Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μην με βαζεις στην ''μπριζα'' τωρα βρε φιλε...και ''τρεχω '' το απογευμα για δοκιμες !!!:p:D
Βάρα ένα καλό στα 70m να δεις. Σε τόσο μεγάλες αποστάσεις δεν χάνεται 3% στο μέτρο.
Ή άστο τον Ιούλιο ;)

Εκεί, περίπου στα 70m είναι το όριο σε συγκέντρωση (πιστεύω).
Μένει μόνο να τρυπάνε και να βρεις στόχο.
Ρίξε έναν καλό άσσο με μπόλικα γραμμάρια.

Θα σου βάλω πάλι το λαγούδι καβάλα στην φωτογραφία 🤪

Βάρα ένα καλό στα 70m να δεις. Σε τόσο μεγάλες αποστάσεις δεν χάνεται 3% στο μέτρο.
Ή άστο τον Ιούλιο ;)

Εκεί, περίπου στα 70m είναι το όριο σε συγκέντρωση (πιστεύω).
Μένει μόνο να τρυπάνε και να βρεις στόχο.
Ρίξε έναν καλό άσσο με μπόλικα γραμμάρια.

Θα σου βάλω πάλι το λαγούδι καβάλα στην φωτογραφία 🤪

Τα 50 μετρα ειναι υπερ αρκετα για να βγαλεις συμπερασματα....Αλλωστε το βλεπουμε....
Απο εκει και μετα...οποιος σηκωνει οπλο στα 70 μετρα....ειναι ''μουρλός''.....με την καλη εννοια Βασιλη μου!!! :)

Στις δοκιμες των 85 μετρων σημαδευα 1,30 ( ενα μετρο και 30 εκατοστα ) πανω απο το κεντρο για να
πανε στα σκαγια στο κεντρο του στοχου....!!!
Αντε τωρα να υπολογισεις τα 70 μετρα...και που πρεπει να σημαδευεις.....και ο λαγος να τρεχει....:rolleyes::D

Κοιτα που ειναι το κεντρο....και εγω σημαδευα στο επανω δισκακι....και σε σταθερο στοχο....
Τωρα τι να λεμε....και τι να υπολογισεις σε κινουμενο στοχο στα 70 μετρα....???

Μιτα και Μαυροματη+ καποιους ακομα που δεν θυμαμαι ονοματα εχεις λιγους η Ελλαδα....!!!

Οι υπολοιποι κυνηγοι....χωρις να θελω να θιξω κανεναν συναδελφο...απο τυχη παιρνουν θηραματα
σε τετοιες αποστασεις...και περιστασιακα...
Απο την ''αλλη'' να μου πεις και ποια φυσιγγια ''κοβουν'' σε αυτα τα μετρα !!!:)

εικόνα_Viber_2023-05-29_16-45-47-041.jpg

Τα 50 μετρα ειναι υπερ αρκετα για να βγαλεις συμπερασματα....Αλλωστε το βλεπουμε....
Απο εκει και μετα...οποιος σηκωνει οπλο στα 70 μετρα....ειναι ''μουρλός''.....με την καλη εννοια Βασιλη μου!!! :)

Στις δοκιμες των 85 μετρων σημαδευα 1,30 ( ενα μετρο και 30 εκατοστα ) πανω απο το κεντρο για να
Αντε τωρα να υπολογισεις τα 70 μετρα...και που πρεπει να σημαδευεις.....και ο λαγος να τρεχει....:rolleyes::D

Κοιτα που ειναι το κεντρο....και εγω σημαδευα στο επανω δισκακι....και σε σταθερο στοχο....

Μιτα και Μαυροματη+ καποιους ακομα που δεν θυμαμαι ονοματα εχεις λιγους η Ελλαδα....!!!

Οι υπολοιποι κυνηγοι....χωρις να θελω να θιξω κανεναν συναδελφο...απο τυχη παιρνουν θηραματα
Απο την ''αλλη'' να μου πεις και ποια φυσιγγια ''κοβουν'' σε αυτα τα μετρα !!!:)

View attachment 72659
Τα 5/0-6/0-7/0 μια χαρα κοβουν και στα 100 μετρα αλλα στοχο πως βρισκεις !!!
Υ,Γ (ασχετο!!) εγινε καμια αναβαθμηση στο σαιτ; Γιατι με κανει κατι τρελα οταν θελω να γραψω μνμ ,δεν μου βγαζει τα smiles κτλ και μου βγαζει το μηνημα που παταω για να απαντησω σε μορφη quote/κτλ

View attachment 72659
Νίκο με μέτρο,την ΜΠΙΛΙΑ του όπλου ,πόσες μπίλιες επάνω μας κάνει 130 εκατοστά❓μια η δυο❓

Νίκο με μέτρο,την ΜΠΙΛΙΑ του όπλου ,πόσες μπίλιες επάνω μας κάνει 130 εκατοστά❓μια η δυο❓

Δεν ξερω εαν καταλαβα σωστα την ερωτηση σου φιλε . Τι εννοεις ''μπιλια'' του οπλου...το στοχαστρο ??

Και εαν οντως εννοεις αυτο...τι μια ή δυο φορες επανω ??
Εαν το στοχαστρο ειναι ΠΧ. 2 χιλιοστα....65 φορες επανω !!

