Καλησπέρα. Τί αποτύπωση σου έδωσε το red; Αν και το χρησιμοποιώ αρκετά σε τσιχλοκυνήγια δεν το έχω ρίξει ποτέ σε πίνακα. Στο κυνήγι πάντως για τα δικά μου μέτρα είναι άριστο.
Δεν πέρναγε ούτε ακρίδα
Είναι αρκετά έως πολύ συγκεντρωτικά.
Καλησπέρα. Τί αποτύπωση σου έδωσε το red; Αν και το χρησιμοποιώ αρκετά σε τσιχλοκυνήγια δεν το έχω ρίξει ποτέ σε πίνακα. Στο κυνήγι πάντως για τα δικά μου μέτρα είναι άριστο.
Τάσο και για τέτοια εποχή?Τα 34αρια με Α1 λένε πολλά..
Τώρα στην έναρξη του βουνού για περιστεροειδη!Είναι δυνατά Ηλια..από τον άλλο μήνα κ μετά θα είναι μια χαρά..
Για τι κυνήγι τα θες?
Δοκιμασμένη λύση λες....δεν έχω δει κατανομές καθόλου στο 6αρι στα 32 γραμμάρια...αλλιώς 7,5αρι!Έλεγα πως τα θες για καμια φασσα τον Οκτώβρη..
Γιατί δεν ρίχνεις τα ns-20 που τα έχεις δοκιμασμένα κ ξέρεις ότι αποδίδουν σε αυτούς τους καιρούς?
-2 γραμμάρια αλλά δεν θα αλλάξει κάτι..
Τασο 34 με Α1 η 33?Γιατι νομιζω τα 34 ειναι με psbΤα 34αρια με Α1 λένε πολλά..
Σε μια φωτογραφία που βρήκα με τα φυσίγγια του 34 τα λέει και αυτά και με την psb1Τασο 34 με Α1 η 33?Γιατι νομιζω τα 34 ειναι με psb
Αν ειμαι λαθος διορθωστε με
Τα χει μπερδεψει λιγο με τους αριθμους φαινεταιΣε μια φωτογραφία που βρήκα με τα φυσίγγια του 34 τα λέει και αυτά και με την psb1
Δυνατές επιλογές!Από εβδομάδα περιμένω 5 κουτιά 30αρια και 5 κουτιά 32αρια του Ρουμελιώτη συν 3 κουτάκια cal 20 για δοκιμή.
Για τις τσίχλες ετοιμαζεσαι εεεε;;;Από εβδομάδα περιμένω 5 κουτιά 30αρια και 5 κουτιά 32αρια του Ρουμελιώτη συν 3 κουτάκια cal 20 για δοκιμή.
Τασο 34 με Α1 η 33?Γιατι νομιζω τα 34 ειναι με psb
Αν ειμαι λαθος διορθωστε με
έχει και στα 33γρ και στα 34γρ με Α1, σύμφωνα με την ιστοσελίδα τουΣε μια φωτογραφία που βρήκα με τα φυσίγγια του 34 τα λέει και αυτά και με την psb1
τα 34 με την psb1 ειναι πολυ καλα φυσιγγια αλλα σεμπτεμβριο δεν τα εχω ριξει ,σεμπτεμβριο ξεκιναω με speed για της φασσες.Δοκιμασμένη λύση λες....δεν έχω δει κατανομές καθόλου στο 6αρι στα 32 γραμμάρια...αλλιώς 7,5αρι!