Ρε Ηλία κάνε μια πάσα δυο φουσέκια στον Στέλιο
να απολαύσουμε μια παρουσίαση γιατί καιρό έχει να μας δείξει τώρα
Να λοιπόν, που μου θύμησες ότι προ καιρού μου είχε δώσει κάποιος μερικά RIO GAME LOAD 32 gr. και ενώ έσφαξα, δεν πρόλαβα να το "παρουσιάσω" εκείνες τις μέρες και το ξέχασα !!!
Μάλιστα μου είχε πει ότι δεν του άρεσαν, του φάνηκαν πολύ δυνατά για την εποχή, όντως είχε αρκετή ζέστη τότε. Και ότι έριξε σε 2 τρυγόνια, τα οποία δεν πέθαναν ακαριαία αλλά πέσανε μακριά και τα έχασε ...
Αυτό εμένα βέβαια δεν μου λέει τίποτα, με 2 τουφεκιές δεν βγάζεις συμπέρασμα ... Εγώ από τα 5 που μου έδωσε, έριξα τα 3 στο σκοπευτήριο και μου φάνηκαν νορμάλ για 32αρια, και τα δισκάκια έγιναν σκόνη αν και ήταν σχετικά μακρινά - απομακρυνόμενα ... Αλλά και το στήσιμο του φυσιγγίου, δοσολογία, πάτημα, τελικό κλείσιμο κλπ. δεν παραπέμπει σε ιδιαίτερα σκληρό φυσίγγι ... Δεν το λες και μαλακό, αλλά ... υπάρχουν και σκληρότερα 32αρια !!!
Τα υλικά όπως ήταν αναμενόμενο, κάλυκας, καψούλι, συγκεντρωτήρας, μπαρούτι (CSB1) όλα ισπανικά ΜΑΧΑΜ, τα σκάγια Νο. 8 - 14,7 σκ/γρ. - συνολικά 465 ...
Υ.Γ. Βρέθηκα σε δίλημμα, σε ποιο θέμα να το ανεβάσω, στο "Φυσίγγια για τρυγόνι" ή στο "Φυσίγγια για τσίχλα" ... think
αφού ... 32 γρ. Νο.8 ... ταιριάζει και στα δυο !!!
Γι' αυτό το έβαλα εδώ, που είναι πιο γενικό θέμα και τα περιλαμβάνει όλα !!!