Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Παναγιώτη για να μην παρεξηγηθώ.... το νεροσωληνα το γράφω για πλάκα. Και γαμω τα τουφέκια είναι. Μόνο τη σκανδάλη της δε μπορώ να συνηθίσω...διαφέρει από τη δικιά μου στη 155....
Μα κι γω πλάκα κάνω τις benelli κάποιοι τις λένε σκορποσκαγιαστρες γι'αυτό είπα ότι έπεσες σε ελατωματικο όπλο.

Αύριο πρώτα ο θεός λεω να ρίξω 2 φυσίγγια σε 2 χαρτόνια που βρήκα μεγαλούτσικα 85×55 ειναι αν θυμάμαι καλά. Δεν βρίσκω τώρα φυσιγγια κατω απο 4 νούμερο και πανω απο 36 γραμμάρια όπως μου είχαν ζητήσει κάποια παιδιά, οπότε αποφάσισα να ρίξω 1 JORDAN 40gr νο4 και μετα 1 bitourbo 38 no5 ή 1 δικό μου με τέκνα(οχι κατι το ιδιαιτερο) απλο στησιμο χωρις αλευρι 2.00-40gr no1 με 104 σκαγια στα 40gr(ισως ειναι πιο χοντρα απο νο1?).
Τωρα εσεις τι λετε .think. . Ααα και στα ποσα μετρα 55 ή 60?
Θα ριξω με το τσοκ brain bx.
Για πείτε ρε παλικάρια τις γνώμες σας!
Άστα τα χαρτιά κάνα δυο μέρες ,μπας κ μεγαλώσουν κ μετά μπουμ‼️

Στα 60 μετρα με 55 εκ χαρτονι δεν λεει με τιποτα, αν ηταν τουλαχιστον 75εκ κατι θα βλεπαμε
Αλεξ επειδή μου το είχε ζητήσει ο outlander κυρίως είπα για 60μ και ναι είναι σχετικά μικρό το χαρτόνι οποτε εγώ θα έλεγα στα 50 καλύτερα;

Αλεξ επειδή μου το είχε ζητήσει ο outlander κυρίως είπα για 60μ και ναι είναι σχετικά μικρό το χαρτόνι οποτε εγώ θα έλεγα στα 50 καλύτερα;
Αν μπρεις κολλα δυο μαζι και ριξε στα 60, αν δεν γινεται ριξε στα 50 να παρουμε μια ιδεα

Αν μπρεις κολλα δυο μαζι και ριξε στα 60, αν δεν γινεται ριξε στα 50 να παρουμε μια ιδεα
Έχω 2 ίδια χαρτόνια 85x55 να τα κολήσω? Απλα θα ρίξω 1 φυσιγγι. Ισως βρω και κάποιο άλλο χαρτόνι στην αποθηκη θα ψαξω

Έχω 2 ίδια χαρτόνια 85x55 να τα κολήσω? Απλα θα ρίξω 1 φυσιγγι. Ισως βρω και κάποιο άλλο χαρτόνι στην αποθηκη θα ψαξω
Ένωσε τα χαρτιά,ρίξε τα φυσίγγια κ στις δύο πλευρές....αφού πρώτα μαρκάρεις την πρωτη με κόκκινο μάρκερ‼️κ πράσινο❓την άλλη‼️
Μη μας βγουν κ τα μάτια‼️

Ένωσε τα χαρτιά‼️
Ε ρε παιδιά και εσείς ο ένας ένωσε ο άλλος όχι. Τι να κάνω ο ερμος χαχα
Γιαννη λέω να τα αφήσω έτσι για να ρίξω 2 φυσίγγια.

ΥΓ. Καλά μην περιμένετε να δείτε καμία τρελή συγκέντρωση.
Ειναι μακρινη απόσταση και άλλης φιλοσοφίας το τσοκ αλλά δεν χάνουμε κάτι να δοκιμάσουμε. Όχι ότι έχω παραπονο κοβει μακριά.
Ένωσε τα χαρτιά,ρίξε τα φυσίγγια κ στις δύο πλευρές....αφού πρώτα μαρκάρεις την πρωτη με κόκκινο μάρκερ‼️κ πράσινο❓την άλλη‼️
Μη μας βγουν κ τα μάτια‼️
Οκ θα το κάνω έτσι! Καλό ακούγεται! Θα τη βρούμε την ακρη με τις τρύπες.yel.

