Χαχαχα! Έγραψες..Πώς φαίνεται ο τρυγονας!!! Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια !
Χαχαχα! Έγραψες..Πώς φαίνεται ο τρυγονας!!! Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια !
Το 95% των έσω έξω τσοκ που έχω είναι χωρίς πόρτινγκ, δεν έχω πεισθεί για την χρησιμότητα του στο τσοκ. Πόρτινγκ στις κάννες πριν το τσοκ είναι άλλη ιστορία. Σε σούπερ ποζε ερριξα τώρα τελευταία ένα τρύπιο Briley 3* μαζί με ένα απλό ατρυπητο δίπλα του και το δεύτερο έγινε σαν την πλάτη της πασχαλιτσας! Πολύ βρώμα...Ευχαριστώ πολύ !!!!! Τα carlsons να προτιμήσω αυτά με porting η τα απλά???? Υπάρχει διαφορά???
Άμα έχει όρεξη και σε πλακώσει στην πιπα,θα ρουφήξει ο κωλος σου το σεντόνι.Εκει που γεννήθηκε ο Πελέ ειναι τα καλύτερα...
Δεν έχει κάποια ουσιαστικη διαφορά το porting τσοκ με το απλό έσω-έξω εκτός από εμφάνιση. Και στα αρνητικά η βρωμα που μαζεύουν και μερικά και κομμάτια από βύσματα (σαν ρινίσματα).Το 95% των έσω έξω τσοκ που έχω είναι χωρίς πόρτινγκ, δεν έχω πεισθεί για την χρησιμότητα του στο τσοκ. Πόρτινγκ στις κάννες πριν το τσοκ είναι άλλη ιστορία. Σε σούπερ ποζε ερριξα τώρα τελευταία ένα τρύπιο Briley 3* μαζί με ένα απλό ατρυπητο δίπλα του και το δεύτερο έγινε σαν την πλάτη της πασχαλιτσας! Πολύ βρώμα...
Υπάρχει περίπτωση να φρενάρει έστω κ λίγο το συγκεντρωτήρα...Δεν έχει κάποια ουσιαστικη διαφορά το porting τσοκ με το απλό έσω-έξω εκτός από εμφάνιση. Και στα αρνητικά η βρωμα που μαζεύουν και μερικά και κομμάτια από βύσματα (σαν ρινίσματα).
Αφού η Σαμος είναι ακόμα στην θέση της πάλι καλάτι τουφεκιες ρε!δεν εχεις μια βδομαδα αδεια?αι τραβα για μπανιο να υσηχασουμε λιγο!
Με το καλό να έρθουν καλότυχα και γερά να είναι Άσε το κυνήγι σε δεύτερη μοιρα τωραΒρε παιδιά μου θα προσπαθήσω, αν προλάβω φέτος! Περιμένω δίδυμα!!!
παρτο λογικα βρε φιλε μου πως γινεται,να γινεται μειωση αρχικης ταχυτητας,οταν δεν ζωριζονται τα σκαγια,και βγενουν πιο ελευθερα.ηστερα στην ταχυτητα,πεζουν ρολο,το εφραξη κανη η ταπα ,και το σεταπ της πυριτιδας,και το καψουλιαπό ότι θυμάμαι έχουμε αρκετη μείωση της αρχικής ταχύτητας
Νομίζω έχει να κάνει με το φαινόμενο venturi?Σαν τις κάνεις της fabarm.Σαν το λάστιχο με το νερό που αν το πιέσεις στην άκρη πετάει πιο δυνατα το νερό αλλά πιο ατσαλα.(γρηγορότερες αρχικές μεγαλύτερες παραμορφώσεις)παρτο λογικα βρε φιλε μου πως γινεται,να γινεται μειωση αρχικης ταχυτητας,οταν δεν ζωριζονται τα σκαγια,και βγενουν πιο ελευθερα.ηστερα στην ταχυτητα,πεζουν ρολο,το εφραξη κανη η ταπα ,και το σεταπ της πυριτιδας,και το καψουλι
εμ γι αυτό έγραψα , από ότι θυμαμαι, δεν το υιοθετώ , καπου το διάβασα. αλλά δεν μου φαίνεται και παράλογοπαρτο λογικα βρε φιλε μου πως γινεται,να γινεται μειωση αρχικης ταχυτητας,οταν δεν ζωριζονται τα σκαγια,και βγενουν πιο ελευθερα.ηστερα στην ταχυτητα,πεζουν ρολο,το εφραξη κανη η ταπα ,και το σεταπ της πυριτιδας,και το καψουλι
έχει ειπωθεί και αυτό, αλλά δεν νομίζω στα σκάγια να λειτουργεί τ9 φαινόμενο venturi.Νομίζω έχει να κάνει με το φαινόμενο venturi?Σαν τις κάνεις της fabarm.Σαν το λάστιχο με το νερό που αν το πιέσεις στην άκρη πετάει πιο δυνατα το νερό αλλά πιο ατσαλα.(γρηγορότερες αρχικές μεγαλύτερες παραμορφώσεις)
Μαλακία είπα?
