Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Χαιρετώ την παρέα.
Η baschieri σε μικρά διαμετρήματα αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Gordon (πχ. χάρτινα), συχνά χρησιμοποιεί κάλυκες fiem. Δεν είναι κάτι νέο ούτε και αναγκαία κακό.
Στα μικρά διαμετρήματα δεν την συμφέρει να χρησιμοποιηθεί ο Gordon απ' ολες τις απόψεις (κόστος, χρόνος, αποτελεσματικότητα κλπ)...
Το γιατί χρησιμοποιεί fiem και όχι κάτι καλύτερο; Μάλλον γιατί η fiem είναι εταιρεία αμιγώς κατασκευής καλύκων άρα δεν είναι από άμεσους ανταγωνιστές-κατασκευαστές φυσιγγίων (nobel, fiocchi κλπ) και φυσικά πολυυύ οικονομική.
Η εταιρεία χρησιμοποιεί τον Gordon στο 80% των φυσιγγίων της. Δεν την συμφέρει οικονομικά να μπει στην διαδικασία παραγωγής για τα μικρά διαμετρήματα που δεν είναι σε μεγάλο βαθμό εμπορεύσιμα...
Σε κάποια φυσίγγια όπως τα steel υψηλών απαιτήσεων χρησιμοποιεί κάλυκες κλασσικούς μεταλλικούς που φέρουν το ονόμα της. Δεν ξέρω αν τους κάνει ειδική παραγγελία η έχει γραμμή παραγωγής κλασσικού τύπου, πάντως είναι ανώτεροι από τους fiem. Αυτά για την ιστορία!!!;)

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε, είναι ύποπτο πως χρησιμοποίησε fiem σε φυσίγγια που δεν το κάνει ποτέ. Δεν αποκλείω να είναι ελληνικής πατέντας. o_O
Ένα τηλεφώνημα στην μετπλαστ ίσως λύσει την απορία.

Υ.Γ Μέτοχος στην εταιρεία δεν είμαι οπότε ότι είπα μην το δέσετε Κόμπο. :cool:
Δεν είπα κάτι κακό αλλά πρόπερσι δε μπορούσα να βρω σε χοντροτερο από νο7 για μήνες. Σε 6 και 5 νο έτσι έτυχα μια περτιδα και δεν ξαναειδα

Εγώ όταν δίνω κάτι δίνω η το καλύτερο η τπτ δλδ αν έχω ένα κουτι bashieri baby magnum και ένα navaro 34 και μεινεις απο φυσίγγια θ σου δώσω τα πρωτά
Πρέπει να ξέρεις όμως να τα ρίχνεις τα πρώτα....:D....αλλιώς τα δεύτερα :cool:

αλλά επήδη έχουμε καλιεργιες στα ορεινά ηλιοσπφορά μπωλικα ερχοντε θέλουν δε θέλουν και όταν πεφτει χιόνι να δεις τουφεκας μέσα στο ηλιοσπόρο θερισμενο να φενεσε κανονικά κ αυτές να ερχοντε ξανά κ ξανα
Δεν τα οργώνετε τα χωράφια μετά το θέρος;

Γενικα οι ισπανικες εχουν πολλη ανοδο τα τελευταια χρονια λογο χαμηλης τιμης και κανουν και δουλεια η CSB 2 που ξερω ειναι καλη αμα τη βρεις αλλα θελουν το ισπανικο καψουλι
Την csb2 αν την βρεις.....στηστην με 686 και ελα να μηλησουμε μετα......my man..my man..my man.

Από ότι είδα ο oscar έβγαλε δύο νέα φυσίγγια.Ενα στα 34γρ με Mb36 και ένα διασποράς 35 με Α1.
Τα μπλε του στα 33 γεμίζονται πάλι με g3000. Θυμάμαι άρεσαν πολύ στον Παύλο.
Καλή κίνηση πιστεύω θα ήταν να ξαναβγάλει και τα nitro με g3000 και τα sporting του με g2000.Είχαν αρκετούς οπαδούς αυτά τα δύο .

Από ότι είδα ο oscar έβγαλε δύο νέα φυσίγγια.Ενα στα 34γρ με Mb36 και ένα διασποράς 35 με Α1.
Τα μπλε του στα 33 γεμίζονται πάλι με g3000. Θυμάμαι άρεσαν πολύ στον Παύλο.
Καλή κίνηση πιστεύω θα ήταν να ξαναβγάλει και τα nitro με g3000 και τα sporting του με g2000.Είχαν αρκετούς οπαδούς αυτά τα δύο .
ξερουμε τιμες που τα δινει?

Τωρα που φερανε την ΜΒ θα την βαζουμε και στην χωριατικη:p
Πανε 18 χρονια που ειχε βουλιαξει η Αταλαντη απο τσιχλες και σταματαμε
στα 90 και παιρνουμε 10 κουτια OSCAR 32 Ν9,απο τα 250 φυσιγγια πηραμε
30 τσιχλες ολες και ολες,απο τοτε ποτε ξανα!Δεν ξερω αμα εμαθε να γεμιζει
αργοτερα ο τυπος......

Πριν 18 χρονια που λες τα ειχε ο Πυρενης..
Για τα σημερινα του Ατσονιου μονο καλα λογια ακουγονται..
Εγω σου λεω να πας να τα ξαναπαρεις. .sarcastic.
Ελπιζω κ ευχομαι να μου εχεις κρατησει απο τα παλια:p
.sarcastic.Ουτε καν Τασο...

Status
Not open for further replies.
Back