Γαλότσες

Πολυ μαλακες κ ανετες γαλοτσες... Τις ειχα παρει κ εγω απο σποντα απο ενα μαγαζι που εκλεινε καποτε αλλα μου ανοιξαν μετα απο λιγο καιρο στα σημεια που τσακιζαν... Δεν ηταν θεμα γαλοτσας ομως πιστευω αλλα απλα οτι τις ειχε πολυ καιρο στο ραφι κ τις ετρωγε η ζεστη... Κ το επομενο ζευγαρι που μου αλλαξε ο μαγαζατορας, διαφορετικης μαρκας, τα ιδια εκανε...
Γενικα θα την ξαναπαιρνα την συγκεκριμενη αν κ για το καλαμι του βαλτου ειναι λιγο μαλακη, για βουνο κ περπατημα ειναι πολυ ανετη...

Κωστα καλοφορετες φιλε. Φαινονται ποιοτικες. Να μου πεις εντυπωσεις και αν ειναι να τις παρω κι εγω. Απο το everest τις πηρες;

Κωστα καλοφορετες φιλε. Φαινονται ποιοτικες. Να μου πεις εντυπωσεις και αν ειναι να τις παρω κι εγω. Απο το everest τις πηρες;
Απο τον Παλλα.Ειχε και aigle parcours στα 120€ ,αλλα δεν ειχε στο νουμερο μου.

Σήμερα εκανα test- drive τις γαλότσες. Πηγα και περπάτησα 2 ωρες στο Εθνικο σταδιο της Ξανθης. Το χορταρι ηταν ποτισμενο , οποτε σε καποια μερη ηταν στεγνο, καπου λασπωμενο.
Απο τη σολα ειμαι ευχαρίστημενος 99%, πολυ αντικραδασμικη (δυστυχως δεν ειχε πολυ λασπη για να διαπιστωσω ποσο αυτοκαθαριζομενη ειναι).
Απο το κουμπωμα 80% , διοτι ανοιξε μια φορα οταν ειχε ιδρωσει το ποδι.
Απο την ερφαρμογη στο ποδι 80% , διοτι στο μερος του αστραγαλου δεν ειναι αρκετα σφιχτο(οπως ολες οι γαλοτσες!).
Απο θερμομονωτικοτητα 50% , διοτι πρεπει να περιμενω να δω τι θα γινει σε χαμηλες θερμοκρασιες.

Σε λιγες μέρες εχω σκοπο να ανεβω με τις γαλοτσες στο βουνο Αυγο (κορυφη Σταυρος Τσακιρης 665μ.) που ειναι διπλα στην πολη. Εκει θα παρω εντυπωσεις απο τα ορεινα μονοπατια.

Σήμερα εκανα test- drive τις γαλότσες. Πηγα και περπάτησα 2 ωρες στο Εθνικο σταδιο της Ξανθης. Το χορταρι ηταν ποτισμενο , οποτε σε καποια μερη ηταν στεγνο, καπου λασπωμενο.
Απο τη σολα ειμαι ευχαρίστημενος 99%, πολυ αντικραδασμικη (δυστυχως δεν ειχε πολυ λασπη για να διαπιστωσω ποσο αυτοκαθαριζομενη ειναι).
Απο το κουμπωμα 80% , διοτι ανοιξε μια φορα οταν ειχε ιδρωσει το ποδι.
Απο την ερφαρμογη στο ποδι 80% , διοτι στο μερος του αστραγαλου δεν ειναι αρκετα σφιχτο(οπως ολες οι γαλοτσες!).
Απο θερμομονωτικοτητα 50% , διοτι πρεπει να περιμενω να δω τι θα γινει σε χαμηλες θερμοκρασιες.

