Tolis SBE1
Banned
Δωκιμαστε στο τρυγωνι τα. Olympic sport 1.65x28 psb5 jiovani και θα με θυμυθητεΑπο που το συμπερανες φιλέ μου
Δωκιμαστε στο τρυγωνι τα. Olympic sport 1.65x28 psb5 jiovani και θα με θυμυθητεΑπο που το συμπερανες φιλέ μου
Ήταν 50-50 με τα wolf φίλε .Απο που το συμπερανες φιλέ μου
Νο 8.5 λόγο ότι είναι σπορτινγκ φυσιγγακιΔωκιμαστε στο τρυγωνι τα. Olympic sport 1.65x28 psb5 jiovani και θα με θυμυθητε
μεσα είσαι φέτος ξεκιναω 28 μετά μαύρο34 και στα κρύα 40 m92s που είναι και η λατρεία μουΉταν 50-50 με τα wolf φίλε .
Βέβαια ξέχασα και τα golden που γεμίζονται και αυτά στην Δράμα .
Μέσα έπεσα ;
Το 28αρι ήταν από τα καλύτερα φυσίγγια που είχα ρίξει. Τότε νομίζω ήταν με slc sv που σταμάτησε να εισάγεται.Το 34αρι από ότι ξέρω είναι το best seller του .μεσα είσαι φέτος ξεκιναω 28 μετά μαύρο34 και στα κρύα 40 m92s που είναι και η λατρεία μου
Μήπως δεν ήταν η εποχή τους φέτος και πέρσι? Γιατί ούτε κρύο ούτε υγρασία έκανε. Η μόνη ορατή αλλαγή τουλάχιστο ήταν φιεμ κάλυκας με Γκόρντον πέρσι στα χοντρα νουμεραφέτος και ήταν φρέσκια παρτιδα τουλάχιστον στο κατάστημα που παω γτ απ τη μουρλα μου να δω τ τρέχει τ αδειασα όλα τα προηγουμενα
Αστο φιλέ με αυτό μεγαλωσαΤο 28αρι ήταν από τα καλύτερα φυσίγγια που είχα ρίξει. Τότε νομίζω ήταν με slc sv που σταμάτησε να εισάγεται.Το 34αρι από ότι ξέρω είναι το best seller του .
Ηταν λες φιεμ η μπασιερη γέμισε σε φιεμ ?Μήπως δεν ήταν η εποχή τους φέτος και πέρσι? Γιατί ούτε κρύο ούτε υγρασία έκανε. Η μόνη ορατή αλλαγή τουλάχιστο ήταν φιεμ κάλυκας με Γκόρντον πέρσι στα χοντρα νουμερα
Ναι έτυχα παρτιδα πέρσι κάτω από νο 7 κάτι κουτιά. Ήταν νέα παρτιδαΗταν λες φιεμ η μπασιερη γέμισε σε φιεμ ?
Σε πιό και πωςΓράφε σε ένα ποστ φίλε! Χωρίς παρεξήγηση φιλικά.
Καλα τα λες..και "το φυσιγγι πρωταθλητης"ειναι η ατακα των champion..Αυτό είναι Κουτουμάνος Ηλία,το φυσίγγι πρωταθλητής είναι το Champion..
Τάσο καλά τα λέω ;; @tasos hunter
Φιλέ μου εαν το τεκμιριωσης απο τη μπασιερι οκ πρωσπικα δε νομειζω ότι ήταν γνήσια έχουμε κρούσματα και με καπια αλλά φυσιγγια εισαγωγηςΝαι έτυχα παρτιδα πέρσι κάτω από νο 7 κάτι κουτιά. Ήταν νέα παρτιδα
Κατσε να τα δουμε φετος και θα σου πω φυσιγγι για αυτα!Δωκιμαστε στο τρυγωνι τα. Olympic sport 1.65x28 psb5 jiovani και θα με θυμυθητε
Τάσο τα Champion αν κ δν τα έχω ρίξει,τα φέρνει εδώ η Αβραμοπούλου Ευσταθία.......Το Champion 30gr το έχει 7,00€ φαντάσου......Καλα τα λες..και "το φυσιγγι πρωταθλητης"ειναι η ατακα των champion..
Το πρασινο 32γρ ειχα ριξει αλλα παει πανω απο δεκαετια..ρε τι εκανε θυμαμε..δυνατο ομως..G3000 γεμιζε τοτε..
Σκοπευτηριο μου αρεσανε πολυ παντως το δωκιμαδανε και στην Κομοτηνη καπθα ππαιδιά αν θέλουν σας λένε τη γνώμη τους γτ απο σκοπευτηριο δεν έχω εμπηρειαΚατσε να τα δουμε φετος και θα σου πω φυσιγγι αυτα!
Φιλέ μου εαν το τεκμιριωσης απο τη μπασιερι οκ πρωσπικα δε νομειζω ότι ήταν γνήσια έχουμε κρούσματα και με καπια αλλά φυσιγγια εισαγωγης