Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Πιστεύω να θυμάστε τη λέγαμε τις προάλλες....Για τα J&B Super 33gr (καφέ).....
Προχθές έσφαξα ένα και βρήκα την MB 32 στο 1,75 με βύσμα aquila και κλείσιμο στα 57,7mm......

Σήμερα λοιπόν πείρα ένα ίδιο φυσίγγι που είχα δώσει στν ξάδελφο το σεπτέμβρη που μας πέρασε από άλλη παρτίδα και βρείκα εντελώς άλλο φυσίγγι.

Πυρίτιδα μάλλον η CH6 απ'ότι είδα στο google.....CH6 στο 1,63 με βύσμα Gualanti 4 και κλείσιμο στα 57,1mm....(ποιό πατημένο).

url=https://postimg.cc/ZWzMShkP]
20190617-192400.jpg
[/url]

Είναι αυτό που λέμε ότι............γεμίζουν με ότι έχουν εκείνη τη στιγμή......
Πάντος κακά τα ψέματα αλλά...το συγκεκριμένο έραβε στα περάσματα......
ch6 δεν μου φαινεται!θα μας πει ο στελιος ,για psb1 ναι.

Τα. Diana παράγονται ακόμα? Είναι τόσο καλά όπως παλιά??
Ελπίζω να μην εννοείς του Τάτση από την Άρτα....
Μάριε νομίζω πως αυτά τα έχουν σταματήσει.....Τουλάχιστο δν τα διαφημίζουν πουθενά...άρα δν εισάγονται ίσως.....
Είχα ρίξει πιτσιρικάς ένα κουτί τα μπλε 34gr super speed σε Νο:7 στις τσίχλες..... .sarcastic. κάποτε.....
Αν τα βρεις πουθενά,θα τα βρεις επιδεί θα έχουν ξεμίνει σε κανένα ράφι........

http://discoveriesshop.com/index.php?cPath=31_244_304

Ελπίζω να μην εννοείς του Τάτση από την Άρτα....
Μάριε νομίζω πως αυτά τα έχουν σταματήσει.....Τουλάχιστο δν τα διαφημίζουν πουθενά...άρα δν εισάγονται ίσως.....
Είχα ρίξει πιτσιρικάς ένα κουτί τα μπλε 34gr super speed σε Νο:7 στις τσίχλες..... .sarcastic. κάποτε.....
Αν τα βρεις πουθενά,θα τα βρεις επιδεί θα έχουν ξεμίνει σε κανένα ράφι........

http://discoveriesshop.com/index.php?cPath=31_244_304
Κωστή τι έχουν του τατση;Εγώ καλά λόγια έχω ακουσει σαν φυσίγγι,δεν τα έχω δοκιμασει...

Κωστή τι έχουν του τατση;Εγώ καλά λόγια έχω ακουσει σαν φυσίγγι,δεν τα έχω δοκιμασει...
Ηλία δν μπορώ να εκφέρω γνώμη για του Τάτση διότι δν τα έχω δοκιμάσει.....Ίσα-ίσα θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω τα φυσίγγια του....Απλά επιδεί ανέφερε ο Μάριος σκέτη την ονομασία Diana χωρίς να μιλά συγκεκριμμένα (ελληνικά ή ισπανικά) υπέθεσα κι εγώ τα ισπανικά τα diana πάνω σε αυτό που του απαντούσα.... ;)

ΖΟΤΟS ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ SEMI MAGNUM No 5 : Μεταλλο 24.4mm, διαμ. σκαγια 2.8- 3mm, βαρος σκαγιων 38.03γρ. - 268 σκαγια, βαρος πυριτιδας 1.89γρ.. Γυαλισμενα, καθαρα σκαγια, υψος κλειστου φυσιγγιου 57.8mm, υψος ρελιου απο το αστερι 1.55mm ( δεν ξερω αν το γραφω σωστα)!! Για πειτε γνωμες και πυριτιδα?? (Πατηστε στο πρασινο "I accept" για να εμφανιστουν οι φωτο)

Εχει δοκιμασει καποιος απο τα φυσιγγια Oscar Gold, τα active sporting/practical και τα nitro;
Τα νίτρο μια χαρά μου φανηκανε που τα έριχναν 2 φίλοι μου με διαφορετικά όπλα. Σε νούμερο 9 κόβανε καλά κανένας δεν είχε παράπονο
Ok Ευχαριστω Νίκο... .well done.

ΖΟΤΟS ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ SEMI MAGNUM No 5 : Μεταλλο 24.4mm, διαμ. σκαγια 2.8- 3mm, βαρος σκαγιων 38.03γρ. - 268 σκαγια, βαρος πυριτιδας 1.89γρ.. Γυαλισμενα, καθαρα σκαγια, υψος κλειστου φυσιγγιου 57.8mm, υψος ρελιου απο το αστερι 1.55mm ( δεν ξερω αν το γραφω σωστα)!! Για πειτε γνωμες και πυριτιδα?? (Πατηστε στο πρασινο "I accept" για να εμφανιστουν οι φωτο)
Η πυριτιδα αν δεν κανω λαθος ειναι η MB36; την ειδα στο site της B&P....ειχε δικιο ο φιλος Kostas winchester πιο πανω....

Εν τω μεταξυ ρε παιδια εαν αυτη η πυριτιδα στα φυσιγγια "Zotos διασπορας" ειναι mb36 τοτε αυτη που ειχαν τα B&P winter που ειχα σφαξει στην σελ. 25 στο θεμα "φυσιγγια για Λαγο" ποια ειναι??

Status
Not open for further replies.
Back