Έτσι είναι.Εσύ έχεις τα grip
Ο φίλος πήρε τα dry σε ίδια παραλλαγή με τα δικά σου .....τώρα πρέπει να τα έβγαλε γιατί μέχρι περισυ τον χειμώνα θυμάμαι τα dry τα έβγαζε μονόχρωμα
Έτσι είναι.Εσύ έχεις τα grip
Ο φίλος πήρε τα dry σε ίδια παραλλαγή με τα δικά σου .....τώρα πρέπει να τα έβγαλε γιατί μέχρι περισυ τον χειμώνα θυμάμαι τα dry τα έβγαζε μονόχρωμα
είχα τα Grip σε μονόχρωμα (αφόρετα ακόμα!) και σήμερα περιμένω τα Dry σε παραλλαγή,Εσύ έχεις τα grip
Πώς τα είδες τα γάντια? Είναι χοντροκομμένα?Για φέτος πήρα αυτά...
View attachment 32703
Μια χαρά είναι.Πώς τα είδες τα γάντια? Είναι χοντροκομμένα?
Ωραίος!Επάνω τα Grip, κάτω τα Dry
View attachment 32923
Τώρα που τα συγκρίνω δίπλα-δίπλα, αν δεν είναι απαραίτητο το Dry θα προτιμήσω το Grip γιατί είναι πιό λεπτό και δίνει καλύτερη αίσθηση στο κράτημα. Το Dry εκτός από στεγανό είναι και πιό χοντρό, άρα και πιό ζεστό.
Αυτό που λές, έχεις δίκιο, μου το είπε φίλος κυνηγός ότι τα είχε φέρει κάποτε το ΛΙΝΤΛ , τώρα ποιός τα έχει....Υπάρχουν κάτι φακελάκια θερμαντικά, που μόλις ανοίξεις τη συσκευασία μετά από κάνα 15 λεπτο εκπέμπουν θερμότητα ικανή να σε ζεστάνει για πολλές ώρες. Ίσως εκεί να είναι η λύση που ψάχνεις.
Επειδή το παρακολουθούσα το θέμα, τα είχε και πέρισυ σε παραλλαγής αλλά ήταν σε έλλειψη!, στο Αγγλικό σάιτ πάντα, γιατί οι Σουηδοί δεν στέλνουν Ελλάδα!Εσύ έχεις τα grip
Παντελή καλορίζικα!. Το μέγεθος εντάξει?Επάνω τα Grip, κάτω τα Dry
View attachment 32923
Τώρα που τα συγκρίνω δίπλα-δίπλα, αν δεν είναι απαραίτητο το Dry θα προτιμήσω το Grip γιατί είναι πιό λεπτό και δίνει καλύτερη αίσθηση στο κράτημα. Το Dry εκτός από στεγανό είναι και πιό χοντρό, άρα και πιό ζεστό.
Ευχαριστώ Μανώλη, ναι το μέγεθος είναι ακριβώς, ίσως να ήθελα μισό ποντάκι σε μήκος, αλλά το XL θα ήταν γενικώτερα πολύ μεγάλοΠαντελή καλορίζικα!. Το μέγεθος εντάξει?
Καλορίζικα και καλοφορετα φίλε μου να τα χαρείς!!!
Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά φίλε ,τώρα μένει να δοκιμαστούν στα βουνά αν και φαίνονται πολύ ποιοτικά θέλω να δω ποσο αντέχουν στο νερόΚαλορίζικα και καλοφορετα φίλε μου να τα χαρείς!!!
Γιατί ένα μήνα; Από που τα πήρες; Αν θες μας λες και πόσο.Μετά από σχεδόν ένα μήνα ήρθανε ,πραγματικά ότι καλύτερο έχω φορέσει σε γάντια και έχω δοκιμάσει αρκετά επώνυμα
Εγώ τα παράγγειλα από Αγγλία και μαζί με μεταφορικά μου βγήκαν 110€Γιατί ένα μήνα; Από που τα πήρες; Αν θες μας λες και πόσο.
Ο Μανώλης κι εγώ τα πήραμε από τη Φινλανδία και ήρθαν σε δύο μέρες.