Γαλότσες

Demar δαγκωτό το προτο ζευγάρι μου κράτησε 4 χρόνια. Το δεύτερο 2 αλλα το καλοκαίρι της φορούσε και ο πατέρας μου στο χωράφι και τις παρατουσε έξω ωπος τις είδα θα μου βγάλουν και φετος για τα χρήματα που έχουν πολυ καλή αγορά με τα χριματα που έχουν οι aigle παίρνεις 3 ζευγάρια Demar.
Μάγκα είναι καλές στο περπάτημα;

Eιναι παρα πολυ μαλακες γιαυτο δεν πηρα τις vemar στο χωριο εχω ενα ζευγαρι dunlop με την επενδυση απο την vemar
Αυτες που εχω αθηνα τις αγορασα 45 ευρω με 4μμ neopren μεσα και ακομα και στα κρυα δεν καταλαβα τιποτε

Μια αναφορά και απο εμένα για μια γαλοτσα που την πήρα σχετικά οικονομικά για την κατηγορία της όταν η αγορά ήταν πιο ακριβή και λιγότερο εμπλουτισμένη.
Ειναι η VA neopren, την είχα πάρει τελευταία μέρα εκτακτος φεύγοντας εσπευσμένα για κυνήγι, γι αυτο και έγινε η επιλογή της αφού δεν είχε άλλη μάρκα στο νούμερο μου το κατάστημα.
Τις εχω 10 χρόνια και δεν εχει πάθει το παραμικρό , εκτός απο λιγο φθορά εσωτερικά ψιλά στην φτερνα που εχει φθαρεί η επένδυση του neopren. Η χρήση της είναι κάθε χρόνο πολλή συχνή
Πραγματικά ειναι ότι καλύτερο εχω βάλει στο κυνήγι.
Σήμερα δεν ξέρω αν τις έχουν αλλάξει "χαλάσει" αλλά για το μοντέλο που φοράω εγω είναι ο ορισμός της αξιοπιστίας και της τιμιότητας.

Πήρα τις γαλότσες της demar πριν από μερικές ημέρες. Τις έχω περπατήσει μόνο μέσα στο σπίτι (!) αλλά φαίνονται πολύ καλές. Το μόνο κακό είναι ότι όταν πας να τις βγάλεις βγαίνει μαζί και η επένδυση. Έχουν και μια τσαχπινιά στο πίσω μέρος -κάτι σαν κέρατο- για να τις βγάζεις πιο εύκολα.

@Vasilis Σε κατάστημα της Αθήνας λίγο που τις έψαξα δεν τις είχε κάποιος και μάλιστα μου είπαν ότι περιμένουν από τον εισαγωγέα να τις φέρει.
Βασίλη καλοφόρετες, αυτό με την επένδυση για κάποιο λόγο που δεν ξέρω μου συμβαίνει και μένα αλλά όχι πάντα. Κάποιες φορές βγαίνει με την επένδυση και κάποιες άλλες πανεύκολα χωρίς αυτήν.

Μόλις αγόρασα τις demar universal pro. Για να τις δω θα με αντέξουν στο περπάτημα γιατί είμαι ζόρικοςSmurf.sarcastic.
Νικόλα με γειες, καλοφόρετες. Για πες μας γνώμη να πάρω και εγώ άμα είναι....sarcastic.

Μόλις αγόρασα τις demar universal pro. Για να τις δω θα με αντέξουν στο περπάτημα γιατί είμαι ζόρικοςSmurf.sarcastic.
Καλοριζικες και καλοφορετες Νίκο!
Αυτές έχω και εγώ, άνετες ελαφριές και από κρύο δε καταλαβαίνεις τίποτα με την επένδυση! Πέρυσι τις έλιωσα στο περπάτημα με το κυνήγι, φέτος όμως λόγο του νέου μέλους, ελιών που είναι η χρονιά τους και δουλειάς δύσκολα με το κυνήγι!
Θέλει προσοχή όμως επειδή είναι μαλακές μπορεί να τρυπήσουν. Τη πάτησα σε λόγγο όταν κοντραρε ένα ξερό πάνω από τον αστράγαλο και την έκανα την τρύπα!

Νικόλα με γειες, καλοφόρετες. Για πες μας γνώμη να πάρω και εγώ άμα είναι....sarcastic.[/QUOTE]
Μια χαρα στο αριστερο ειναι φιξ το νουμερο αλλα νομιζω αυτο επρεπε να παρω οχι το μεγαλυτερο γιατι επεζε πολυ. Τωρα στο τερεν ια δειξει. Και βεβαιως να ξαναπαρεις. Και ευχαριστω πολυ ε

Back