Ε όχι κ κανείς... Έχουμε κάνει μαλακίες.... ΟυουΒασιλη μου....χωρις να θελω να θιξω κανεναν ( ποσο μαλλον φιλους... ) τα περισσοτερα που ακουμε...λογια
καφενειου ειναι...
Ποιος κυνηγος εχει ριξει 50 γραμμαρια φυσιγγιο με 36 βαθμους υπο σκιαν....η Αυγουστο μηνα σε στοχο
να δει τι κανει το φυσιγγιο ??
Πιστευω κανεις...Και ΕΑΝ εριξε κατα λαθος Αυγουστο μηνα...αναλογα το αποτεσμα της τουφεκιας..( πηρε ή δεν
πηρε το θηραμα ) εβγαλε και τα αποτελεσματα για το φυσιγγιο.....φυσιγγια και ζεστη !!
Δεν ειναι ετσι ομως....γιατι καπως ετσι δημιουργουνται οι μυθοι φιλε !!!
Μεγάλο το "ζουζούνι" σου γέροντα
Ε όχι κ κανείς... Έχουμε κάνει μαλακίες.... Ουου
Αφού σε τρώει ο......Ναι οκ...Αλλα δεν τις ανεβαζεις να τις δουμε....και τρεχω με τετοια ζεστη για δοκιμες...
Σε τρόμαξα?Μεγάλο το "ζουζούνι" σου γέροντα
Αφού έχεις το μικρόβιο... Δεν έχεις λυτρωμο ότι κ να δείς.... Στο διάστημα 20 με 30 βαθμών μπορεί να έχω κ μια μικρή αύξηση στη συγκέντρωση όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία... Πάνω από 30 βαθμούς κ ειδικά αν έχεις ζέστη κ υγρασία εκεί νομίζω αρχίζουν να πέφτουν λίγο οι συγκεντρώσεις σε γρήγορα φυσίγγια... Σε φυσίγγια χωρίς μπαφερ... Με μπαφερ οι διαφορές είναι πολύ μικρές βλέπω... Δυσάρεστο για μας είναι κυρίως με αυτές τις συνθήκες, όχι για το χαρτί.... αυτά σαν γενική διαπίστωση αφού έχω περάσει αρκετά καλοκαίρια με ζέστη να τουφέκαω τον πίνακα...Ναι οκ...Αλλα δεν τις ανεβαζεις να τις δουμε....και τρεχω με τετοια ζεστη για δοκιμες...
Τι τραβουσες κι εσύ ρε ερμε,να σε τρώει το λιοπυρι...αφού έχω περάσει αρκετά καλοκαίρια με ζέστη να τουφέκαω τον πίνακα...
Έχω ένα τέτοιο σέ cal.36, λίγο βαρύ, αλλά μου αρέσει σαν όπλο!!Ο ''σιδεριας μου'' το ΒΟΙΤΟ...ειναι απιστευτο εργαλειο...Τον αγαπω πολυ....μεχρι κοντακι θα φτιαξω και σε αυτον!!
Εγώ 32αρι... Το πρώτο μόυ όπλο...Έχω ένα τέτοιο σέ cal.36, λίγο βαρύ, αλλά μου αρέσει σαν όπλο!!
66 πόντους; full, full τσοκ;Εγώ 32αρι... Το πρώτο μόυ όπλο...
Έχω ένα τέτοιο σέ cal.36, λίγο βαρύ, αλλά μου αρέσει σαν όπλο!!
Μονοκανο φουλ66 πόντους; full, full τσοκ;
Ο φίλος σου έριξε σε τενεκέ με τη δική σουη ,εσύ με τη δική του2 μπερετες 390 η δικιά μου και του φίλου μου ίδιους αυλους ίδια τσοκ φυσηγγια ρουμελιοτη 32 γρ με csb1 εγώ ούτε γάιδαρο δεμένο ο φίλος παπάδες στο τέλος βαράμε ένα ντενεκε στα 30 μέτρα κουμποτριπες του φίλου μου η δικιά μου με το ζόρι να τον πέρασαν 3 σκαγια .. ( ούτε ψέματα λεο ούτε έχω κανένα όφελος από αυτά που γράφω)
ΜυθιαΛοιπον παλικαρια...
Δοκιμες με μαγκνουμ φυσιγγια 48 γραμ. σκαγια + 2 γραμ. αλευρι = 50 γραμ. συνολο...
Με 36 βαθμους υπο σκιαν....Στον ηλιο η θερμοκρασια ισως 40+...δεν την μετρησα....
Στα 36,5 μετρα...3*αστρα με τον ''σιδεριά μου'' το ΒΟΙΤΟ...
Τα ''κλασικα'' 36,5 μετρα !!
View attachment 75461
1η. Βολη 48+2 - Ν3 με βυσμα.
View attachment 75462
View attachment 75463
2η. Βολη παλι 48+2 με βυσμα...αλλα σε Ν1...για να κανω το χατηρι του φιλου μου του Γιαννη !!!
View attachment 75464
View attachment 75467
Συνεχιζω...εχω ακομα μια δοκιμη με γνησια μαλλινη ταπα και Ν1 σκαγια....για να ''δεσει'' το γλυκο !!
Πιστεύω ότι ισχύει (με αυτά που διαβάζω).Αυτό είναι πολύ σημαντική διαφορά αν ισχύει. Εσύ πιστεύεις ότι ισχύει;
Έχω ρίξει όμοια φυσιγγι στα 130-150 μέτρα και στα 900.Οχι την ίδια μέρα,ωστόσο με πολύ κοντινές καιρικές συνθήκες.Πιστεύω ότι ισχύει (με αυτά που διαβάζω).
Ότι το mod δηλαδή ρίχνει σαν full στα 1500-1800m.
Και εδώ αφήνουν να εννοηθεί το 1 τσοκ διαφορά στα 2500 feet ~ 750 meters
https://shotgunreport.com/2021/02/24/altitude-and-patterns/