Δυο δοκιμές με granular που έκανα τη προηγούμενη εβδομάδα εντελώς απρογραμμάτιστα. Τα setup αντιγραφή από το κ, ΝίκοΠ είναι γραμμένα στις φωτογραφίες. Όπλο Benelli crio.
Με ποιο ΛΟΤ οι τουφεκιες ???
Το παλιο...η με τα καινουργια που εβγαλε ??
Δυο δοκιμές με granular που έκανα τη προηγούμενη εβδομάδα εντελώς απρογραμμάτιστα. Τα setup αντιγραφή από το κ, ΝίκοΠ είναι γραμμένα στις φωτογραφίες. Όπλο Benelli crio.
Είναι στα 30 μέτρα, η πρώτη με 3* μαμά και η δεύτερη με carlson 0,695 " που στο όπλο μου πρέπει να βγαίνει κοντά στα 2*. Με το carlson είναι η πρώτη τουφεκιά αν και το έχω κάποια χρόνια.Αν επιτρεπεται σε τι αποσταση και με τι τσοκ?
Εμενα απο την αλλη, οι θώδη βλεπω πως υστερουν σε εμφραξη....η φουστα τους σχεδον παιζει μες τον καλυκα κ ετσι δεν τους χρεισημοποιώ...πλιν του S.Θωδη 16...ο οποιος εχει το περιμετρικο δακτυλιδι στη φουστα κ βοηθα.
Αγορασμενη 4/22Με ποιο ΛΟΤ οι τουφεκιες ???
Το παλιο...η με τα καινουργια που εβγαλε ??
Ο μόνος που φαίνεται πως λειτούργησε τέλεια είναι ο gtΑπλα κανεις λαθος Κωστη μου !!!
Ο σημερινος Θωδη..
View attachment 72183
Και καποια αλλα σημερινα που μπορεσα και βρηκα..
View attachment 72184
Νικολα, μη τα δενεις ολα κομπο....αυτα που εγραψα δεν ειναι πίπες...τα εχω δει με τα ματια μου κ το λεω....τωρα, αν εσυ βρεικες καλυτερη εμφραξη δεν το αποκλειω...παρτιδα με παρτιδα αλλαζει...κι εγω λευκους θωδη 22 κ 25 εχω....οι νεοι μπλε θώδη, δεν ξερω τη κανουν στην εμφραξη κι αν εχει αλλαξει κατι.Απλα κανεις λαθος Κωστη μου !!!
Ο μόνος που φαίνεται πως λειτούργησε τέλεια είναι ο gt
Και ο τελευταίος δεξιά Λευτέρη. Νομίζω ο Ζ2M της bp είναι.Ο μόνος που φαίνεται πως λειτούργησε τέλεια είναι ο gt
Προφανώς η εικόνα που δείχνουν τα πέταλα Νίκο. Τουλάχιστον εγώ, αυτό κατάλαβα.Ποια ειναι διαφορά που ειδες Λευτερη μου ???
Νικολα, μη τα δενεις ολα κομπο....αυτα που εγραψα δεν ειναι πίπες...τα εχω δει με τα ματια μου κ το λεω....τωρα, αν εσυ βρεικες καλυτερη εμφραξη δεν το αποκλειω...παρτιδα με παρτιδα αλλαζει...κι εγω λευκους θωδη 22 κ 25 εχω....οι νεοι μπλε θώδη, δεν ξερω τη κανουν στην εμφραξη κι αν εχει αλλαξει κατι.
Προφανώς η εικόνα που δείχνουν τα πέταλα Νίκο. Τουλάχιστον εγώ, αυτό κατάλαβα.
Ευχαριστω πολυ φιλε μουΕίναι στα 30 μέτρα, η πρώτη με 3* μαμά και η δεύτερη με carlson 0,695 " που στο όπλο μου πρέπει να βγαίνει κοντά στα 2*. Με το carlson είναι η πρώτη τουφεκιά αν και το έχω κάποια χρόνια.
Ποια ειναι διαφορά που ειδες Λευτερη μου ???
Και ο τελευταίος δεξιά Λευτέρη. Νομίζω ο Ζ2M της bp είναι.
Εγώ νομίζω ότι όλοι δούλεψαν καλά, όπως πρέπει δηλαδή. Με μια επιφύλαξη για τον piston-skeet ... Το ότι τα πέταλα των ριγμένων GT και Z2M είναι λίγο πιο ανοιχτά από των δύο άλλων είναι μόνο λόγω σχεδίασης, δηλαδή επειδή ενώνονται με την βάση του ποτηρακιού μόνο σε ένα μικρό τμήμα τους.Προφανώς η εικόνα που δείχνουν τα πέταλα Νίκο. Τουλάχιστον εγώ, αυτό κατάλαβα.
Οι συγκεντρωτηρες απο αριστερα προς τα δεξια ποιοι ειναι? για να μαθαινουμε και εμεις τιποτα...
Θώδης - GT (NSI) - Piston-skeet (Gualandi) - Aquila (Cheddite) - Z2M (B&P)Οι συγκεντρωτηρες απο αριστερα προς τα δεξια ποιοι ειναι? για να μαθαινουμε και εμεις τιποτα...
Εγώ νομίζω ότι όλοι δούλεψαν καλά, όπως πρέπει δηλαδή. Με μια επιφύλαξη για τον piston-skeet ... Το ότι τα πέταλα των ριγμένων GT και Z2M είναι λίγο πιο ανοιχτά από των δύο άλλων είναι μόνο λόγω σχεδίασης, δηλαδή επειδή ενώνονται με την βάση του ποτηρακιού μόνο σε ένα μικρό τμήμα τους.
Φυσικά και οι άλλοι ανοίγουν μετά την έξοδο από το στόμιο της κάννης, εξάλλου ο Νίκος έχει πάντα προκομμένα τα πέταλα σε όλους απ' ότι ξέρω, αλλά μετά που θα πέσουν κάτω γυρίζουν και κλείνουν πάλι, λόγω ελαστικότητας, επειδή ενώνονται με την βάση σε όλο το πλάτος τους.