Tolis SBE1
Banned
Για ανέφερε ενδικτηκα καπιες τιμές σε παρακαλω να δωπανακριβα και τα champion και τα wolf ,μονο στα χοντρα αξιζει να παρεις.
Για ανέφερε ενδικτηκα καπιες τιμές σε παρακαλω να δωπανακριβα και τα champion και τα wolf ,μονο στα χοντρα αξιζει να παρεις.
Εδω τους χαζευω φιλε μου......στην Λετονια τους ζεματαωκαι ειδηκα τον Alex 37 στο καραντερε να βγηλη καμία φοτο αγριογαλο απο κοντά καπακειλι
Ωραιος απο κρέας τι λένε? Νοστοιμοι είναι?Εδω τους χαζευω φιλε μου......στην Λετονια τους ζεματαω
πανακριβα και τα champion και τα wolf ,μονο στα χοντρα αξιζει να παρεις.
Φέρμα τους κυνηγας οπως τους ιταλούς?Εδω τους χαζευω φιλε μου......στην Λετονια τους ζεματαω
Δηλαδή τον Alex37 θα τον πας σε καλύτερο μέρος από μένα;Σ ένα χωριουδάκι της Δραμας φιλέ να μη σου πω το όνομα καλύτερα αλλά εσείς οι μακρυνοι αν ερθετε ποτε κατά δω για φασσα θα σας λαω οπου θέλετε και ειδηκα τον Alex 37 στο καραντερε να βγηλη καμία φοτο αγριογαλο απο κοντά καπακειλι
Έτσι κατάλαβα και εγώΔηλαδή τον Alex37 θα τον πας σε καλύτερο μέρος από μένα;
....δεν πάω πουθενάΈτσι κατάλαβα και εγώ
Ωραιος απο κρέας τι λένε? Νοστοιμοι είναι?
Oταν δεν εχει χιονια φερμα,μετα καρτερι αναμεσα στα δεντρα.Φέρμα τους κυνηγας οπως τους ιταλούς?
Εγω δεν παω πουθενα......θα χρειαζεται τοπογραφο την επομενη κυνηγετικη σεζονΔηλαδή τον Alex37 θα τον πας σε καλύτερο μέρος από μένα;
Εγώ όταν δίνω κάτι δίνω η το καλύτερο η τπτ δλδ αν έχω ένα κουτι bashieri baby magnum και ένα navaro 34 και μεινεις απο φυσίγγια θ σου δώσω τα πρωτάΔηλαδή τον Alex37 θα τον πας σε καλύτερο μέρος από μένα;
Αυτό με τον τοπογραφο δε το πιασαOταν δεν εχει χιονια φερμα,μετα καρτερι αναμεσα στα δεντρα.
Απο κρεας ειναι αρκετα καλοι μπορω να πω.
Εγω δεν παω πουθενα......θα χρειαζεται τοπογραφο την επομενη κυνηγετικη σεζον
εκει στους αγριογαλους είναι παρθενο δάσος φιλέ όχι τουφέκια απλα μπωρει και και η φοτο να απαγορευετεΕγώ όταν δίνω κάτι δίνω η το καλύτερο η τπτ δλδ αν έχω ένα κουτι bashieri baby magnum και ένα navaro 34 και μεινεις απο φυσίγγια θ σου δώσω τα πρωτά
Λεω θα ειμαστε τοσοι πολλοι που θα θελουμε τοπογραφο να μας βαλει στα καρτερια...Αυτό με τον τοπογραφο δε το πιασα
Πόλους θέλουμε να μην έχει λευκά να πατήσουν ώρες ώρες η βρωμιαρεςΛεω θα ειμαστε τοσοι πολλοι που θα θελουμε τοπογραφο να μας βαλει στα καρτερια...
Ε μα πτοπερισι βγεναν 8 γ νερό 10 γ βοσκή στο βελανι περισι 8 γ νερό 2 γ βοσκή στα χωράφια γ φυτρο σταριού αλλά στα χωράφια που να πιασεις καρτερι έχουν μήκος 200 μέτρα κι αυτές πεφτουνε στη μέση τα βρομοπεριστεραΠόλους θέλουμε να μην έχει λευκά να πατήσουν ώρες ώρες η βρωμιαρες
Φέτος μαλον θα έχει g3000 λόγο διαθεσιμοτηταςΚαλα τα λες..και "το φυσιγγι πρωταθλητης"ειναι η ατακα των champion..
Το πρασινο 32γρ ειχα ριξει αλλα παει πανω απο δεκαετια..ρε τι εκανε θυμαμε..δυνατο ομως..G3000 γεμιζε τοτε..