Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Σ ένα χωριουδάκι της Δραμας φιλέ να μη σου πω το όνομα καλύτερα αλλά εσείς οι μακρυνοι αν ερθετε ποτε κατά δω για φασσα θα σας λαω οπου θέλετε και ειδηκα τον Alex 37 στο καραντερε να βγηλη καμία φοτο αγριογαλο απο κοντά καπακειλι
Δηλαδή τον Alex37 θα τον πας σε καλύτερο μέρος από μένα; :confused:

Ωραιος απο κρέας τι λένε? Νοστοιμοι είναι?
Φέρμα τους κυνηγας οπως τους ιταλούς?
Oταν δεν εχει χιονια φερμα,μετα καρτερι αναμεσα στα δεντρα.
Απο κρεας ειναι αρκετα καλοι μπορω να πω.
Δηλαδή τον Alex37 θα τον πας σε καλύτερο μέρος από μένα; :confused:
Εγω δεν παω πουθενα......θα χρειαζεται τοπογραφο την επομενη κυνηγετικη σεζον:D

Oταν δεν εχει χιονια φερμα,μετα καρτερι αναμεσα στα δεντρα.
Απο κρεας ειναι αρκετα καλοι μπορω να πω.

Εγω δεν παω πουθενα......θα χρειαζεται τοπογραφο την επομενη κυνηγετικη σεζον:D
Αυτό με τον τοπογραφο δε το πιασα

Εγώ όταν δίνω κάτι δίνω η το καλύτερο η τπτ δλδ αν έχω ένα κουτι bashieri baby magnum και ένα navaro 34 και μεινεις απο φυσίγγια θ σου δώσω τα πρωτά
εκει στους αγριογαλους είναι παρθενο δάσος φιλέ όχι τουφέκια απλα μπωρει και και η φοτο να απαγορευετε

αλλά επήδη έχουμε καλιεργιες στα ορεινά ηλιοσπφορά μπωλικα ερχοντε θέλουν δε θέλουν και όταν πεφτει χιόνι να δεις τουφεκας μέσα στο ηλιοσπόρο θερισμενο να φενεσε κανονικά κ αυτές να ερχοντε ξανά κ ξανα

Πόλους θέλουμε να μην έχει λευκά να πατήσουν ώρες ώρες η βρωμιαρες
Ε μα πτοπερισι βγεναν 8 γ νερό 10 γ βοσκή στο βελανι περισι 8 γ νερό 2 γ βοσκή στα χωράφια γ φυτρο σταριού αλλά στα χωράφια που να πιασεις καρτερι έχουν μήκος 200 μέτρα κι αυτές πεφτουνε στη μέση τα βρομοπεριστερα

Καλα τα λες..και "το φυσιγγι πρωταθλητης"ειναι η ατακα των champion...sarcastic.
Το πρασινο 32γρ ειχα ριξει αλλα παει πανω απο δεκαετια..ρε τι εκανε θυμαμε..δυνατο ομως..G3000 γεμιζε τοτε..
Φέτος μαλον θα έχει g3000 λόγο διαθεσιμοτητας

Status
Not open for further replies.
Back