Με 2ρη τσοκ έρηξα. Σ αυτά τα μέτρα με 6ρη φυσίγγι πήγαν μονοβολο. Τα μηδενικά πήγαν όπως είδατεΈχω ρίξει στα 18μ. κ μου έκανε γούβα στο κέντρο κ μετά διασπορά....με φουλ,για αυτό γράφω ότι δείχνει ,μπορεί να μην είναι αραιή
Με 2ρη τσοκ έρηξα. Σ αυτά τα μέτρα με 6ρη φυσίγγι πήγαν μονοβολο. Τα μηδενικά πήγαν όπως είδατεΈχω ρίξει στα 18μ. κ μου έκανε γούβα στο κέντρο κ μετά διασπορά....με φουλ,για αυτό γράφω ότι δείχνει ,μπορεί να μην είναι αραιή
Αυτό θα κάνω κ εγώ και αν αρχίσουν και φεύγουν τα καπρια θα δω πως θα πράξω πιθανών με κάποιο πιο χοντρό στόχαστροΓιάννη αν έχει όρεξη κανένας να μας αναλύσει τι χρειάζονται τα εδαφόβια θα είχαμε πουλήσει όλοι τα όπλα μας και θα παίρναμε ένα με κοντάκι με 50 ρυθμίσεις.
Δεν θα κάναμε άλλη δουλειά.
Σε κάθε κλαμπάνι θα βγάζαμε το κατσαβίδι από την τσέπη και θα αλλάζαμε κλίσεις.
Μια χαρά είναι, ρίξτο και βλέπεις.
ΠαράξενοΜε 2ρη τσοκ έρηξα. Σ αυτά τα μέτρα με 6ρη φυσίγγι πήγαν μονοβολο. Τα μηδενικά πήγαν όπως είδατε
Ναι αυτή είναι μια λύση ... το κάνουν και στο USA.Αυτό θα κάνω κ εγώ και αν αρχίσουν και φεύγουν τα καπρια θα δω πως θα πράξω πιθανών με κάποιο πιο χοντρό στόχαστρο
Κι εσένα έτσι ρίχνει bill όπως εμένα ;Ναι αυτή είναι μια λύση ... το κάνουν και στο USA.
Και εμένα ψηλοτουφεκάει αλλά δεν χάνω τα καπριά πάντως αχαχχαχ
Είναι μεγάλος στόχος αχαχαχ
Αυτό θα κάνω κι όταν φεύγει θα του παίξω στ αυτιά. Κι αν με γράψει θα στείλω το μπάρμπα με το 20ρη ποτ δε χαρίζειπαντως Γιαννη επειδη με τη κλιση c στις benellι εχω τουφεκισει παρα πολλους λαγους καταφατσα, για να μπει στο σακιδιο, ριξε μπροστα χαμηλα στα μπροστινα ποδια.. σε λαιμο και κεφαλι και αφτια θα σου αφησει την τουφεκια 2 με 3 μετρα πισω....
ρε τρελε ..κανε αυτο που σου λεω και δε χρειαστει τιποτε αλλο...ασε τον μπαρμπα ησυχο...Αυτό θα κάνω κι όταν φεύγει θα του παίξω στ αυτιά. Κι αν με γράψει θα στείλω το μπάρμπα με το 20ρη ποτ δε χαρίζει
Ναι, φεύγει λίγο πάνω 5-10 εκατοστά και έχω την C.Κι εσένα έτσι ρίχνει bill όπως εμένα ;
Πέρυσι πάντως σε 5 έρηξα γιατί όπως είπα γουρούνια κυνηγάω κατά κύριο λόγο.. Οι 3 πήγαν για μήνυση και 2 στο σακούλι.. Μάλιστα ο τελευταίος ήταν σε δρόμο και λάκα μεγάλη κσι του ρηξα 4 ακόμα τρέχει.ρε τρελε ..κανε αυτο που σου λεω και δε χρειαστει τιποτε αλλο...ασε τον μπαρμπα ησυχο...
Χαχα.. Τόσο ίσως ρίχνει κ μένα 10 πόντους ίσως κ λιγότερο.. Δράμια έρηξα και σε στόχο 35 επί 45 στα 40 μετρα βάζω γύρω στα 5..ανεξήγητο εε;Ναι, φεύγει λίγο πάνω 5-10 εκατοστά και έχω την C.
Μια χαρά ... στα 40 θα τα βαράμε σπονδυλική στήλη και θα μένουν στον τόπο.
Μην δίνεις σημασία ...
Χαχαχ είχε έρθει η σκύλα μπροστά αλλιώς θα τρωηε κ άλλο στο πρανες που πήγε μετά κ ας ήταν 60 μέτρα3 του εριξες ...διορθωσε το...γκουχ γκουχχ....
Μην κλέβεις βρεΧαχαχ είχε έρθει η σκύλα μπροστά αλλιώς θα τρωηε κ άλλο στο πρανες που πήγε μετά κ ας ήταν 60 μέτρα
Ναι το παρεληψα..τρελες αυτές πάνω στα νεύρα μας ρίχνουμε όπου να ναι..Μην κλέβεις βρε
μείον 1 το όπλο άρα 59 αχαχαχαχα
Ρε φίλε τσάμπα κάνεις δοκιμές. Αφου εισαι κιλερ.
24/25 με σφιχτό κικς για πλάκα.
Τι ψαχνεις, το 1% απόδοση παραπάνω?
Κοψε τις κουταμαρες υπαρχουν και μεγαλοι συναδελφοι στο φορουμ.Ωρα ειναι να !!!!!!
http://www.hephestus.gr/επιμήκυνση-κώνου-προσαρμογής-c-52_63.htmlΈχουμε επίσημη απάντηση από κάποιον οπλουργο με περγαμηνές ,όπως ας πούμε ο παπατσαρουχας
θα ση πειΆμα Πάου στουν παπατσαρουχα κι τουν που, θελου κώνου κι πλιρωνου οσου οσου αλλά να μι βγανει του φουλ 90%μι ούλα τα φυσίγγια.....τα σκαια να βαρουν μι δύναμ κι να μην έχουν ατράκτουκι Χουρεις να αλλαξ η απόδοσ απ Τουν κυλίνδρου κι ντιμι
Θα μι Τουν φκιαξη θα μι πει
Ξύπνα ,ώρα να πας για δλειαα