Σε λιγες μέρες εχω σκοπο να ανεβω με τις γαλοτσες στο βουνο Αυγο (κορυφη Σταυρος Τσακιρης 665μ.) που ειναι διπλα στην πολη. Εκει θα παρω εντυπωσεις απο τα ορεινα μονοπατια.
Καλα ρε αθεοφοβε μπηκες στο γηπεδο με τις γαλοτσες; .sarcastic.
Παντως αν θυμαμαι καλα το γηπεδο αυτο δυσκολα κραταει νερα. Οταν επαιζα μπαλα πριν απο πολλα χρονια, θυμαμαι σε αγωνα στο γηπεδο αυτο να εχω πεσει στη δεξια πλευρα της επιθεσης και εβλεπα τα ποδια του εποπτη στην αριστερη πλευρα της αμυνας μας απο τα γονατα και πανω λογω της κλισης του γηπεδου με ´´κορυφή´´ το κεντρο ωστε να φευγουν τα νερα....sarcastic.
Επειδη τις γαλοτσες τις θελεις για καρτερι, τη θερμομονωση θα την καταλαβεις ακριβως στο καρτερι στο κρυο και οχι στο πεπρατημα ;)

..Σήμερα εκανα test- drive τις γαλότσες.
.......
.buy buy..buy buy..buy buy....αυτό δεν περίμενα να το ακούσω. Τest drive στο γήπεδο.Εσύ δεν κρατιέσαι αγόρι μου.sarcastic.
Παντως Κώστα στο ξαναλέω.Στο βουνό οι βρεγμένες πέτρες γλυστράνε επικίνδυνα και αν δεν το ξέρεις μπορείς να έχεις δυσάρεστα απρόοπτα.Βάλε κουμπαρά για ενα ζευγάρι άρβυλα.

το νεο μου ζευγαρι γαλοτσες γιατι αρχισαν οι βροχες και τα κρυα και δεν ειχα τιποτε...
20161202_201700.jpg
20161202_201645.jpg

Καλοριζικες και καλοφορετες Γιαννη!
Το 2008 αν θυμαμε καλα ειχα παρει ακριβως της ιδιες γυρω στα 40€..Εις γνωσιν μου οτι ηταν μαιμουδια..Πολυ φθηνο για να ειναι αληθινο..
Οι καλτσες γινοταν κατακοκκινες γιατι ξεβαφαν και ξηλωσα την επενδυση..

αν ειναι μονο η επενδυση ειναι μαι χαρα γιατι στα χρηματα που εδωσα δεν ειχε κατι πιο καλο η σολα ειναι πολυ καλη απο οτι ειδα ,θα σου πω ομως την Κυριακη
Κοίτα,Αν η τιμη που το αγόρασες ειναι τιμη..aigle..Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα..
Απλά το λέω γιατι κάποτε κυκλοφορούσαν και μαϊμούδες..
Ούτε κουτί δεν είχαν,Μέσα σε ζελατίνα ήταν..

Κοίτα,Αν η τιμη που το αγόρασες ειναι τιμη..aigle..Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα..
Απλά το λέω γιατι κάποτε κυκλοφορούσαν και μαϊμούδες..
Ούτε κουτί δεν είχαν,Μέσα σε ζελατίνα ήταν..

εχω και κουτι και κανονικα τα παντα ταμπελακια κτλ αλλα δεν ειναι οι γνησιες και η τιμη ειναι 50 ευρω
με ιδια σολα με τις aigle τις ειχε παρει ενας γνωστος περυσι και του βγηκαν καλες γιαυτο τις πηρα

Καλοφόρετες Γιάννη οι γαλότσες.Αλλά να ρωτήσω κάτι,δεν κουράζουν στο περπάτημα οι γαλότσες;

δεν ειναι αθλητικα που πηγαινα με αυτα μεχρι τωρα αλλα δεν ειχα και ποτε προβληματα ακομα και με καποιες dunlop των 15 ευρω

Καλοφορετες Γιάννη! Η αλήθεια ειναι οτι οταν εχει βρέξει και εχει λάσπη δεν εχεις και αλλη επιλογή! Απλα το αρβυλο ειναι 100 φορες πιο βολικό στο περπάτημα αφου αγκαλιάζει το πόδι! Οι γαλότσες μένουν σταθερές και πάντοτε υπάρχουν κενά μεταξύ ποδιού και γαλότσες

Back