Το εξπρές πάντως που θυμάμαι το γεμίζει με psb1 στο 1,75 σε cheddite κάλυκα με cx2000 και 1,80 νομίζω το velox με ίδιο κάλυκα και καψουλι.οι συγκεντρωτηρες είναι ελληνικοί μαλακοί αλλά δε θυμάμαι ποιοι ειναι.συγκεντρωτηρες giovanni βαζει
Giovanni πρέπει να είναι Ευριπίδη.Γενικα έχει τίμια φυσίγγια ο Δορκάς,αλλά τσιμπαει στο θέμα των τιμών.Εμενα μου άρεσε πολύ και το 3α διασποράς Σεπτεμβρη σε αγριοπερίστερα και φάσσες .Το εξπρές πάντως που θυμάμαι το γεμίζει με psb1 στο 1,75 σε cheddite κάλυκα με cx2000 και 1,80 νομίζω το velox με ίδιο κάλυκα και καψουλι.οι συγκεντρωτηρες είναι ελληνικοί μαλακοί αλλά δε θυμάμαι ποιοι ειναι
Από το στόμα μου το πήρες Ευρυπιδη. Η beretta τον πάει με 1000 τον δορκα. Δλδ να υποθέσω r35 και r12 σε καλό καιρό και τον κονδορα για τα δύσκολα σωστά? Και ο κονδορα ισπανική έχει μέσα?Το r35 plus και όχι rottweil πλέον είναι από τ αγαπημένα μου φυσίγγια και το πάει τρελα η μπερεταρα.ειναι γεμισμένο με psb 1 τουλάχιστον την τελευταία φορά που εσφαξα.το condor είναι με psb2 στα 36 και στο κρύο είναι λουκούμι.δεν θέλει ήρεμους καιρούς.το r12 είναι κι αυτό με psb1 θερίζει αλλά δεν το έχω ρίξει σε πολύ κρύο .σε νορμάλ καιρούς μια χαρά αποδίδει.γενικα η Μπερέτα τον πάει τον δορκα.με το μόνο φυσιγγι του που δεν τα πάω καλά είναι το 3α.ισως δεν μου έχει ταιριαξει
Στο θέμα τιμή έχεις απόλυτο δίκιο για αυτό το λόγο έκοψα το velox και το εξπρές μόνο πλέον στα τρυγωνια σε 7αρι αφού και το classica πήγε στο διάολο.στα περιστέρια όμως φίλε που πάω κάθε Σεπτέμβρη μόνο r12 r35 και μερικά condor στη ζώνη για εξαιρετικές περιπτώσεις γιατί εκεί δεν ρισκάρω να βάλω αλλα φυσιγγιαGiovanni πρέπει να είναι Ευριπίδη.Γενικα έχει τίμια φυσίγγια ο Δορκάς,αλλά τσιμπαει στο θέμα των τιμών.Εμενα μου άρεσε πολύ και το 3α διασποράς Σεπτεμβρη σε αγριοπερίστερα και φάσσες .
Ναι το condor έχει psb2.ακριβως όπως τα λεςΑπό το στόμα μου το πήρες Ευρυπιδη. Η beretta τον πάει με 1000 τον δορκα. Δλδ να υποθέσω r35 και r12 σε καλό καιρό και τον κονδορα για τα δύσκολα σωστά? Και ο κονδορα ισπανική έχει μέσα?
Ναι το condor έχει psb2.ακριβως όπως τα λες
Το μπλε Μαριε μαλλον ειναι για παρα πολυ χειμωνα...οχι για απλο χειμωνα, ενα κουτι ειχα δοκιμασει καποτε σε νο5 και δεν με ειχε ενθουσιασει, σε θερμοκρασιες νορμαλ βεβαια με τη χαμηλοτερη καπου 3 βαθμουςTo blue με sipe ναι για πολύ χειμώνα θεριζει
Επ!!Εδω ειμαστε.......Εμενα μου άρεσε πολύ και το 3α διασποράς Σεπτεμβρη σε αγριοπερίστερα και φάσσες .
Πραγματικά πολύ ωραία φυσίγγια.Και στο περπατητο που είχα ρίξει κάποια κουτιά μου είχαν κάνει τρομερή εντύπωση.Επ!!Εδω ειμαστε.......
Στο καινουργιο κουτι?
http://www.dorkas.net/product/343/fysiggia-fysiggia-ellinikatria-alfa-3a-diasporas-cal.-12-/
Τα προηγουμενα ηταν πραγματικα απο τα καλυτερα ....τα καινουργια δεν τα εχω ριξει κ δεν ξερω αν υπαρχουν αλλαγες αν κ δεν νομιζω..
