εδω φιλε μου μου εχεις βαλη μια ντουφεκια με 28 γραμαρια,στα 25 μετρα,με lm, tsok.egv ayta ta metra τα εχω με κυλινδρο στα 26 μετρα,και οχι lm,πως εσυ,και με 32γρ,οχι 28.γιατι οπως ξερης,τα 28 γραμ,ειναι πιο κλειστες ντουφεκιες απο οτι τα 32.παρολα αυτα με 32 και 4 αστρα η 5 αστρα εγω εχω πιο κλειστη ντουφεκια λογο κονου.εγω δεν εβαλα 28 γραμαρια με 3 τσοκ.αν δεις το 3αρι με 28 γραμαρια θα δεις αποτυπομα μιας μπαλας.κιεπειδη καποιος μου ειπε οτι πας σκοπεπευτηριο,οταν ξαναπας,στειλε μυνημα να παμε για να πειστεις.καφε θα πιουμε και θα γνωριστουμε.εχω κανη και δοκιμες,με χοντρα σκαγια 5αρια συγκεκριμενα,στα 40 μετρα αλλα το ειχα σε χαρτονη οχη φωτογραφια,αλλιως θα εδειχνα.ηστερα να πω οτι δεν το πεζω ξυπνιος ουτε καποιο κερδος εχω απο αυτα που λεω.ο σωτηρης ο παπαιωαννου,που εχη μηχανημα cns στο πειραια,οταν ειδε της ντουφεκιες στη μαλακασα,μου λεει,εγω εχω μια μπερετα σπιτι που τις εχω κανη κωνο,και δεν μπορω να κυνηγισω,και δεν την κυνηγαω.εγω στα κοντινα τα πουλια,πχ,τις πρωινες η νυχτερινες τσιχλες εχω φτιαξη,ενα τσοκ,6 φορες πιο ανοιχτο απ τον κυλιδρο.υστερα εβαλα δοκιμη 26 μετρα και πεσανε να με φανε,γιατι 26 μετρα?γιατι μεχρη αυτα τα μετρα πετανε οι τσιχλες στο καρτερη,μες τον ελεωνα.αν εκει ειμαι καλυμενος,δεν χρειαζεται να βαλο αλλο τσοκ,τα αλλα τα εχω για πιο μακρια.ηθελα να γραψω ακομα,οτιτα 50 μετρα που λεται,αν βαλεις ενα στοχο 1*1 και συκωσης τον αντοιχειρα σου απεναντη του,το νυχι του αντοιχειρα σου,κρηβει τον στοχο κι αυτο που δοκιμασα στα 40 οχι στα 50 που λεται.οποιος θελη κανη δικιμη με κορδελα και θα το διαπιστωση.και να ξερεται οι δοκιμες, στα κανονακια,γινονται με φουλ τσοκ στα 36,5 μετρα.οχι στα 50.τωρα αν ριχνης σε κοπαδι φασες στα 50 με 4αρια που εχουν τηναναλογη δηναμη βεβαια να καταβαλουν το θηραμα και αν,την βρουν σε ζωτικο οργανο θα πεση.παω για δουλεια τωρα οποιος εχη αντιθετη γνωμη σε αυτα που εγραψα,δεκτος να τον ακουσω.