Η λίγο παραπάνω πάτημα στο 57,00 mmΑρκετά σφιχτή...
Για τα γούστα μου πάντα...θέλει λίγο "τσίμπημα" να απλώσει λίγο καλύτερα το κέντρο...μπορεί να πέσει ελαφρώς η συγκέντρωση αλλά πιστεύω θα φτιάξει καλύτερα η ισοκατανομή...
Η λίγο παραπάνω πάτημα στο 57,00 mmΑρκετά σφιχτή...
Για τα γούστα μου πάντα...θέλει λίγο "τσίμπημα" να απλώσει λίγο καλύτερα το κέντρο...μπορεί να πέσει ελαφρώς η συγκέντρωση αλλά πιστεύω θα φτιάξει καλύτερα η ισοκατανομή...
Αυτό με την mb36 είναι σεταπ ενός καλού φίλου έχει dragon 17 και αρκετή πυρίτιδα.......είναι για άλλον καιρό...... Εγώ αυτο το φτιάχνω με z2m 18 η με sg 17 και πάει "μπάλα"Βαγγέλη εκτός αυτής με MB 36 και 3* όλες οι υπόλοιπες πολύ καλές είναι...
Αυτή με τον Z2M 24 μου κάνει περισσότερο "κλικ"...για φτιάξε μια με Ζ2Μ 21 στα 34γρ ακριβώς όπως την έφτιαξες με το Aguila 22...
Πρέπει να βρω γκόμενα στον θείο.Εχει αγριεψει τελευταία το πουλάκι μου.
Βάλε και άλλο βάρος στον LB6Εσυ με εχεις για ''καστανά''...καλα - καλα !!!
Παρε μια σημερινη....και εχε χαρη που ξεμεινα απο χαρτια στοχου...
View attachment 72870
View attachment 72871
Και άλλο βάρος πάνω του θα βάλεις εσύ!Βάλε και άλλο βάρος στον LB6
Επιμένω ...
Βασιλη.... γεμιζεται κ στα 36 σε 12/70....αν τη στησεις σωστα.Νίκο και οι δύο ωραίες τουφεκιές. Η sipe μέχρι πόσο μπορεί να φορτωθεί; Είχα την εντύπωση, ότι φτάνει μέχρι 35 γρ, άντε 36 γρ.
Αυτο το "ανετα" μην το λες ουτε για πλακα σε 12/70 στα 37 σε 12/76 ναι μεχρι και 38-39Σε ρέλι άνετα την πας στα 37 γραμμάρια.
Ναι Κώστα. Όμως δεν ήξερα ότι μπορείς να την πας σε 12/76.Βασιλη.... γεμιζεται κ στα 36 σε 12/70....αν τη στησεις σωστα.
Είναι κάτι που το δοκίμασα δεν το κατέβασα από το μυαλό μου!Αυτο το "ανετα" μην το λες ουτε για πλακα σε 12/70 στα 37 σε 12/76 ναι μεχρι και 38-39
Και εγω εχω δοκιμασει πολλα που τα κατεβασα απο το μυαλο μου αλλα δεν παει να πει οτι ειναι σωστα !!!Είναι κάτι που το δοκίμασα δεν το κατέβασα από το μυαλό μου!![]()
ΗΠΑ;;Φυσίγγια με ατσάλινα σκάγια βάλλονται με ασφάλεια από όλα τα όπλα που ικανοποιούν ένα ή περισσότερους από τους παρακάτω όρους:
- οι κάννες τους έχουν κατασκευαστεί μετά το 1997 και σε εργοστάσια χωρών που είναι μέλη του CIP (Διεθνής επιτροπή τραπεζών δοκιμών). Αυτές είναι: Η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βρετανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Ρωσία, η Σλοβακία, η Τσεχία, η Φιλανδία και η Χιλή.
- ...
Δεν γνωριζω ιταλικα αλλα 2-3 λογια γνωστα...εχεις δικιο ως προς το range της διοτι κακως την εχουν βαφτησει sipe ×32...×34 θα επρεπε να τη λενε, γιατι ειναι....εχει αρκετη ελαστηκοτητα.Κωστη εαν καταλαβα καλα...ο Ιταλος δινει δοσολογια 1,75χ38....
Τα δικα μου σεταπ ...ηταν στο 1,65Χ37+1,5 Ν5 Και 1,70Χ37+1,5 -Ν4....Και οπως θα ειδες στις δοκιμες
δεν υστερουσαν ουτε σε ταχυτητα ουτε σε συγκεντρωση...
Και πρεπει να τονισω οτι ηταν ποιο μαλακές τουφεκιες απο τα 34 γραμμαρια σε 12/70 καλυκα με SIPE
φιλε !!![]()