Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τα πρασινα τα μονοβολα τα victory υπαρχουν στο εμποριο δεν τα βρισκω εδω ειχα πολλα και τα εκαψα ολα δεν κρατησα ουτε ενα πολυ ευθυβολα
Ααχχχ....Νίκομουνίκομουνίκομουνίκο μου........ .sarcastic. .sarcastic..sarcastic.
Τέτοια λάθοι τα έχω κάνει και εγώ διστυχώς....!!

Θα βρω ενα δυο για την τρελα μας αλλα ελεγα μηπως τα βγαζει ακομα για να κυνηγαω
Tα βγαζει ακομα αλλα δεν φερνει ο αντιπροσωπος...
και αλλα φυσιγγια της επρεπε να ειχε φερει αλλα εχει κολλησει εδω κ κατι χρονια σε συγκεκριμενα...

Ανέβασε και καμιά φωτό να δούμε επιτέλους πως πάνε τα victory....
Πως θα ανεβασω φιλέ μου? Παντως στο χαρτί πατανε πόλα ελληνικά και ξένα και είναι και πιοτηκη κατασκευή με ρηχό ρελι απατητα απο δύναμη δεν ξέρω αλλα έτσι που είναι στημενο να περνει σκαγια το πουλι από 5-8 σκαγια σε φιγούρα φασσας χωρις πουπουλα δεν νομίζω να υστερει σε καταβολές θα ριξω και με το κικς και θα πρωσπαθησω για να ανεβασω

Last edited:
Εννοείς τα Blind side...;
Ακριβώς.
Συγκεντρωτικο ειναι με διατρηση??
Τα έχω ρίξει σε καναδεζικες χήνες με πλήρης χιονοκαλυψη και sea ducks δεν με ικανοποιησαν εμένα προσωπικά.
Από ατσαλινα στα αμερικανικά μ'αρέσουν ποιο πολύ τα Kent, βγάζει ζωηρά φυσίγγια αυτή η εταιρεία αλλά άκρως φονικά με καραμπίνα αερίων εντάξει με αδράνειας την ακούς κανονικά.
Με τα Kent έκανα και δοκιμή διατρησης .sarcastic. άθελά μου βέβαια όταν είχαμε πάει για θαλασοπαπιες πριν μερικά χρόνια, τα decoys αραδιασμένα πάνω από 35 + από την βάρκα από χοντρό πλαστικό (κοκαλενιο που λέμε) μπορεί και παραπάνω γιατί μας ξεσερνε το ρεμα. Υπολογίζω πάχος πλαστικού γύρω στα δύο εκατοστά από κάθε πλευρά και το ξεπερνούσε αφήνοντας μια τέλεια στρογγυλή τρύπα.

Τα πουλιά αυτά είναι ότι πρέπει για δοκιμή φυσιγγιων, πολύ ανθεκτικά στην τουφεκιά, και ο βιότοπος από μόνος του σκέτη δοκιμασία για όπλα και φυσίγγια, στη μέση του ωκεανού με υγρασία και κρύο.

Ακριβώς.

Τα έχω ρίξει σε καναδεζικες χήνες με πλήρης χιονοκαλυψη και sea ducks δεν με ικανοποιησαν εμένα προσωπικά.
Από ατσαλινα στα αμερικανικά μ'αρέσουν ποιο πολύ τα Kent, βγάζει ζωηρά φυσίγγια αυτή η εταιρεία αλλά άκρως φονικά με καραμπίνα αερίων εντάξει με αδράνειας την ακούς κανονικά.
Με τα Kent έκανα και δοκιμή διατρησης .sarcastic. άθελά μου βέβαια όταν είχαμε πάει για θαλασοπαπιες πριν μερικά χρόνια, τα decoys αραδιασμένα πάνω από 35 + από την βάρκα από χοντρό πλαστικό (κοκαλενιο που λέμε) μπορεί και παραπάνω γιατί μας ξεσερνε το ρεμα. Υπολογίζω πάχος πλαστικού γύρω στα δύο εκατοστά από κάθε πλευρά και το ξεπερνούσε αφήνοντας μια τέλεια στρογγυλή τρύπα.

Τα πουλιά αυτά είναι ότι πρέπει για δοκιμή φυσιγγιων, πολύ ανθεκτικά στην τουφεκιά, και ο βιότοπος από μόνος του σκέτη δοκιμασία για όπλα και φυσίγγια, στη μέση του ωκεανού με υγρασία και κρύο.
Τα ΚΕΝΤ παιζουν Ελλαδα??

Ακριβώς.

Και επειδή σε άλλο θέμα διαβάζω για υπέροχες καννων και τέτοια σχετικά είμασταν με δύο beretta a 400 extreme και μια remi v3 τσοκακια όλα τα πρωτοκλασατα paternmaster, kicks high flyer τα πουλιά έπεφταν λαβωμενα το ίδιο από όλες τις κάνες και όλα τα τσοκ. Σκληρό θήραμα θέλει χαριστική βολή όταν πέσει στο νερό αμέσως κάτι που καταλάβαμε αργότερα και με τα μάτια μας αλλά και σε video στο you tube.

Και επειδή σε άλλο θέμα διαβάζω για υπέροχες καννων και τέτοια σχετικά είμασταν με δύο beretta a 400 extreme και μια remi v3 τσοκακια όλα τα πρωτοκλασατα paternmaster, kicks high flyer τα πουλιά έπεφταν λαβωμενα το ίδιο από όλες τις κάνες και όλα τα τσοκ. Σκληρό θήραμα θέλει χαριστική βολή όταν πέσει στο νερό αμέσως κάτι που καταλάβαμε αργότερα και με τα μάτια μας αλλά και σε video στο you tube.
Εγω δεν εχω δει ποτε τετοια οπλα-τσοκ να κατεβαζουν λαβωμενα πουλια,ασε που υπαρχουν φυσιγγια
που ξεραινουν πρασινα στα 80 μετρα ανετα με μπαφερ κουρκουμα.

Εγω δεν εχω δει ποτε τετοια οπλα-τσοκ να κατεβαζουν λαβωμενα πουλια,ασε που υπαρχουν φυσιγγια
που ξεραινουν πρασινα στα 80 μετρα ανετα με μπαφερ κουρκουμα.
Και όμως αδερφέ να την βλέπεις να πλαναρει ένα μέτρο από την επιφάνεια να τις ριχνω με x full kicks high flyer και νο2 3" heavy shot να τρώει την τουφεκιά κατάμουτρα να κάνει τούμπα στον αέρα και να πέφτει ανάσκελα στο νερό, να μονολογείς τι τουφεκιά την έκανα ρε φίλε :oops: και σε δευτερόλεπτα τούμπα και βουτιά στο βυθό και να χάνεται όπωςτους κορμορανους. .hair.

Και όμως αδερφέ να την βλέπεις να πλαναρει ένα μέτρο από την επιφάνεια να τις ριχνω με x full kicks high flyer και νο2 3" heavy shot να τρώει την τουφεκιά κατάμουτρα να κάνει τούμπα στον αέρα και να πέφτει ανάσκελα στο νερό, να μονολογείς τι τουφεκιά την έκανα ρε φίλε :oops: και σε δευτερόλεπτα τούμπα και βουτιά στο βυθό και να χάνεται όπωςτους κορμορανους. .hair.
Αυτη ειναι μια σκηνη που την εχουμε συναντησει οσοι κυνηγαμε βαλτο.Απο την αλλη ακουω κατι πραγματα
που απορω αν εχουν δει ποτε καλαμι στην ζωη τους....Οσο για την αντοχη τους,ντουφεκια 40 μετρα με
φουλ τσοκ 34γρ ατσαλι Ν3,να σκαει,να γυριζει ο λαιμος στην πλατη και μεχρι να πας να κολυμπαει
παρα περα!!Δοκιμασμενα φυσιγγια σε πινακες-τζελ με -10 λεμε!

url=https://postimg.cc/cr4dcGMZ]
20190516-155431.jpg
[/url]

Θα δοκιμαστεί με το S/P κ από τις 2 κάννες.
Έχω για δοκιμή κάποια στιγμή:

B&P 33gr Disperser Νο:9
RC 33 Disperser No:9
Jordan 34gr No:8
C7 Perfecta 32gr No:8
J&B (διασποράς πορτοκαλί) 32gr No:9

Last edited:
url=https://postimg.cc/cr4dcGMZ]
20190516-155431.jpg
[/url]

Θα δοκιμαστεί με το S/P κ από τις 2 κάννες.
Έχω για δοκιμή κάποια στιγμή:

Ωραίος Κωστή!
Η μέρα είναι ότι πρέπει για δοκιμές!;)

ολα καλα ειναι απλως ,να τα δεις στο χαρτι για να δεις που μπορεις να χρησημοποιησης το καθενα γιατι αλλο το ανοιγει γρηγορα και αλλο κραταει πολλα μετρα ακομα.

Status
Not open for further replies.
Back