Καλοριχτα φίλεΉρθαν τα μωρά μου,,,sporting v zero & bior και τα αγαπημένα fanatic 30gr granular
View attachment 1775
Καλοριχτα φίλεΉρθαν τα μωρά μου,,,sporting v zero & bior και τα αγαπημένα fanatic 30gr granular
View attachment 1775
oπως τα φανταστηκα σαν το δηκο μου σεταπ που ρηχνω με την γρανουλαρ , και η δοσολογια πυρητηδας και σκαγιων τελεια ακριβος σαν να ζυγηστηκαν με ζυγαρια ακριβιας στο 1,45 χ30 TEΛΕΙΟ φενετε ο Αντωνης εχει πολυ καλα ογκομετρηκα , η τα ζυγηζει ενα ενα με ζυγαρια ακρυβιας , οσο και το καψουλι ειναι το CX2000 , ακρυβος ολοιδιο το σεταπ με το δηκο μου , μονο ο συγερωτηρας αλαζει προς το καλυτερο, προσεχη την καθε λεπτομερεια , και τα σκαγια σφαιρηκοταταFantom Fanatic 30gr No7
ολοι οι καλυκες της σενταιτ εχουν το ιδιο παχος πλαστηκου , εσυ Λαμπη εχεις συνηθης τους βικτορι που εχουν χοντρο πλαστηκο , εμεις εδω δεν μπορουμε να βρουμε τετιουςΑντισταθμίζει το λεπτό σχετικά πλαστικό του κάλυκα με αρκετά λεπτό -στενό στροφείο ρελιάματος .
where is the closest pnc bank
Τώρα απο διάτρηση δεν ξερωΚαι μια και αναφέρθηκαν τα victory εχθες εκανα δωκιμες με το 36 εντυποσιακες κατανομες και πυκνοτητες στα 36 κ 40 μέτρα με 0.60 τσοκ 6άρια
Το πράσινο λές με PSB2 καί βύσμα ή diana ??Τώρα απο διάτρηση δεν ξερω
Το πρασινο με συγγεντροτηρα αλλά στη σελίδα λέει Α0 τι να σου πω δεν εσφαξα κανένα να σου πω την αληθεια ένα κουτί είχε όλο κ ολο και λυπηθηκαΤο πράσινο λές με PSB2 καί βύσμα ή diana ??
απ οτι ξέρω δουλεύουν γαλλικές πυριτηδες για ισπανια σκαγια ήξεραΤο πρασινο με συγγεντροτηρα αλλά στη σελίδα λέει Α0 τι να σου πω δεν εσφαξα κανένα να σου πω την αληθεια ένα κουτί είχε όλο κ ολο και λυπηθηκα
Το πρασινο με συγγεντροτηρα αλλά στη σελίδα λέει Α0 τι να σου πω δεν εσφαξα κανένα να σου πω την αληθεια ένα κουτί είχε όλο κ ολο και λυπηθηκα
Κι εγω νομιζα οτι ειναι με Α0. Γνωριζουμε ποια φυσιγγια της εταιρείας ειναι με Α0;Ένα που μούδωσε φίλος φασσάς που το ρίχνει μόνιμα 2ο σε Ν.3 ήταν cx2000 psb2 1.85 x35+ 6*
Εαν δουλέψουν και στο κυνιγι τοσκ καλά δε με απασχωλει τρέλα τι έχουν μεσα γνώμη μου ασε που τις ισπανικιες τις λατρευωΚι εγω νομιζα οτι ειναι με Α0. Γνωριζουμε ποια φυσιγγια της εταιρείας ειναι με Α0;
Το λευκό 35 γρ καί mini magnum 40 gr σίγουρα .Κι εγω νομιζα οτι ειναι με Α0. Γνωριζουμε ποια φυσιγγια της εταιρείας ειναι με Α0;
Ανέβασε και καμιά φωτό να δούμε επιτέλους πως πάνε τα victory....Και μια και αναφέρθηκαν τα victory εχθες εκανα δωκιμες με το 36 εντυποσιακες κατανομες και πυκνοτητες στα 36 κ 40 μέτρα με 0.60 τσοκ 6άρια
Τα πρασινα τα μονοβολα τα victory υπαρχουν στο εμποριο δεν τα βρισκω εδω ειχα πολλα και τα εκαψα ολα δεν κρατησα ουτε ενα πολυ ευθυβολαΑνέβασε και καμιά φωτό να δούμε επιτέλους πως πάνε τα victory....