Χροντρικα το μέτρησα.. Μηδενικο φυσίγγι εξου κ τα λίγα σκάγιαΕγω δεν την βλέπω καν για 15 μέτρα σαν 25 δείχνει
Χροντρικα το μέτρησα.. Μηδενικο φυσίγγι εξου κ τα λίγα σκάγιαΕγω δεν την βλέπω καν για 15 μέτρα σαν 25 δείχνει
Και εκει χρειαζεται !!!Για κυνήγι λαγού και αγριόχοιρου όμως;;
Δεν εννοώ αν κάνει το φυσίγγι χαχαχαχ... Εννοώ η τουφεκιά κ το ύψος του ψιλοτουφεκισματοςΟυτε για το ενα ουτε για το αλλο κάνει... Μηδεν νούμερο για λαγο ή γρν;
Εγώ πίστευα θέλουν 50/50 τα εδαφοβια.Και εκει χρειαζεται !!!
πες οτι τουφεκας ενα λαγο καταφατσα!! που θα ερεπε να σημαδεψεις αν ηταν 50/50 που λες ?Εγώ πίστευα θέλουν 50/50 τα εδαφοβια.
Κεφάλι/λαιμό;;;; Αν κ σπάνια διαλέγουμε σημείο έτσι όπως τους περνάνε τα σκυλιά.. Πάνω στο σώμα του ρίχνουμε κ όπου τον πάρουν τα σκάγια.πες οτι τουφεκας ενα λαγο καταφατσα!! που θα ερεπε να σημαδεψεις αν ηταν 50/50 που λες ?
Πάρε ένα αντρικό όπλο ρε κουμπάρεΛαγό & αγριόχοιρο δεν κυνηγάω , αλλα στο κουνέλι δεν έχω θέμα με το δικό μου το V.C που είναι κλασικό τουφέκι του φτερού ( σε Cal.16 όμως! )...
View attachment 55106
με το τουφεκι που ψηλοτουφεκαει για καταφατσα παντα ! πρεπει στα αυτια !!!! αλιως τις βλεπεις και σκανε μπροστα του με 50/50 θα επρεπε η κανη σου να καληπτε ολλο τον λαγο ,Κεφάλι/λαιμό;;;; Αν κ σπάνια διαλέγουμε σημείο έτσι όπως τους περνάνε τα σκυλιά.. Πάνω στο σώμα του ρίχνουμε κ όπου τον πάρουν τα σκάγια.
Αν τον σημαδεψω εγώ πχ στα αυτιά το πιθανότερο να περάσει η μπούκα που λέμε από πάνω του και αν τον αρπάξει κάποιο περιφερειακό σκάγι. Το πως σημαδεύει ο κάθε ένας είναι ξεχωριστό. Αλλος βάζει το στόχαστρο πάνω στο θήραμα κι άλλος τοποθετει το θήραμα πάνω απ το στόχαστρο να κάθεται πάνω στην ακίδα δηλαδή.. Όπως βολεύει τον καθένα.με το τουφεκι που ψηλοτουφεκαει για καταφατσα παντα ! πρεπει στα αυτια !!!! αλιως τις βλεπεις και σκανε μπροστα του με 50/50 θα επρεπε η κανη σου να καληπτε ολλο τον λαγο ,
Δεν είναι έτσι είναι ανάλογα πως πάει ο λαγος αν σου ερχετε στο πόστο η αν απομακρύνετε η αν περνάει πλάι εκεί έχει διαφορά το πόδια κεφάλιΑν τον σημαδεψω εγώ πχ στα αυτιά το πιθανότερο να περάσει η μπούκα που λέμε από πάνω του και αν τον αρπάξει κάποιο περιφερειακό σκάγι. Το πως σημαδεύει ο κάθε ένας είναι ξεχωριστό. Αλλος βάζει το στόχαστρο πάνω στο θήραμα κι άλλος τοποθετει το θήραμα πάνω απ το στόχαστρο να κάθεται πάνω στην ακίδα δηλαδή.. Όπως βολεύει τον καθένα.
Ρε φίλε τσάμπα κάνεις δοκιμές. Αφου εισαι κιλερ.Όχι Παναγιώτη είναι ειδικά για τον αυλο τον δικό μου. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να έχεις γίνει λάθος στο τύπωμα καί να είναι και τα δύο το ίδιο. Θα δείξει και στην δοκιμη στα 55 και στην μέτρηση με παχυμετρο
Γιάννη αν έχει όρεξη κανένας να μας αναλύσει τι χρειάζονται τα εδαφόβια θα είχαμε πουλήσει όλοι τα όπλα μας και θα παίρναμε ένα με κοντάκι με 50 ρυθμίσεις.Εγώ πίστευα θέλουν 50/50 τα εδαφοβια.
Ψιλό τουφεκαει είναι η αλήθεια είσαι στο 70/30 ,αλλά προσωπικά έτσι το θέλω...... Άντε 60/40!!!!View attachment 55089καλησπέρα συνάδελφοι.. Μια γρήγορη ντουφεκια καθώς έφευγα απ το κυνηγοτοπο.. Νούμερο 0 (απορώ πως βρέθηκε στην αρμαθα) 40 γραμμάρια της nsi.. Απόσταση γύρω στα 15 μέτρα.. Σταθερό όπλο.. Σημαδευα τη χαρτοπετσέτα που έχει 12 σκάγια πάνω της. Το παιδί που κυνηγούσαμε παρέα μου είπε πως ψιλοτουφεκαει το όπλο, εγώ μια χαρά τη βλέπω.. Τα φώτα σας..
Επειδή είδα τώρα ότι πρόκειται για κυνήγι λαγού δεν κάνει η ρύθμιση που έχει το κοντάκι πρέπει να το κατεβάσεις!!!Αν τον σημαδεψω εγώ πχ στα αυτιά το πιθανότερο να περάσει η μπούκα που λέμε από πάνω του και αν τον αρπάξει κάποιο περιφερειακό σκάγι. Το πως σημαδεύει ο κάθε ένας είναι ξεχωριστό. Αλλος βάζει το στόχαστρο πάνω στο θήραμα κι άλλος τοποθετει το θήραμα πάνω απ το στόχαστρο να κάθεται πάνω στην ακίδα δηλαδή.. Όπως βολεύει τον καθένα.
Έχω ρίξει στα 18μ. κ μου έκανε γούβα στο κέντρο κ μετά διασπορά....με φουλ,για αυτό γράφω ότι δείχνει ,μπορεί να μην είναι αραιήΧροντρικα το μέτρησα.. Μηδενικο φυσίγγι εξου κ τα λίγα σκάγια
Τα εδαφοβια θέλουν άλλο πίτς στο κοντάκιΕγώ πίστευα θέλουν 50/50 τα εδαφοβια.
Γουρούνια κυνηγάω και λίγο λαγο και φτερωτά.. Κατά κύριο λόγο γουρούνια. Πρόσφατα πήρα το όπλο.. Αλλαξα τη φλατζα έβαλα τη c και ρίχνει καπως έτσι που βλέπεται. Εγώ το θεώρησα καλή νρουφεκια και να μη μπλέξω με μεγαλύτερα σκοπευτρα κλπΕπειδή είδα τώρα ότι πρόκειται για κυνήγι λαγού δεν κάνει η ρύθμιση που έχει το κοντάκι πρέπει να το κατεβάσεις!!!
Ναι το γνωρίζω. Αν κυνηγάς όμως κ πουλιά το έχεις ουδέτεροΤα εδαφοβια θέλουν άλλο πίτς στο κοντάκι