Αν θες ριξε κ το r12 διασπορας...
Με giouladi διασπορεα ειναι αυτα?Επ!!Εδω ειμαστε.......
Στο καινουργιο κουτι?
http://www.dorkas.net/product/343/fysiggia-fysiggia-ellinikatria-alfa-3a-diasporas-cal.-12-/
Τα προηγουμενα ηταν πραγματικα απο τα καλυτερα ....τα καινουργια δεν τα εχω ριξει κ δεν ξερω αν υπαρχουν αλλαγες αν κ δεν νομιζω..
Αν θες ριξε κ το r12 διασπορας...
Giovani είχαν τουλάχιστον πριν 2-3 χρόνια, δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι, αυτά δουλεύει η εταιρεία γενικά...Με giouladi διασπορεα ειναι αυτα?
Και το r35 και r12 πανε και με το κρυο.Από το στόμα μου το πήρες Ευρυπιδη. Η beretta τον πάει με 1000 τον δορκα. Δλδ να υποθέσω r35 και r12 σε καλό καιρό και τον κονδορα για τα δύσκολα σωστά? Και ο κονδορα ισπανική έχει μέσα?
Απολυεσαι...Με giouladi διασπορεα ειναι αυτα?
ολες μα ολες οι δοκημες που κανετε , και που εκανα πριν χρονια που επερνα φυσιγγια εργοστασιου , πανε τσαμπα , και η αποδοση ενως φυσιγγιου Α η Β που μας αφησε ευχαρηστημενους , σε ενα θυραμα παει τσαμπα, και το ονομα του που το εχουμε κανει θρυλος , γιατι αλαζουν συνεχος το σεταπ του , τα υλικα του , και την δοσολογια του , αυτο γηνονταν και πριν 30 χρονια , και απο οτι ακουω γηνετε ακομα , γιατι εχω χρονια να αγορασω ετοιμα , μονο ιδιογωμοση ρηχνω και ειμαι απολυτα σταθερος στα φυσιγγια μου , Αυτο ας το ακουσουν επιτελους οι κατασκευαστες φυσιγγιων και να διορθοθουν και να φτιαχνουν σταθερα φυσιγγια με τα ιδια υλικα , και εαν δεν εχουν τα ιδια λογο αναβαθμησης πυρητηδας , η αλαγης λοτ , ας κανουν δοκημες για να ξαναεπανελθουν στα παλια χαρακτηρηστηκα του φυσιγγιου , γιατι ειναι κρημα να ρηχνουμε ενα φυσιγγιο σε μια περδηκα , η ενα λαγο και να φευγη τραυματηζμενο , που μετα απο λιγο να αργοπεθενη χωρης να μπορουμε να το βρουμε , και δεν μηλαω για τον ευατο μου αλλα γενηκα , γιατι εγω την εχω βρει με την ιδιογωμοση και δεν την αλαζω με τιποτα , και το φυσιγγι δεν ειναι σαν το καλο μαγαζι που εχει παρει στην αρχη καλο ονομα για την ποιοτητα του , που μετα σου πλασαρη οτι θελει για να το ξεφορτωθει οτι σκαρτο εχει , χωρης ο πελατης να το παρει χαμπαρι , και χωρης να χασει το ονομα του , το φυσιγγι ο καλος σκοπευτης κυνηγος το περνει αμεσως χαμπαρι , απο της πρωτες τουφεκιες που θα κανει.Μετά άλλαξε κάλυκα σε super fiocchi και μάλλον και το εσωτερικό του και δεν είχε καμία σχέση σε απόδοση.Τωρα νομίζω είναι πάλι με cheddite.
