Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ήρθαν τα μωρά μου,,,sporting v zero & bior και τα αγαπημένα fanatic 30gr granular

View attachment 1775
αυτη η granular με εχει μαγεψη με σεταπ CX2000 καλυκας κομενος στα 68,5 1,45χ30 αστερι με 5 σταδια κλησμενος στα 56,50 φοβερο σεταπ χειμωνα καλοκαιρι , νομηζω οτι και τα φυσιγγια τα φανατικ εχουν ακριβος το ιδιο πολυ καλο σεταπ, αυτο θα μας το βεβεωση ο Παυλος οταν θα ανοιξη ενα

Καλόριχτα Παυλάρα!
Και εμείς ετοιμαζόμαστε για συμπληρωματική παραγγελία από τον Αντώνη που θα έχει και χοντρά νούμερα μέσα για παπιά και φάσσες!
ο ποιο καλος και τιμιος και φιλικοτατος που μας κανει ολα τα χατηρια , ο Αντωνης

Καλόριχτα Παυλάρα!
Και εμείς ετοιμαζόμαστε για συμπληρωματική παραγγελία από τον Αντώνη που θα έχει και χοντρά νούμερα μέσα για παπιά και φάσσες!

Μπράβο Γιώργο χαίρομαι που σου αρέσουν τα φυσίγγια του,,,,και εγώ ξαναγύρισα εκεί ,,,καμιά φορά πάνω στην τσαντίλα μου ενεργώ εντελώς μαλακισμένα χωρίς να σκεφτώ ,,,,μετά την έναρξη θα αρχίσω να φορτώνω κυνηγετικά !

Μπράβο Γιώργο χαίρομαι που σου αρέσουν τα φυσίγγια του,,,,και εγώ ξαναγύρισα εκεί ,,,καμιά φορά πάνω στην τσαντίλα μου ενεργώ εντελώς μαλακισμένα χωρίς να σκεφτώ ,,,,μετά την έναρξη θα αρχίσω να φορτώνω κυνηγετικά !
δεν τα εχω δοκημασει τα φυσιγγια του Αντωνη , γιατι πολυ απλα ρηχνω μονο ιδιογωμοση , αλλα εδω στο νησι απο φιλους που εχουν παρει ποσοτητα , εχω ακουσει καλα λογια , και οτι ειναι σταθερα στο σεταπ , αλλα και στης καιρηκες συνθηκες

Οι επαγγελματίες που έχουν μεράκι και γνώσεις,παράγουν αξιοπρεπέστατα φυσίγγια και αυτούς εμπιστεύομαι!
Και ο Αντώνης είναι ένας από αυτούς!
Και για να προλάβω τους κακοπροαίρετους με τον άνθρωπο έχουμε μιλήσει τρις φορές!
Δεν του κάνω διαφήμιση παρά μόνο αναφέρω την πραγματικότητα!

Φέτος θα προτιμήσω κι εγώ τον Αντώνη μιας κι ο Γιώργος έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τα φυσίγγια του πέρσι και με έπεισε! Χθες παρήγγειλα 80κουτακια sporting bior για τρυγόνια και τσίχλα και από βδομάδα και κανένα χοντρό μαζί με τον Γιώργο! Άντε να δούμε πως θα τα πάνε..!

Φέτος θα προτιμήσω κι εγώ τον Αντώνη μιας κι ο Γιώργος έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τα φυσίγγια του πέρσι και με έπεισε! Χθες παρήγγειλα 80κουτακια sporting bior για τρυγόνια και τσίχλα και από βδομάδα και κανένα χοντρό μαζί με τον Γιώργο! Άντε να δούμε πως θα τα πάνε..!

Χαίρομαι φιλαράκι μου που σου άρεσαν και αύριο θα τα πούμε και από κοντά για τα χοντρά...

πριν καιρο πηρα αυτον τον ταποκοπτη /tapokofths_sgropia_ergaleia_gomwshs πολυ καλος μαζη με αλλα δυο ανταλακτηκα εκτος του 12 σε διαμετρημα 20 για να κοβω ταπες και να βαζω μεσα στους συγκερωτηρες GAL 12 , και σε διαμετρημα 28 που εχω , το ενα ανταλακτηκο του 12 αξιας 25 ευρω ειχε κοχιαση και δεν εκοβε καλα της ταπες , που προφανος να το ειχα χαλασει και εγω , το ειπα στον Αντωνη και αμεσως μου ειπε χωρης δευτερη κουβεντα οτι θα μου στηλει αλλο , και του ειπα να σου στηλω το παλιο και για να βεβεωθης , αλλα και να το φτιαξεις για να μην παει χαμενο , και μου ειπε δεν πειραζει κρατα και το παλιο , και μου εστηλε τελιος τσαμπα αλλο καινουριο , χωρης καμια χρεωση ουτε μεταφορικα

Status
Not open for further replies.
Back