παρτο λογικα βρε φιλε μου πως γινεται,να γινεται μειωση αρχικης ταχυτητας,οταν δεν ζωριζονται τα σκαγια,και βγενουν πιο ελευθερα.ηστερα στην ταχυτητα,πεζουν ρολο,το εφραξη κανη η ταπα ,και το σεταπ της πυριτιδας,και το καψουλι
Νομίζω έχει να κάνει με το φαινόμενο venturi?Σαν τις κάνεις της fabarm.Σαν το λάστιχο με το νερό που αν το πιέσεις στην άκρη πετάει πιο δυνατα το νερό αλλά πιο ατσαλα.(γρηγορότερες αρχικές μεγαλύτερες παραμορφώσεις)
Μαλακία είπα?
Mε προλαβες Νικολα...ειχα σκοπο, να ερευνισω αυτο το θέμα φερνοντας μια SX4 (18.8) του φιλου @Ilias Amaliada κ θα καναμε αυτη τη δουλεια για να μου λυθουν οι απορειες κ να εμπλουτισω κ τις γνωσεις μου.Δεν νομιζω οτι ειπες μ@λ@κια....Αλλα δεν ξερω ποιο ειναι λαθος και ποιο το σωστο...
Θα κοιταξω να βρω ενα οπλο με 18,8 αυλο...και θα μετρησω ταχυτητες με ιδιο σεταπ να τι διαφορες
θα εχει απο τον 18,3 αυλο.
το ότι δεν ζορίζονται τα σκάγια τους δίνει μεγάλη τελική ταχύτητα στο στόχο, όχι αρχική . Αρχική έχουν όλα ίδια περίπου σφαιρικά και στραπατσαρισμένα.
Mε προλαβες Νικολα...ειχα σκοπο, να ερευνισω αυτο το θέμα φερνοντας μια SX4 (18.8) του φιλου @Ilias Amaliada κ θα καναμε αυτη τη δουλεια για να μου λυθουν οι απορειες κ να εμπλουτισω κ τις γνωσεις μου.
Υ.Γ. Βαλε μια γόμωση μεσαια των 36gr σε Νο ή 6...ΚΑΙ μια γόμωση των 31gr σε Νο: 8½ μετρώντας τα οπλα σε ταχογραφο και χαρτονι φυσικα...αν θες συείσε και στα 40gr No4
Εχεις αντιληφθεί το γιατί βγάζει ταχύτητες παραπάνω απο πλαστικό buffer;;;;Το αλευρι δεν το βαζω τυχαια....προστατευει τα σκαγια....βγαζει ταχυτητες
Αν δε βρεις, θα το κάνω εγώ Νικολα.Κωστη μου....Οταν θα βρω οπλο με 18,8 αυλο...θα το ''στιψω'' στις δοκιμες...ωστε μην υπαρχει καμια
αμφιβολια μετα απο τις δοκιμες !!
Δεν εχω βρει οπλο ακομα...
Εχεις αντιληφθεί το γιατί βγάζει ταχύτητες παραπάνω απο πλαστικό buffer;;;;
Εχεις αντιληφθεί το γιατί βγάζει ταχύτητες παραπάνω απο πλαστικό buffer;;;;
Δεν εξηγείτε και σε μένα τον όχι και τόσο γρμματιζούμενο τις διαφορές να καταλάβω?Ουτε να το βλεπω δεν θελω...Δεν νομιζω να εχω μετρησει δικο μου με πλαστικο μπαφερ...
Με πλαστικο μπαφερ εχω δοκιμασει λιγοτερα απο 5 δικα μου φυσιγγια...Ισως και λιγοτερα..
Τωρα σε εμπορικο με πλαστικο μπαφερ....και δικο μου με αλευρι...Η νυχτα με την ημερα !!!