Καλοριχτα και να μη φτασουνεΉρθαν τα μωρά μου,,,sporting v zero & bior και τα αγαπημένα fanatic 30gr granular
View attachment 1775
Καλοριχτα και να μη φτασουνεΉρθαν τα μωρά μου,,,sporting v zero & bior και τα αγαπημένα fanatic 30gr granular
View attachment 1775
Μ'αρέσεις....Καλόριχτα Παυλάρα!
Και εμείς ετοιμαζόμαστε για συμπληρωματική παραγγελία από τον Αντώνη που θα έχει και χοντρά νούμερα μέσα για παπιά και φάσσες!
Για τα lanbro skeet σε 9.5 νούμερο καμιά γνώμη για Κυνηγι τσίχλας ;
αυτη η granular με εχει μαγεψη με σεταπ CX2000 καλυκας κομενος στα 68,5 1,45χ30 αστερι με 5 σταδια κλησμενος στα 56,50 φοβερο σεταπ χειμωνα καλοκαιρι , νομηζω οτι και τα φυσιγγια τα φανατικ εχουν ακριβος το ιδιο πολυ καλο σεταπ, αυτο θα μας το βεβεωση ο Παυλος οταν θα ανοιξη εναΉρθαν τα μωρά μου,,,sporting v zero & bior και τα αγαπημένα fanatic 30gr granular
View attachment 1775
ο ποιο καλος και τιμιος και φιλικοτατος που μας κανει ολα τα χατηρια , ο ΑντωνηςΚαλόριχτα Παυλάρα!
Και εμείς ετοιμαζόμαστε για συμπληρωματική παραγγελία από τον Αντώνη που θα έχει και χοντρά νούμερα μέσα για παπιά και φάσσες!
Καλόριχτα Παυλάρα!
δεν τα εχω δοκημασει τα φυσιγγια του Αντωνη , γιατι πολυ απλα ρηχνω μονο ιδιογωμοση , αλλα εδω στο νησι απο φιλους που εχουν παρει ποσοτητα , εχω ακουσει καλα λογια , και οτι ειναι σταθερα στο σεταπ , αλλα και στης καιρηκες συνθηκεςΜπράβο Γιώργο χαίρομαι που σου αρέσουν τα φυσίγγια του,,,,και εγώ ξαναγύρισα εκεί ,,,καμιά φορά πάνω στην τσαντίλα μου ενεργώ εντελώς μαλακισμένα χωρίς να σκεφτώ ,,,,μετά την έναρξη θα αρχίσω να φορτώνω κυνηγετικά !
Φέτος θα προτιμήσω κι εγώ τον Αντώνη μιας κι ο Γιώργος έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τα φυσίγγια του πέρσι και με έπεισε! Χθες παρήγγειλα 80κουτακια sporting bior για τρυγόνια και τσίχλα και από βδομάδα και κανένα χοντρό μαζί με τον Γιώργο! Άντε να δούμε πως θα τα πάνε..!Μπράβο Γιώργο χαίρομαι που σου αρέσουν τα φυσίγγια του,,,,και εγώ ξαναγύρισα εκεί ,,,καμιά φορά πάνω στην τσαντίλα μου ενεργώ εντελώς μαλακισμένα χωρίς να σκεφτώ ,,,,μετά την έναρξη θα αρχίσω να φορτώνω κυνηγετικά !
Φέτος θα προτιμήσω κι εγώ τον Αντώνη μιας κι ο Γιώργος έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τα φυσίγγια του πέρσι και με έπεισε! Χθες παρήγγειλα 80κουτακια sporting bior για τρυγόνια και τσίχλα και από βδομάδα και κανένα χοντρό μαζί με τον Γιώργο! Άντε να δούμε πως θα τα πάνε..!
Ναι αφήνουν αρκετό μολύβι η αλήθεια είναι αλλά αξίζουν ειδικά με αυτή την τιμή!Παιδιά αυτά τα bior αφήνουν πολύ μολύβι στην κάννη; Σκεφτομαι να παρω κ εγω.
Σε ξεκοιταγμα μαμουνε.σε καρτέρι δεν τα χω κυνηγήσει.υποθετω ότι στο περπατητο θα κάνουν δουλειάΓια τα lanbro skeet σε 9.5 νούμερο καμιά γνώμη για Κυνηγι τσίχλας ;
εριξα περυσι στην τσιχλα με 4* καμια δεκαρια κουτια μεχρι τα τριαντα μετρα τουλαχιστον εισαι μια χαραΓια τα lanbro skeet σε 9.5 νούμερο καμιά γνώμη για Κυνηγι τσίχλας ;
Οτι σου ειπε ο παυλος για περπατητο και απογευματινο το τελευταιο μισαωρο καλα ειναι,αλλα για μενα μην πεσεις κατω απο 28 γρ .Για τα lanbro skeet σε 9.5 νούμερο καμιά γνώμη για Κυνηγι τσίχλας ;