Γαλότσες

Δημητρη δεν θα το μετανιωσεις!!!Ειναι η κορυφη στην γαλοτσα!!!Ειχα και γω εκεινες με την νεοπρεν μονωση και πραγματικα ειναι μακραν το καλυτερο πατουμενο που εχω φορεσει ποτε!!!Αντε να μην αφησουν ουτε σπιθαμη απατητη στα τζουμερκα!!!

Δημητρη δεν θα το μετανιωσεις!!!Ειναι η κορυφη στην γαλοτσα!!!Ειχα και γω εκεινες με την νεοπρεν μονωση και πραγματικα ειναι μακραν το καλυτερο πατουμενο που εχω φορεσει ποτε!!!Αντε να μην αφησουν ουτε σπιθαμη απατητη στα τζουμερκα!!!

Μητσάρα η αλήθεια ειναι οτο οταν τις φόρεσα πρωτη φορά σε μαγαζί κατάλαβα την διαφορά.Η αλήθεια είναι οτι στα Τζουμέρκα θα φορεθούν λιγότερο.Εκει φοράω πιο πολύ μποτάκια.Εκτός κιαν με κάνει να μη θελω να την βγάλω απο τα πόδια μου.
.sarcastic.

Μητσάρα η αλήθεια ειναι οτο οταν τις φόρεσα πρωτη φορά σε μαγαζί κατάλαβα την διαφορά.Η αλήθεια είναι οτι στα Τζουμέρκα θα φορεθούν λιγότερο.Εκει φοράω πιο πολύ μποτάκια.Εκτός κιαν με κάνει να μη θελω να την βγάλω απο τα πόδια μου.
.sarcastic.
Πήρες πρώτο πράμα! 8 χρόνια έχω τις "1"και είναι σαν καινούργιες! Δεν καταλαβαίνουν τίποτα, χωρίς καμία περιποίηση. Μόλις τελειώνει το κυνήγι τις πετάω στην αποθήκη και ξαναβγαίνουν τον Οκτώμβριο.
Στο κρύο όμως είναι λίγο παγερές...
Καλορίζικες.

o.k. Θα ριξω....αν και αναρωτιεμαι, οι μποτες που ποσταρισα, επειδη δεν εχου τακουνι,λετε να γλυστρανε σε λασπη.xm.

o.k. Θα ριξω....αν και αναρωτιεμαι, οι μποτες που ποσταρισα, επειδη δεν εχου τακουνι,λετε να γλυστρανε σε λασπη.xm.
Ο φίλος μου έχει καταλήξει σε αυτές κάνει σχεδόν όλα τα κυνηγια του, χιόνι λάσπη πάγος δεν καταλαβαίνουν χριστό.
http://danshuntinggear.com/boots_muck-wetland.html

Ρε μάγκες μια ερώτηση, χάλασαν οι γαλότσες του πατέρα μου που τις είχε για δουλειίες στο χωράφι. Εσείς που ασχολείστε με τα γεωργικά έχετε υπόψη σας καμία καλή γαλότσα αντοχής; Ευχαριστώ.

ο κυριώτερος λόγος που τις πήρα είναι αυτός έχω τεράστιο πρόβλημα λόγω των κιλών να σκεφτείς η γυναίκα μου σφουγγαρίζει την αυλή με aigle που τις φόρεσα μια φορά :)

Σε καλό νερό σε ιδρώνουν;

Back