Τα DRY έχεις ή τα απλά? Ζηλιάρης? έχω ότι μάρκα γάντια θέλεις και τα χέρια μου ακόμη κρυώνουν! Πέρσι στις Φάσσες ένα πρωινό φόρεσα δυό ζευγάρια το ένα πάνω στο άλλο και πάλι κρύωναν! Εάν την πέτυχα με ε δαύτα θα σας ανάψω κερί σε όλους σας!
Τα DRY έχεις ή τα απλά? Ζηλιάρης? έχω ότι μάρκα γάντια θέλεις και τα χέρια μου ακόμη κρυώνουν! Πέρσι στις Φάσσες ένα πρωινό φόρεσα δυό ζευγάρια το ένα πάνω στο άλλο και πάλι κρύωναν! Εάν την πέτυχα με ε δαύτα θα σας ανάψω κερί σε όλους σας!
Μακάρι, γιατί δεν ξέρεις πώς κρυώνουν τα χέρια μου!Καλορίζικα φαίνονται ποιοτικά πάντως. Ελπίζω να σου βγουν όπως τα θες
Δεν ξέρω, ... ότι μου είπε ο Τέλης.Τα DRY έχεις ή τα απλά? Ζηλιάρης? έχω ότι μάρκα γάντια θέλεις και τα χέρια μου ακόμη κρυώνουν! Πέρσι στις Φάσσες ένα πρωινό φόρεσα δυό ζευγάρια το ένα πάνω στο άλλο και πάλι κρύωναν! Εάν την πέτυχα με ε δαύτα θα σας ανάψω κερί σε όλους σας!
Το έχεις κοιτάξει;Μακάρι, γιατί δεν ξέρεις πώς κρυώνουν τα χέρια μου!
Μην με μπερδεύεις τώρα ... αν κρυώνω στους -10 θα τουφεκίσω τον Τέλη.Γιατί δεν βγάζει και τα emoticon?
Εάν είναι τα αδιάβροχα, τότε τα ίδια πρέπει να είναι! Τα έχεις φορέσει με κρύα?
Τι να κοιτάξω? Πάντα κρύωνα στα άκρα, από παιδί! Λένε ότι οι Υδροχόοι κρυώνουν, τι να σου πώ….. Τα πόδια τα έχω καλύψει με τις γαλότσες Aigle parcours neoprene και μπότες μπερέτα!Το έχεις κοιτάξει;
Όχι ακόμα ...Τα έχεις φορέσει με κρύα?
Δεν ξέρω σε τι συνθήκες πας και γενικά αλλά δεν είναι και φυσιολογικό να κρυώνουν τα χέρια τόσο πολύ όπως το παρουσιάζεις.Θα ξέρεις σίγουρα καλύτερα.Φιλικά.Τι να κοιτάξω?
Σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό γιατί οι συνθήκες είναι για όλη την παρέα, ίδιες! Είναι όμως και φυσιολογικό να μην καταλαβαίνω από ζέστη?Δεν ξέρω σε τι συνθήκες πας και γενικά αλλά δεν είναι και φυσιολογικό να κρυώνουν τα χέρια τόσο πολύ όπως το παρουσιάζεις.Θα ξέρεις σίγουρα καλύτερα.Φιλικά.
Υπάρχουν κάτι φακελάκια θερμαντικά, που μόλις ανοίξεις τη συσκευασία μετά από κάνα 15 λεπτο εκπέμπουν θερμότητα ικανή να σε ζεστάνει για πολλές ώρες. Ίσως εκεί να είναι η λύση που ψάχνεις.Μακάρι, γιατί δεν ξέρεις πώς κρυώνουν τα χέρια μου!
Και για εμάς που είμαστε παιδιά της δεκαετίας του 80 και μεγαλώσαμε με Τζον Ράμπο, Σβαντζενέγκερ Κομμάντο και Ρόκυ Μπαλμπόα, υπάρχει και η θερμαντική χεριών της Zippo που κρατάει πολλές ώρες δεν είναι μιας χρήσιως αλλά την έχεις για χρόνια:Υπάρχουν κάτι φακελάκια θερμαντικά, που μόλις ανοίξεις τη συσκευασία μετά από κάνα 15 λεπτο εκπέμπουν θερμότητα ικανή να σε ζεστάνει για πολλές ώρες. Ίσως εκεί να είναι η λύση που ψάχνεις.
Έτσιιιιιι!!!! ΧαχαχαχαΚαι για εμάς που είμαστε παιδιά της δεκαετίας του 80 και μεγαλώσαμε με Τζον Ράμπο, Σβαντζενέγκερ Κομμάντο και Ρόκυ Μπαλμπόα, υπάρχει και η θερμαντική χεριών της Zippo που κρατάει πολλές ώρες δεν είναι μιας χρήσιως αλλά την έχεις για χρόνια:
https://www.petridi.gr/survival/θερμάστρες-τσέπης/zippo-hand-warmer-12h.html
Την έχεις δοκιμάσει, δουλεύει; Άμα είναι εύχρηστη παίρνεις δύο και καθάρισες!Και για εμάς που είμαστε παιδιά της δεκαετίας του 80 και μεγαλώσαμε με Τζον Ράμπο, Σβαντζενέγκερ Κομμάντο και Ρόκυ Μπαλμπόα, υπάρχει και η θερμαντική χεριών της Zippo που κρατάει πολλές ώρες δεν είναι μιας χρήσιως αλλά την έχεις για χρόνια:
https://www.petridi.gr/survival/θερμάστρες-τσέπης/zippo-hand-warmer-12h.html
View attachment 32907
Την είχα πριν πολλα χρόνια και θυμάμαι ότι δούλευε μια χαρά. Αρκεί να βάζεις ζιπέλαιο και όταν χρειαστεί αλλάζεις αυτο το σαν φιτίλι που έχει. Επίσης δε σβήνει μέσα στην τσέπη, δεν παίρνουν φωτιά τα ρούχα και η θερμότητα είναι όσο πρέπει για να ζεσταίνει χέρια και όχι υπερβολική.Την έχεις δοκιμάσει, δουλεύει; Άμα είναι εύχρηστη παίρνεις δύο και καθάρισες!
Εσύ έχεις τα grip
Φαίνεται πολύ καλή θα την έχω υπόψηΤην είχα πριν πολλα χρόνια και θυμάμαι ότι δούλευε μια χαρά. Αρκεί να βάζεις ζιπέλαιο και όταν χρειαστεί αλλάζεις αυτο το σαν φιτίλι που έχει. Επίσης δε σβήνει μέσα στην τσέπη, δεν παίρνουν φωτιά τα ρούχα και η θερμότητα είναι όσο πρέπει για να ζεσταίνει χέρια και όχι υπερβολική.
Βέβαια έχω πολλά χρόνια να πάρω καινούργια και δε ξέρω πως τις φτιάχνουν τώρα. Αλλά η Ζίπο δε νομίζω να αλλάζει τα προϊόντα της πολύ, και οι αναπτήρες ίδιοι είναι τόσες δεκαετίες.