gvp9000
Banned
Σκάσε ρε να δουν τι σημαίνει Benella.Πες μας ότι έπεσε και ξερό, να πέσει κεραυνός να σε πλακώσει!!!
Σκάσε ρε να δουν τι σημαίνει Benella.Πες μας ότι έπεσε και ξερό, να πέσει κεραυνός να σε πλακώσει!!!
Τι σόι οχταρι κάνει τέτοια ζημιά στο κόκκαλο ρε Μπιλμην το'ριξες με κάνα νταμπλ Μπακ
Δεν μας λένε συνέχεια για την ιταλική φινέτσα της benelli ;Κ με μοκασινι τσιφ ε
Πτανα Καρδίτσα μόνο εμείς κυνηγάμε έτσι
Δεν πιστεύω τα σκισίματα να έγιναν όταν κυνήγαγες να πιάσεις τα τρυγόνια(benelli)τραυματισμένα;
Πάλευες με τίποτα σκλια ΒασιληΘερινή αμφίεση, με εξαεριστικές τρύπες.
Σήμερα πήγα χύμα
Τις έστελνα σε κάτι φιλους στο viber για να γελάσουν.
Το βράδυ θα έχει βλητικές δοκιμές.
View attachment 78213
View attachment 78212
Τίποτα δεν κόβουμε ρε φιλος τα μπενελι κοβν μακρυά λέμεΚόψε κάτι ρε!!! μην μετράς και την φορά που πέφτει.
Το ξέρανεΠες μας ότι έπεσε και ξερό, να πέσει κεραυνός να σε πλακώσει!!!
Έλα,έλα,αρχίσαμε τώρα...Κόψε κάτι ρε!!! μην μετράς και την φορά που πέφτει.
Ααααα καλά....
Στην πένα η μαυρουκαΡίνγκο ρε σλιέου.
Το πρώτο, καμιά 30αριά μέτρα τουφεκιά με τον καφέ στο αριστερό χέρι ;;;;
View attachment 78215
Μπραβο φιλε για το τρυγονι και ωραιος που ξαναπηγες γ τρυγονια!Δοκιμάζω σε πραγματικό θήραμα τώρα Γιάννη όπως ο φίλος μου ο Ηλίας.
Το δεύτερο τρυγόνι ήταν εξωφρενικά μακρυά.
Ναβάρο #8 Benelli M2 LM
Μπαγάσηδες, αχαχαχα για να μην λέτε ότι τουφεκάω μέχρι τα 36,5m.
View attachment 78208
Θα πάθει συγκοπή ο Νίκος (το ξέρω) αλλά τσίχλες και μικρόπουλα το #8 με V1,5=400m/s μέχρι 70m σε διάτρηση, πέρδικα μέχρι 45m άρα τρυγόνι κάπου ενδιάμεσα 50-60m.Τίποτα δεν κόβουμε ρε φιλος τα μπενελι κοβν μακρυά λέμε
Θα πάθει συγκοπή ο Νίκος (το ξέρω) αλλά τσίχλες και μικρόπουλα το #8 με V1,5=400m/s μέχρι 70m σε διάτρηση, πέρδικα μέχρι 45m άρα τρυγόνι κάπου ενδιάμεσα 50-60m.
Οριακή τουφεκιά σε διάτρηση για τρυγόνι.
Την ιστορία θα την γράψω στο θέμα τρυγόνι.
Μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς τα νούμερα αλλά χοντρικά κάπου εκεί είναι (σε διάτρηση πάντα), ή τουλάχιστον αυτό πιστεύω.
View attachment 78220
Έχεις πίνακες κ γι άλλα νούμερα?
Δημήτρη μπορώ να υπολογίσω τα πάντα αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν πρέπει κανένας να τα δένει κόμπο.Έχεις πίνακες κ γι άλλα νούμερα?
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον...