσεις τις δοκιμές μετά και εμείς θέλουμε να παίρνουμε μάτιΠείτε μου εσείς ποιά είναι η καλύτερη κάνη ...
Πολύ ωραιες οι δοκιμές σου απλά βλέπω μπενελι και ρεμικτον .........εγώ για 391 σου μίλησα........ Μήπως βάζεις την Ρεμί κολλητά στον οπλοβαστο με την μπενελι και κόλλησε την αρρώστια του σκορποσκαγιασματος??????
Ευτυχώς σε σώνει λίγο το gemini και το briley που και που ........με μαμά τσοκ δεν είσαι για πουθενά........
Ερε δεν χόρτασες τσάι είπαμε η 391
Καταρχάς έχεις βάλει στο σωλήνα σου αφτερ μαρκετ τσοκ μπα και δεις χαρά
Το 11 87 είναι να κάνεις πάγκο τι κάννη να έχει
22% η benelli την 11 87 με περκορσο
Βασίλη μας βλέπουν και νέοι κυνήγοι
Όταν λοιπόν ο βλητικός θρύλος ρίχνει ίδια με την Benelli όλα τα άλλα όπλα ρίχνουν το ίδιο ...Δεν σου λέμε που να σκάσεις, γιατί θα σταματήσεις τις δοκιμές μετά και εμείς θέλουμε να παίρνουμε μάτι
Η σύσφιξη μετράει ... σωληνάκια είναι όλα ...Καταρχάς έχεις βάλει στο σωλήνα σου αφτερ μαρκετ τσοκ μπα και δεις χαρά
Τα 3* και 2* μαμά δεν τα είδες μάλλον .... μέχρι και τα τσοκ ρίχνουν το ίδιο στα χέρια μουΕυτυχώς σε σώνει λίγο το gemini και το briley που και που ........με μαμά τσοκ δεν είσαι για πουθενά........
Όταν λοιπόν ο βλητικός θρύλος ρίχνει ίδια με την Benelli όλα τα άλλα όπλα ρίχνουν το ίδιο ...
Με λίιιιιγο "κλέψιμο", λίιιιιιγο περισσότερο
Η σύσφιξη μετράει ... σωληνάκια είναι όλα ...
Αλλά δεν σου λέω άλλα μυστικά γιατί δεν έριξες με το DT11 με κανένα σφιχτό τσοκ.
Έπεσαν τηλέφωνα από Beretta ?
Εγω που ξερω...και εχω δει.....Σου λεω...αρχισε να σκαβεις λαγουμι να κρυφτεις...!!!
Ας πάει στον Βαγγέλη να ρίξει που έχουν και ίδιες κάννεςΒρε μην μου βαζεις εμενα τετοια.... δεν ''υδρωνει'' ουτε το ματι ουτε το αυτι μου ....και κυριως το αυτι μου
γιατι ειμαι ''κουφος'' !!!!
Ξεκινα το σκαψιμο...κανε μεγαλο λαγουμι να χωραει και αλλους...!!!
Ρε σε όσα νήματα και να πας θα μας βρεις μπροστά σου..... ούτε στου βοδιού το κέρατο δεν μπορείς να κρυφτείς ....
Προσεχώς και φραπέ.....
Άμα σας διαβάσω λιβάνι με κανα παπά σαταναδες θα σας πω εγώΡε σε όσα νήματα και να πας θα μας βρεις μπροστά σου..... ούτε στου βοδιού το κέρατο δεν μπορείς να κρυφτείς ....
Με ανεμογεννήτρια ή σκέτος;Προσεχώς και φραπέ.....
Τσάι, λιβάνι και φραπέ ,πήγε ψηλά τον αμανέ..... ανέβηκε στην πτέρυγα στα λιθαροπετροβουνα..... πέρδικες ψάχνει για να βρει μα ο Δίας δε συνηγορεί.....τα φρύδια του μουλιαζει.....στις γουρνες τις πετρόχτιστες και ο Νίκος μανουριαζει..... μπεκάτσα θέλει το σκυλί μα η Beretta δε μπορεί ,τα πάει τα σκάγια μπάλα..... Νικόλα ψάξε συνταγή για να δαγκώσει το σκυλί.....μη σου πετάξει το λουρί και φύγει για τα βόρεια....που είναι εύκολα βουνά,όλο μεσεδες και νερά..... Πλάκες και λιβαδακια.........Με ανεμογεννήτρια ή σκέτος;