Συμφωνώ απόλυτα Νίκο.Λίγοι ειναι οι βιοτέχνες που κρατάνε σταθερή την ποιότητα στα φυσίγγια τους και αξίζουν την στήριξη μας.ολες μα ολες οι δοκημες που κανετε , και που εκανα πριν χρονια που επερνα φυσιγγια εργοστασιου , πανε τσαμπα , και η αποδοση ενως φυσιγγιου Α η Β που μας αφησε ευχαρηστημενους , σε ενα θυραμα παει τσαμπα, και το ονομα του που το εχουμε κανει θρυλος , γιατι αλαζουν συνεχος το σεταπ του , τα υλικα του , και την δοσολογια του , αυτο γηνονταν και πριν 30 χρονια , και απο οτι ακουω γηνετε ακομα , γιατι εχω χρονια να αγορασω ετοιμα , μονο ιδιογωμοση ρηχνω και ειμαι απολυτα σταθερος στα φυσιγγια μου , Αυτο ας το ακουσουν επιτελους οι κατασκευαστες φυσιγγιων και να διορθοθουν και να φτιαχνουν σταθερα φυσιγγια με τα ιδια υλικα , και εαν δεν εχουν τα ιδια λογο αναβαθμησης πυρητηδας , η αλαγης λοτ , ας κανουν δοκημες για να ξαναεπανελθουν στα παλια χαρακτηρηστηκα του φυσιγγιου , γιατι ειναι κρημα να ρηχνουμε ενα φυσιγγιο σε μια περδηκα , η ενα λαγο και να φευγη τραυματηζμενο , που μετα απο λιγο να αργοπεθενη χωρης να μπορουμε να το βρουμε , και δεν μηλαω για τον ευατο μου αλλα γενηκα , γιατι εγω την εχω βρει με την ιδιογωμοση και δεν την αλαζω με τιποτα , και το φυσιγγι δεν ειναι σαν το καλο μαγαζι που εχει παρει στην αρχη καλο ονομα για την ποιοτητα του , που μετα σου πλασαρη οτι θελει για να το ξεφορτωθει, χωρης ο πελατης να το παρει χαμπαρι , και χωρης να χασει το ονομα του , το φυσιγγι ο καλος σκοπευτης κυνηγος το περνει αμεσως χαμπαρι , απο της πρωτες τουφεκιες που θα κανει
αυτοι λυπον θελουν υποστηρηξη , και να μην μας κακοφενετε τα 20 λεπτα και 30 λεπτα που βαζουν πανω στα φυσιγγια τους, οταν κρατανε σταθερη την ποιοτητα . Και ποιο καλα φυσιγγια φτιαχνει ενας μικρος βιοτεχνης που εχει λιγα ατομα , και ειναι συνεχος πανω στο κεφαλι τους , που καμια φορα γεμηζει και ο ιδιος ,παρα ενας μεγαλος με πολλα ατομα στην εργασια του ,Λίγοι ειναι οι βιοτέχνες που κρατάνε σταθερή την ποιότητα στα φυσίγγια τους και αξίζουν την στήριξη μας.
Συμφωνώ απόλυτα Νίκο.Λίγοι ειναι οι βιοτέχνες που κρατάνε σταθερή την ποιότητα στα φυσίγγια τους και αξίζουν την στήριξη μας.
Με την ιδιογόμωση σίγουρα πάμε σε άλλο επίπεδο.
Πιστεύω πως οι περισσότεροι θα συμφωνήσουμε σε αυτό. Μήπως θα έπρεπε να λέμε και ονόματα για να αναδείξουμε τους καλούς και να τους στηρίξουμε όπως αυτό τους αξίζει?αυτοι λυπον θελουν υποστηρηξη , και να μην μας κακοφενετε τα 20 λεπτα και 30 λεπτα που βαζουν πανω στα φυσιγγια τους, οταν κρατανε σταθερη την ποιοτητα . Και ποιο καλα φυσιγγια φτιαχνει ενας μικρος βιοτεχνης που εχει λιγα ατομα , και ειναι συνεχος πανω στο κεφαλι τους , που καμια φορα γεμηζει και ο ιδιος ,παρα ενας μεγαλος με πολλα ατομα στην εργασια του ,
Χωρίς να έχω ρίξει κάποιο από τα φυσίγγια τους αυτοί που μου έρχονται στο μυαλό είναι Ρουμελιώτης,Fantom,Μητσάκος,ο Κένταυρος με τα sporting του και σίγουρα ακολουθούν και άλλοι.Πιστεύω πως οι περισσότεροι θα συμφωνήσουμε σε αυτό. Μήπως θα έπρεπε να λέμε και ονόματα για να αναδείξουμε τους καλούς και να τους στηρίξουμε όπως αυτό τους αξίζει?
εδω κητατε ακρυβια ζυγηζματος 1,45 με 30 , πως λυπον με τετια ακρυβια ζυγηζματος να μην ειναι σταθερα τα φυσιγγια , που εχω την εντηποση οτι ζυγηζωντε με μερακι ενα ενα στο χερι με ζυγαρια ακριβιαςFantom Fanatic 30gr No7