Ε ρε παιδιά και εσείς ο ένας ένωσε ο άλλος όχι. Τι να κάνω ο ερμος χαχα
Γιαννη λέω να τα αφήσω έτσι για να ρίξω 2 φυσίγγια.

ΥΓ. Καλά μην περιμένετε να δείτε καμία τρελή συγκέντρωση.
Ειναι μακρινη απόσταση και άλλης φιλοσοφίας το τσοκ αλλά δεν χάνουμε κάτι να δοκιμάσουμε. Όχι ότι έχω παραπονο κοβει μακριά.

Οκ θα το κάνω έτσι! Καλό ακούγεται! Θα τη βρούμε την ακρη με τις τρύπες.yel.
στα 60 ειπαμε.[με κορδελα οχι με τα ποδια]

Λοιπόν αρχικα να πω οτι ειχε συννεφια με πολυ ζεστη 20 βαθμους και οι δοκιμες εγιναν σχεδον παραθαλασσια(23 μετρα πανω απο τη σταθμη....). Παιζει ρολο το υψομετρο, απλως το αναφερω.

Το χαρτονι 82×110.
1η δοκιμη jordan 40g no4 στα 50μ
Ισως μου εφυγε ελαφρως προς τα κατω αλλα φαινεται καλη τουφεκια θεωρω για αυτα τα μετρα και τις συνθηκες που επικρατουσαν.
20220927_073050.jpg
Πανω η πρωτοτυπη και κατω σημιωμενη για να τη βλεπετε καλυτερα....Screenshot_20220927-085206_Gallery.jpg
2η δοκιμη το δικό μου φυσιγγι με την τεκνα(εχω γραψει την συνταγη στο χαρτι και ειναι με θωδη 16 και συνολικα 104 σκαγια) οπως ειχα πει δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.
Πρωτοτυπη.....20220927_074949.jpg
Σημειωμενη....
Screenshot_20220927-085215_Gallery.jpg
Και συνεχιζουμε σε λιγο με αλλα 2 φυσιγγια.
Μου βγηκαν τα ματια παρεπιπτοντως αλλα ενταξει σας εχω φτιαξει με τις κοκκινες κουκιδες και τα βλεπετε καλα εσεις.

Λοιπόν αρχικα να πω οτι ειχε συννεφια με πολυ ζεστη 20 βαθμους και οι δοκιμες εγιναν σχεδον παραθαλασσια(23 μετρα πανω απο τη σταθμη....). Παιζει ρολο το υψομετρο, απλως το αναφερω.

Το χαρτονι 82×110.
1η δοκιμη jordan 40g no4 στα 50μ
Ισως μου εφυγε ελαφρως προς τα κατω αλλα φαινεται καλη τουφεκια θεωρω για αυτα τα μετρα και τις συνθηκες που επικρατουσαν.
View attachment 56518
Πανω η πρωτοτυπη και κατω σημιωμενη για να τη βλεπετε καλυτερα....View attachment 56520
2η δοκιμη το δικό μου φυσιγγι με την τεκνα(εχω γραψει την συνταγη στο χαρτι και ειναι με θωδη 16 και συνολικα 104 σκαγια) οπως ειχα πει δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.
Πρωτοτυπη.....View attachment 56523
Σημειωμενη....
View attachment 56524
Και συνεχιζουμε σε λιγο με αλλα 2 φυσιγγια.
Μου βγηκαν τα ματια παρεπιπτοντως αλλα ενταξει σας εχω φτιαξει με τις κοκκινες κουκιδες και τα βλεπετε καλα εσεις.
Το Τζόρνταν γαααααααμω τις τουφεκιές‼️όπλο τσοκ❓

Status
Not open for further replies.
Back