Έχω ακόμη μερικά τέτοια..... Με ένα τέτοιο 4αρι βαρεσα τον πρώτο μου λαγό στα δεκατρία μου χρόνια....... Μαζί με τον αγαπημένο παππού μου..... Ήταν μάστορας στο χιόνι κι αυτή την παρανομία την έκανα μαζί του....... Αλλά χρόνια.....
Έχω ακόμη μερικά τέτοια..... Με ένα τέτοιο 4αρι βαρεσα τον πρώτο μου λαγό στα δεκατρία μου χρόνια....... Μαζί με τον αγαπημένο παππού μου..... Ήταν μάστορας στο χιόνι κι αυτή την παρανομία την έκανα μαζί του....... Αλλά χρόνια.....
Εγώ κινδυνεύω να πάθω..... Δε διαφωνώ.... Εσύ όμως την έχεις πάθει προ πολλού!!!! Νυχθημερόν προσπαθείς να μας πείσεις για αυτό που δεν έπεισες ακόμη τον εαυτό σου...... Τι διαγράμματα,τι συγγράμματα,τι θεωρίες τι δοκιμές τι βίντεο.......Ηρέμησε βρε Βαγγέλη και εσύ και το όπλο σου σε παρακαλώ.
Σου έχει γίνει ψύχωση ...
Εγώ δεν βλέπω δοκιμές και τρέχω στα σκοπευτήρια να ξεπεράσω τον άλλο σε συγκέντρωση.Εγώ κινδυνεύω να πάθω..... Δε διαφωνώ.... Εσύ όμως την έχεις πάθει προ πολλού!!!! Νυχθημερόν προσπαθείς να μας πείσεις για αυτό που δεν έπεισες ακόμη τον εαυτό σου...... Τι διαγράμματα,τι συγγράμματα,τι θεωρίες τι δοκιμές τι βίντεο.......
Πάντως όταν πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν υστερεί βλητικά η μπενελι πέστο μας.....
Μην ανησυχείς για την υγεία μου , ξέρει η πάπια που είναι η λίμνη,τη δική σου υγεία πρόσεξε γιατί από τον τρόπο που απαντάς καταλαβαίνω ότι το χτύπησες το πρώτο υπογλωσιο και πας για δεύτερο........Εγώ δεν βλέπω δοκιμές και τρέχω στα σκοπευτήρια να ξεπεράσω τον άλλο σε συγκέντρωση.
Πάρε κανένα χαπάκι να ηρεμήσεις.
Νομίζω ότι και από εμένα και τον Βασίλη αυτά λέγονται στα πλαίσια της πλάκας.......Αγαπητέ Βαγγέλη κι βασιλη… δεν είναι ανάγκη ολλα αύτα… μην φτάνεται σε ξεκατηνιασματα δεν σξηζει σε κανένα σας….
Άρη και συ τσάι χομπίστα;
Καλά το πας!
Οχι Βασιλη...συγκρατησου...Για να μην βάλω και άλλες συγκριτικές με άλλα όπλα και βάλετε τα κλάματα ...
Αμεσως να ριξεις λαδι στη φωτια εσυ...
Μια φορά κ έναν καιρό ...κ ο Έβρος τώρα έγινε Φλόριντα...πας με κοντό μανίκιΥπάρχει τρόπος να γίνει μια πυρίτιδα πολύ εκρηκτική, αλλά δεν τον λέω προς αποφυγήν ατυχήματος και πειραματισμών!! Απ'ότι καταλαβαίνω όμως, ο άνθρωπος που τα γέμισε, το ήξερε!!!!!
Έβρο, δεν αξιώθηκα να πάω ακόμα... Αλλά πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά, μια εκδρομή εκεί θα γίνει!!
Στο κτλ μη βάζεις τίποτα....κ το φαγητό δικό σουπάρε κ καμία κουβέρτα αλουμινίου μη τυχόν κ σας ξεχάσει το αλάνι έξωκ σας βρουν μπουμπουριασμενουςΗ παραμονή σε καλύβα μαζί με φαγητό κτλ, σωστά?
Θέλεις να σου στείλω κανένα Lipton σε ιδιαίτερη γεύση,η γυναίκα μου έχει την αντιπροσωπία στις Σέρρες και αν θέλεις μπορείς να κεραστείς σε πολλές και διάφορες γεύσεις!!
Που ι συ α?Μια φορά κ έναν καιρό ...κ ο Έβρος τώρα έγινε Φλόριντα...πας με κοντό μανίκι
Αλλά τώρα με τα χάρτινα καλαμάκια μπορεί να τον επαναφέρουμε
Που τα ξερς εσυ αυτάΠου ι συ α?
Δεν είναι βλάχος αυτός? Τι είναι πρωτευουσιανος!Που τα ξερς εσυ αυτά