Ακόμα γελάω! Δε φαίνεται τίποτα ε; Και το πλακάκι ιδιο χρώμα!Τσακωμενοι είστε?
Ακόμα γελάω! Δε φαίνεται τίποτα ε; Και το πλακάκι ιδιο χρώμα!Τσακωμενοι είστε?
Τωρα μου το χαλασες τελειως...Δούλεψε το Αυτό το τσοκ θα δείς ωραία πράγματα.
Ναβαρο το 30αρι υποθετω καλο φυσιγγιο το γουσταρω και εγω...αλλα τσοκ light modified εννοεις το 4* το μαμισιο?...για στησε αυτο το φυσιγγι με αυτο το τσοκ στα 62 μετρα...θα βρεις κανα σκαγιο στον πινακα....?Ναβάρο #8 Benelli M2 LM
Τραβηξε απο 21 και του εβγαλε φυλλο 0 ο Μπιλ. τοσο τυχη ητανεΝαβαρο το 30αρι υποθετω καλο φυσιγγιο το γουσταρω και εγω...αλλα τσοκ light modified εννοεις το 4* το μαμισιο?...για στησε αυτο το φυσιγγι με αυτο το τσοκ στα 62 μετρα...θα βρεις κανα σκαγιο στον πινακα....?
Θα βρω ρε ...Ναβαρο το 30αρι υποθετω καλο φυσιγγιο το γουσταρω και εγω...αλλα τσοκ light modified εννοεις το 4* το μαμισιο?...για στησε αυτο το φυσιγγι με αυτο το τσοκ στα 62 μετρα...θα βρεις κανα σκαγιο στον πινακα....?
Οι άλλες με τα αλλα φυσίγγια δεν είναι τόσο καλές θα στις μαρκάρω το σκ να τις φτιάξεις αν μπορείς. Μόνο και με το μάτι φάνηκε καλή αυτή.
Έχω πάρει το κολάι τώρα ... μαρκάρησε τα σκάγια και θα στις φτιάξω.Οι άλλες με τα αλλα φυσίγγια δεν είναι τόσο καλές θα στις μαρκάρω το σκ να τις φτιάξεις αν μπορείς. Μόνο και με το μάτι φάνηκε καλή αυτή.
Αν θυμάμαι καλά,πρέπει №8 15σκαγια/γρ. .οπότε 480 ...453 έχει η γόμωση των 30γρ...
Ευχαριστώ πολύ! Θα τις ειχα φτιάξει, αλλά δουλεύω πρωί απόγευμα και όταν σχολάω καμμια φορά νωρίς τρέχω για αγορές καρότσια μπεμπε κλπ!Έχω πάρει το κολάι τώρα ... μαρκάρησε τα σκάγια και θα στις φτιάξω.
H Lambro δίνει το νο8 της στα 14 σκάγια στο γραμμάριο.Αν θυμάμαι καλά,πρέπει №8 15σκαγια/γρ. .οπότε 480 ...453 έχει η γόμωση των 30γρ...
θεός απλαΡίνγκο ρε σλιέου.
Το πρώτο, καμιά 30αριά μέτρα τουφεκιά με τον καφέ στο αριστερό χέρι.
View attachment 78215
Φτιαξε μια και τις δικες μου απο το τσοκακι αν δε βαριεσαι, το Νο9 εχει 549(τοσα μου τα εβγαλε η ζυγαρια...) και το Νο6 297...Έχω πάρει το κολάι τώρα ... μαρκάρησε τα σκάγια και θα στις φτιάξω.
32gr #8 ιταλικό 2,3mm = 453 σκάγια.Αν θυμάμαι καλά,πρέπει №8 15σκαγια/γρ. .οπότε 480 ...453 έχει η γόμωση των 30γρ...
Που είναι ? Είναι μαρκαρισμένες ?Φτιαξε μια και τις δικες μου απο το τσοκακι αν δε βαριεσαι, το Νο9 εχει 549(τοσα μου τα εβγαλε η ζυγαρια...) και το Νο6 297...
Δεν το γνωρίζω Βασίλη.Κι αυτό που έγραψα ,έχει να κάνει με μέτρηση από ένα σακί 8αρια που έχω,χωρίς να έχω μετρήσει διάμετρο...H Lambro δίνει το νο8 της στα 14 σκάγια στο γραμμάριο.