Τα 5/0-6/0-7/0 μια χαρα κοβουν και στα 100 μετρα αλλα στοχο πως βρισκεις !!!
Υ,Γ (ασχετο!!) εγινε καμια αναβαθμηση στο σαιτ; Γιατι με κανει κατι τρελα οταν θελω να γραψω μνμ ,δεν μου βγαζει τα smiles κτλ και μου βγαζει το μηνημα που παταω για να απαντησω σε μορφη quote/κτλ

Για σκαγια μιλαμε Μητσαρα....Ασε το βολια στην ακρη φιλε !!

Σκαγια ειναι και αυτα Νικο !!! Ο Γιαννης μαλον ενωει οταν βλεπεις πανω απο την κανη του τουφεκιου ποσα στοχαστρα πανω πρεπει να ανεβεις !! Γιατι στα 80 μετρα ειναι 1,5 μετρα πανω η σκοπευση αλλα στο σημαδεμα ειναι καποια χιλιοστα !!

Σκαγια ειναι και αυτα Νικο !!! Ο Γιαννης μαλον ενωει οταν βλεπεις πανω απο την κανη του τουφεκιου ποσα στοχαστρα πανω πρεπει να ανεβεις !! Γιατι στα 80 μετρα ειναι 1,5 μετρα πανω η σκοπευση αλλα στο σημαδεμα ειναι καποια χιλιοστα !!
Αυτό ακριβώς‼️στα 70 μέτρα το δικό μου στόχαστρο σκέπαζε έναν τενεκέ λαδιού μεγάλο....τον σημάδεψα βάζοντας την πάνω επιφάνεια του στοχαστρου στο κέντρο του τενεκέ,με ένα 100 μέτρι....η βολή πήγε καρακεντρο‼️

Καλησπέρα..... Το φυσίγγι είναι με σκορ και μεσοταπα bioretabille 21 σκάγια Νο4n και bufer όχι αλεύρι.......
Συγκεκριμένα
Nsi 12/70 686
Sipe 1,65x34+1bufer No 4 bioretabille 21 57,50 6*
Σκάγια 153 από 183,6
Συγκέντρωση 83% με 1* τσοκ 36,50 μετρα
View attachment 72676
Εσένα "SIPE" κανένας πως η τουφεκια ειν όμορφη;;;;;;
Εεε....στο λέω εγω.....big smile.

Αυτό ακριβώς‼️στα 70 μέτρα το δικό μου στόχαστρο σκέπαζε έναν τενεκέ λαδιού μεγάλο....τον σημάδεψα βάζοντας την πάνω επιφάνεια του στοχαστρου στο κέντρο του τενεκέ,με ένα 100 μέτρι....η βολή πήγε καρακεντρο‼️

Δεν ξερω να σου απαντησω φιλε !! Δεν προσεξα τετοια πραγματα....Απλα στην αρχη εκανα 3 δοκιμαστικες
βολες με αλλα φυσιγγια....την πρωτη βολη στο 1μετρο πανω απο τον στοχο 2ρη στο 1,20 και την 3τη στο
1,30 που ''κλειδωσε'' ο στοχος...
Εχω στο ''προγραμμα'' να δοκιμασω βολια 4/0 και 5/0 στα 85 μετρα ( ετσι απο περιεργεια ) οταν θα
παω να τα ριξω θα κοιταξω και αυτο που με ρωτας !!!

Σε παραδέχομαι Νίκο, εγώ αν και έχω καλή όραση, στα 85 μέτρα την διαφορά από το 1,20 στο 1,30 μέτρα πάνω από τον στόχο δεν νομίζω να την πετυχαινα

Και ποιος σου ειπε Λευτερη μου οτι εγω ξεχωριζω το 1,20 απο 1,30 σε αυτα τα μετρα ???
Τα μετρα ειναι παρα πολλα....Τον στοχο που ειναι 1,25Χ85 σε αυτα τα μετρα τον βλεπεις σαν ενα πακετο
απο τσιγαρα !!!

εικόνα_Viber_2023-05-11_17-41-29-650.jpg
εικόνα_Viber_2023-05-11_17-44-21-896.jpg
Εκανα δοκιμαστικες βολες πριν ριξω τα φυσιγγια που ηθελα να δοκιμασω...
Το επανω δισκακι το ξεκινησα απο το ενα μετρο ...μετα στο 1,20 και στο 1,30 ''κλειδωσε'' ο στοχος.
Οι πρωτες τρεις δοκιμες ηταν με αλλα φυσιγγια....Εαν δεν ειχα σημειο αναφορας που θα σημαδευα ουτε
σκαγι δεν θα εμπαινε στον στοχο....

Το επανω δισκακι το ανεβοκατεβαζα μεχρι να δω που βρισκω το κεντρο....και το βρηκα στο 1,30 πανω απο
το κεντρο του στοχου ξεκινοντας απο το 1 μετρο !!!
Ας ειναι καλα ο φιλος ο elvas μου ειχε πει....Νικο στα 100 μετρα θα σημαδευεις 1,5 μετρο περιπου πανω
απο το κεντρο του στοχου....
Ετσι εβγαλα ''ακρη΄΄ Λευτερη μου !!!

εικόνα_Viber_2023-05-11_18-03-35-953.jpg
εικόνα_Viber_2023-05-11_18-04-13-782.jpg
εικόνα_Viber_2023-05-11_18-10-00-174.jpg

Εαν δεν με ειχε δασκαλεψει ο φιλος o elvas....ακομα το κεντρο θα εψαχνα φιλε !!! :D

Status
Not open for further replies.
Back