Εγώ πάντως εχω σκοπο να δοκιμασω στις δικες μου πατους σιλικόνης, αν καταλαβα καλα σε ενοχλεί σε κραδασμούς
πηρα απο τα jumbo με 3 ευρω και ειναι πολυ καλοι θα παρω για ολα τα παπουτσια τωρα
Εγώ πάντως εχω σκοπο να δοκιμασω στις δικες μου πατους σιλικόνης, αν καταλαβα καλα σε ενοχλεί σε κραδασμούς
Δουλευουν αυτοι; μενουν σταθεροι;πηρα απο τα jumbo με 3 ευρω και ειναι πολυ καλοι θα παρω για ολα τα παπουτσια τωρα
Δουλευουν αυτοι; μενουν σταθεροι;
Τέτοιους χρησιμοποιώ και εγώ που έχω και λίγο υπερπρηνισμό. Από το φανταρικό στις αρβύλες μέχρι και στο αρβυλο ασφαλείας στη δουλειά. Από μαγαζί με ορθοπεδικά.πηρα κι εβαλα με 10 ευρω πατους σιλικονης οι οποιοι κοβονται ακριβως στο μεγεθος του ποδιου και ειναι και ανατομικοι. αλλο πραμα εγινε το γαλοτσακι
Ευριπιδη της απλες γαλοτσες εχεις και τους βαζεις τον εξτρα; και νουμερο πατου παιρνεις το ιδιο με την γαλιτσα η ενα ποιο μικρο νουμερο;πηρα κι εβαλα με 10 ευρω πατους σιλικονης οι οποιοι κοβονται ακριβως στο μεγεθος του ποδιου και ειναι και ανατομικοι. αλλο πραμα εγινε το γαλοτσακι
απλες νικο. χωρις επενδυση το οποιο βοηθαει στο κρυο να βαζω 2 ζευγαρια καλτσες χωρις προβλημα.οι πατοι τωρα πανε με νουμερα. αυτοι που πηρα εγω ητανε xl για μεχρι 47 νουμερο και τους εκοψα με μετρο το ποδι μουΕυριπιδη της απλες γαλοτσες εχεις και τους βαζεις τον εξτρα; και νουμερο πατου παιρνεις το ιδιο με την γαλιτσα η ενα ποιο μικρο νουμερο;
Ρε Σακη πως περπατας με τις γαλοτσες στο ορτυκι ρε φιλαρακι ;2 ζευγαρια γαλοτσες ενα της aiglis με neopren1,5xil,χειμονιατικες για καρτερι παπια λαγο το ποδημου βγαζη φωτιες,,και ενα ζευγαρι καλοκαιρινες για ορτυκι βελγικες παναλαφρες στα 70 ευρω με πωλη ωραιω περπατημα χωρις να σε κουραζη το ποδι,, post imagescertificity.com image free hostingcertificity.com host image onlinecertificity.com free picture uploadcertificity.com
Εγω φίλε είμαι νέος στο σπορ με τις γαλότσες , αλλά περσι τον Δεκέμβρη στη Σαγιάδα με νεοπρέν ,απλά ξεβρακώθηκα ! Είναι για πολύ κρύο ρε Ακη.Ειδικά σν είσαι και θερός άντρας.........buy.Θέλω γνώμες και τι προτείνεται για γαλοτσες να πάρω με νεοπρεν η χωρίς? ....μάρκα?
Θέλω γνώμες και τι προτείνεται για γαλοτσες να πάρω με νεοπρεν η χωρίς? ....μάρκα?
Και η μπενελι καλη είναι ρε φιλε.έχει τέτοιες κανες που δε χρειαζεται ειδικά τσοκ ουτε φυσίγγια διασποράς για να σκορπανε τα σκάγιαΔεν ειναι κ aigle στην ανεση, αυτο εννοω... Εγω αυτες χρησιμοποιω τα τελευταια χρονια...
Στις γαλοτσες καλη ειναι η Beretta ρε...