Οποτε μηπως εχει γινει καμια μαιμουδια με τα winter? Γιατι κ αυτα στο site της B&P γραφουν MB36στου ζωτου ειναι σιγουρα μβ36
Οποτε μηπως εχει γινει καμια μαιμουδια με τα winter? Γιατι κ αυτα στο site της B&P γραφουν MB36στου ζωτου ειναι σιγουρα μβ36
για τα ισπανικα παρε τον ζαραλη μηπως τα φερνει.Τα. Diana παράγονται ακόμα? Είναι τόσο καλά όπως παλιά??
δεν εχω ακουσει αλλα μπορει να ξαναεισαγουν παλι δεν αποκλειεται,η bornagi της εφτιαχνε τα φυσιγγια.κατι εχει παρει το αφτι μου οτι η beretta θα ξαναφερει φυσιγγια, εχει ακουσει κανεις τιποτε ?
δεν εχω ακουσει αλλα μπορει να ξαναεισαγουν παλι δεν αποκλειεται,η bornagi της εφτιαχνε τα φυσιγγια.
εχω δουλεψει ολοι την σειρα ,τα μονα που δεν μου πολυαρεσαν ειχα ζωντανα πουλια ηταν μονο τα 32 αρια ,με ολα τα αλλα ειμουν πολυ ικανοποιημενος.τα ειχες δουλεψει ποτε? Εχεις αποψη? Σε ευχαριστω
εχω δουλεψει ολοι την σειρα ,τα μονα που δεν μου πολυαρεσαν ειχα ζωντανα πουλια ηταν μονο τα 32 αρια ,με ολα τα αλλα ειμουν πολυ ικανοποιημενος.
Εμενα μου φανηκαν σκληρα τον φεβρουαριο που εριξα μερικα..αλλα δεν ειχε και πολυ κρυο εκεινες τις μερες,,Έχουμε άποψη για τα gm3 fast τηςNSI?
Περικλή να'σαι καλά.Εμενα μου φανηκαν σκληρα τον φεβρουαριο που εριξα μερικα..αλλα δεν ειχε και πολυ κρυο εκεινες τις μερες,,
Ειναι καλο σε γενικες γραμμες
Α!!!!... Και το νουσου τον καιρό να ξέρουμε τι μας περιμένειΠερικλή να'σαι καλά.
Καλό φυσίγγι αλλά......κλωτσάει...Έχουμε άποψη για τα gm3 fast τηςNSI?
Χαχα... είμαι οργανωμένος.!!!!Α400 kick offΚαλό φυσίγγι αλλά......κλωτσάει...
Τι γνώμη έχεις για το kick off όταν την δοκίμασα στο σκοπευτήριο με δυσκολευε η συμπεριφορά του δεν ξερω αν συνηθίζεται βέβαια στο μελλονΧαχα... είμαι οργανωμένος.!!!!Α400 kick off
Τι ακριβώς σε δυσκόλεψε φίλε μου;Τι γνώμη έχεις για το kick off όταν την δοκίμασα στο σκοπευτήριο με δυσκολευε η συμπεριφορά του δεν ξερω αν συνηθίζεται βέβαια στο μελλον
Μπαμ και μπαμ και μόνο μπαμ και πολύ ακριβο.καμμια σχέση με τα παλιότερα της με gm3Έχουμε άποψη για τα gm3 fast τηςNSI?
Καθόλου καλή αίσθηση νόμιζα ότι το κοντακι μικραίνει με την ανάκρουση το θεωρησα πολυ μαλακό βέβαια πάντα μιλάω για την a400 την lightΤι ακριβώς σε δυσκόλεψε φίλε μου;
ακριβως ,πολυ δυνατο και πολυ αργο,μονο με κρυο θα δεις καλυτερο αποτελεσμα.Μπαμ και μπαμ και μόνο μπαμ και πολύ ακριβο.καμμια σχέση με τα παλιότερα της με gm3
Εμένα πάντως,αν και είχα ενδοιασμους πριν την αγορά της,δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Βέβαια η αερίων ΚΑΙ kick off μαζί ήταν μονόδρομος για εμένα. Έπρεπε να γλυτώσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ανάκρουσηΚαθόλου καλή αίσθηση νόμιζα ότι το κοντακι μικραίνει με την ανάκρουση το θεωρησα πολυ μαλακό βέβαια πάντα μιλάω για την a400 την light